heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Vendégkönyv
[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

2008.05.30. 15:01 Idézet

Szia Fannilány!

Igen, megtaláltam, amit kerestem, bár ez egyelőre inkább kíváncsiság volt.:)) külföldről még különben sem rendeltem soha semmit-valószínűleg azért, mert nem vagyok milliomos:)). Igazából az, hogy angolul van, nem nagyon tántorít el, mert szeretem a nyelveket, angol tagozatra jártam a középiskolában és nagy szerencsém van, mert van is kivel gyakorolnom, ugyanis a nagynéném Ausztráliában él, kb. 2 szót tud magyarul és vele e-mailben tartom a kapcsolatot.Jobb tanár nem is kell.

A cikk annyira cikk, hogy újságban jelent meg, (persze nem valami óriási lapban, szerintem nincs is túl sok magas színvonalú írott sajtótermék Msgyarországon)mert tavalyig ifjúsági diákújságíró voltam, de rájöttem, hogy  az újságírás, mint szakma nem nekem találtatott ki. Pedig én még csak-ahogy már fentebb is írtam-az ifjúsági "részlegen" működtem. Túl sok benne a szemfényvesztés-nekem. Persze biztosan más otthon érzi magát ebben a közegben, de megfogadtam, hogy bármi, csak az nem.Akkor már inkább a kamera túlsó oldala, tehát háttérmunkák; örülök, hogy azt is volt alkalmam kipróbálni és fejlődni benne. Ettől függetlenül írni és alkalomadtán fordítani is szeretek, terveim lennének is ezekkel, ha egyszer összejönnének úgy a dolgok. Jó lenne..:))

Egyébként 18 éves vagyok, most érettségizem(már csak a szóbelik vannak hátra; szerencsére csak 2), és meg kell mondjam, ahogy az előző hozzászóló, én is nagyon meg vagyok lepődve, hogy Te tényleg 15 éves vagy. A hozzászólásaid és a honlap alapján idősebbnek gondoltalak...de ha jobban meggondolom mikor én annyi voltam mint most Te, rajtam is sokan elcsodálkoztak, hogy mennyire máshogy, mennyivel érettebben gondolkodom.(ahogy most én is rajtad) Sőt engem most is koravénnek hívnak, ha előbb beszélek valakivel és csak aztán tudja meg, mennyi is vagyok...:))

Mindezt azért is írtam, mert nem sok olyan 15 évesről hallottam, aki látta már a Brokeback Mountain-t(bocsi, hogy így használom, de szerintem az eredeti cím jobb, kár volt a magyart megváltoztatni) vagy akár más, még komolyabb filmeket.De örülök, hogy ilyen is van!:))

A díjkiosztókról ugyanez a véleményem, de mivel az Oscart most már átvette az RTL Klub, nem nagyon van mit tenni. Mikor még az HBO-n ment, aránylag jó fordítókat/kommentálókat sikerült előhalászni, az utóbbi években ez nem nagyon megy, úgyhogy volt már olyan, hogy a mamám kért meg, hogy próbáljam neki lefordítani mit beszélnek. Ez nem azt példázza, hogy én hú de jól tudok fordítani, meg tolmácskodni, hanem inkább azt, hogy a "hivatásos" fordítók mennyire nem. Plusz még az is idegesíteni tud, mikor tárgyi tévedések hangzanak el, holott állítólag ők(mármint akik kommentálnak) otthon vannak ezen a téren.

Olyan-bocsi a szóért-baromságok hangzottak el pl. idén meg tavaly az Oscaron, mint: Cuba Gooding Jr. a Tobey Maguire c. filmért kapta a legjobb férfi epizódszereplő díját 1996-ban. Nos, "mindössze" annyi hibádzik, hogy a film címe, Jerry Maguire és nem Tobey maguire, utóbbi ugyanis egy színész, Pkember alakítója(leginkább mindenki erről ismeri, noha van egy bizonyos Árvák hercege c. film is...) Vagy pl. Josh Brolin(aki a főszereplője a Nem vénnek való vidék c. filmnek) állítólag idén ünnepelte 4. (!) születésnapját. Ez így élőben elhangzott...egy 0-át lefelejtettek...

És a hab a tortán idén az volt mikor egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában, az idei év legjobb női epizódszereplője Oscar-díját elhozó Tilda Swintont Cate Blanchett-tel helyettesítették, noha kb. 10 perce ért véget a gála. Ő is jelölt volt, megkaphatta volna az I'm Not There-ért, de nem ő lett a befutó.

Lenne egy kérdésem: egy hozzászóló(tegnap vagy tegnapelőtt) arról írt, hogy olvasott valahol cikket Michelle és Heath szakításának okáról. Valahol én is olvastam ilyesmit, hogy egyenesen Joker szerepe volt a kiváltó ok, de nekem ez nagyon homályos, meg egyébként se hinném, hogy "csak" ez lehetett.Vagy mégis? Sokan mondták, hogy Heath nagyon beleélte magát a szerepébe.(kérdés: melyikbe nem élte bele magát színészként??) De ez elég furcsa indok számomra.Megjelent azóta más, hitelesebb forrásból is ezzel kapcsolatban?

Persze érthető, ha nem. Engem is elég megvisel ez az egész mind a mai napig, ha csak rágondolok....

Üdv:

Panni
--------------------------------
Szia:) 
Még én sem rendeltem semmit külföldről, hasonló okok miatt. Meg nem vagyok az hiszékeny típus, aki előre fizet aztán várja a sült galambot a szájába. Bár hogyha nekem lenne külföldön lakó rokonok, biztos, hogy hozatnék vele dolgokat. Meg kiköltöznék hozzá nyelvet gyakorolni. Álom, édes álom..
Nekem igazából a sajtó, média nem az ellenségem. Ha igényes. Imádok újságot írni, olvasni, bár nálunk most nincs iskolaújság, jövőre kezdeményezzük, hogy a mi osztályunk csinálhassa. Bár én igazából csak arról tudok írni, ami érdekel. Általában addig csűröm-csavarom a témát, amíg számomra érdekeset nem kapok. Szerencsére ezért nem kapok pl. pontlevonást egy dolgozatban. Végülis ez az élet, nem? Mármint kibúvók keresése. 

A színészettel kapcsolatban én is úgy vagyok, ahogy te, hogy nem a színpadon, hanem hátul munkálkodnék: forgatókönyv, rendezés, operatőr. Tavaly volt egy előadásunk, ami noha iszonyatosan.. gyerekes és.. rossz... lett, nagyon tetszett a megrendezése. Egyébként állítom, ha a "profi" forgatókönyvet nem én írtam volna, még díjat is érhettünk volna el. "Jajj, de kár", hogy idén már nem indulhatunk, mert kinőttük az 1-8. osztályos versenyt...

Furcsa, hogy te vagy a 3., aki azt mondja, hogy érettebben gondolkozom, viselkedem, meg nem tudom még mit csinálok, mint egy 15 éves. Szerencsére nem az élettől tanultam sok kellemetlen dolgot, amitől ilyen lettem. Mert én olyanokról hallottam inkább. Egyébként ez egy kicsit vicces is, mert néha úgy érzem magam, mint egy dilis óvódás, máskor meg, mint egy komoly felnőtt. De ez csak a korral jár. Még ide tartozik az is, hogy jól kijövök a korosztályommal, tehát nincs az, hogy velem szigorúan csak 18 évnél idősebbek állnak szóba. Néha kicsit olyan odanemtartozónak érzem magam. (se nem 15, se nem 20. Van, hogy egyszerűen csak .. gondolkodnék. Vagy nem is tudom. Csak lennék magamnak egy kicsit. Megint egy megmagyarázhatatlan idióta szokás...)

Tény, hogy a BBM-et (én meg így használom:P) csak Heath kedvéért néztem meg. Eredetileg. De ha nem fogott volna meg a történet, nem értettem volna, akkor nem hiszem, hogy megvettem volna az eredeti könyvet. Az irodalom tanárom is kicsit furcsállta, hogy engem mi visz arra, hogy ezt olvassam. Magyarázata: a tüske, ami bennem rejlik (már röhögök ettől a szótól, annyira látszik, hogy nem ismer ez a nő...) lázadásra ösztönöz. A közös kapocs köztem és a film között: a lázadás a saját lényünk ellen. (??!! mi a fenét akar?!!)
Én a BAFTÁt láttam az HBO-n, ami azért tetszett, mert értékeltem, hogy nincs semmilyen kommentár. Csak a puszta díjkiosztó. Ezek a gálák mindig felderítenek, annyira emberiek akkor a sztárok, mikor "meglepődve" átveszik a díjat. "Köszönöm apukámnak, anyukámnak.. " :D

Idén Marion Cottilard volt az, aki szerintem feldobta az egészet. Meg Daniel Day-Lewis, aki közölte, hogy ezt a díjat is Marionnak kellett volna kapnia, annyira aranyos volt a köszönőbeszéde, ami csak ugrálásból és nevetésből állt. (sajnálom, hogy eddig a Piaf, Nem vénnek való.. és a Véres olaj is kimaradt:( )
Csak azokat a helyzeteket nem értem, amikor valaki valamilyen okból nem tud ott lenni, és megnyeri. Előhalásznak egy videót a fülük mögötti kispolcról.. és lejátsszák a hálálkodó színészt. (na ezt hogy? alig valószínű, hogy már mindenki tudja, hogy ki fog nyerni..)

A magyar fordítások mindig rosszak.. Ezért i jó, hogy a BAFTÁn nem volt szinkron SEM, csak felirat(L). De ha a pontatlanság/bénaság nyílt titok, akkor miért nem igyekeznek.. kijavítani. Szánalmasok néha.. (Szakácsi halála után a Ház részt félig Szakácsi, félig Kulka szinkronizálta?! ezt hogy képzelték?)
Cate egyébként elvileg azért nem kapta meg, mert 2 kategóriában is jelölték.. 

Húha, most megfogtál.. Lillya arról írt, hogy Heath nem ment rehabra, Michelle pedig akarta, ezért szakított vele. De ehhez fel kell ételeznünk, hogy Heathnek tényleg voltak alkohol- és dromproblémái. 
Amit viszont te mondasz, az egy Velvet hír:

 

"Heath Ledger a Batman: A sötét lovag című filmben annyira magára vette az általa játszott karakter, Joker szerepét, hogy pszichiáterhez akarták küldeni. Többen figyelmeztették a színészt, hogy ne hagyja, hogy a szerepe ennyire kihasson az életére, ám a tragikus körülmények között elhunyt Ledger egyáltalán nem hallgatott a jó tanácsokra. „Heath teljesen beleélte magát Joker karakterébe,  beszélgetni se volt hajlandó önmagaként. Ha valaki mégis megpróbált vele normálisan beszélgeni, oda se figyelt rá.” - mondta el egy stábtag a FoxNewsnak. "Sokszor még a szabadnapjait is a forgatáson töltötte, a frászt hozva mindenkire. A vége felé már többen is figyelmeztették, hogy túl sok, ahogy ezt csinálja, de úgy tűnt, addigra már minden kapcsolatát elveszítette a külvilággal".

A színész később ugyan magas is beismerte, hogy a szerep erősen kihatott a hangulatára, és a kapcsolatára a stáb többi tagjával, illetve folyamatosan alvásproblémái voltak, de sosem fordult szakemberhez. Nem sokkal halála előtt végül úgy döntött, legalább függőségét kezelteti, erre azonban  már nem maradt ideje."

Nem tudom, mennyi igaz belőle. Külföldi oldalon is láttam. De én már a tulajdon szememnek sem hiszek. Mi úgysem fogjuk megtudni, hogy mi az igazság.
fannilány
u.i.: nézd meg a legfrissebb hírt, azt most nem másolom be, mert túl hosszú.


2008.05.29. 18:43 Idézet

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! még mindig ráz a hideg komolyan , biztos "csak"15 éves vagy?
Ez hihettelenűl jó! Gratulálok. Azt hiszem nekünk lenne,jó hosszú msn beszélgtésünk, ha egyszer össze jön, mert sok mindent hasonlóan látunk! Egyébként msn en kerestelek már. Mégegyszer gratulálok ez nagyon szép!

Lillya
-----------------
Szia:) Aham, tudtommal 15. Wiwen is fenn vagyok egyébként. Jah, és az én msn-em csak ma jelezte ki, hogy felvettél. Hétvégén biztosan fennleszek valamikor:P Egyébként örülök, hogy tetszik, így utólag kicsit furcsának találtam. Kicsit elvont-mint mindig. 
fannilány


2008.05.29. 03:43 Idézet

Szia Fanni!  A mai matekhoz kéz és lábtörést!
Arról, hogy Mic. Mitől borult ki  24-én nem kell különösebb regény, nagyon nehéz lehet neki! Emberségről úgylátszik még tőlünk fejletebb kultúrákban sem hallotak, fel vagyok háborodva az ilyen embertelenségek láttán!!!! Talán ez a hír sem tett neki jót?!
Most találtam a neten a következő hírt. (index.hu) Az egyik legnagyobb üzlet Cannes-ban Heath befejezetlen filmje, melynek az utómunkálatai zajlanak, azonban Terry Gilliam máris milliós üzleteket köt  a forgalmazókkal.

Ma találtam ezt is, de ettől jókedved lesz, egy 1997-es riport Heath-el Connor szerepében! (http://video.accesshollywood.com/player/?id=208026)
vagy: Képtár 19.oldal (alol jobb sarok)-www.msnbc.msn.com-A cikk alján video archives:Heath Ledger.
Több interjú is van (nem Heath-el) de legyen meglepetés, ha esetleg már láttad akkor csak töröld ki az üzimet.

Más: lehet, hogy csak nekem újdonság   "csak"  nemrégóta foglalkozom az  Őt ért igazságtalan vádaskodásokkal, de most fordítottam le  ( bocs az angol nekem nehezen megy ) egy cikket, mely még jan 30-án jelent meg Heath drogozásával és alkohol problémáival foglakozik természetesen, ezt az okot jelőlve meg a szakítás hátterében, valamint a rehabilitácíora vonatkozó ellenállását. Michelle azonban cáfolta spekulácíónak, kitalácíónak titulálva azokat! Még valami ilyesmit tet hozzá akadályozzák vagy gátolják a család személyes fájdalmát.(?)(www.hollywoodgrind.com)

Mi a drogozását  eddig sem hittük el!,  Vajon a sajtó  miért nem szánt ennek a hírnek legalább néhány sorocskát ?! Nem üzlet mi? Szép lenne ha ennek a két fiatalnak végre békét hagynának, de ez csak álom!
Jó éjszakát! Lillya
---------------------------------------
Szia! Most, hogy látom, elment a netem, azért gyorsan begépelem a válaszom. Bár egy videót sem sikerült (még) megnézni vagy cikket elolvasni. Míg megírom a reakcióm, úgyis visszajön. (a net.)
hátulról-előre:
-Igen, valami ilyesmit írtam anno én is, hogy arra nem vevő a közönség, az olvasó, néző, stb, hogy olyan hírt olvasson, amit ténylegesen megerősítettek, és mindemellett még jó színben is tüntet fel valakit. Az már csak hab a tortán, ha az illető halott. Nekik ez az üzlet.
- Attól tartok, pont ezt a cikket nem olvastam (
www.hollywoodgrind.com), de a témát illetően azért keresgéltem reakciókat, valósnak tűnő adatokat. Bár tény, hogy több helyen azt is olvasni, hogy nem egyszerű elidegenedés, hanem kifejezetten idegesítés volt a külnválásuk oka, amit Michelle kezdeményezett. Az emancipáció korában már egy nő is felnevelthet (úgy értem egyedül) egy gyereket, gondolom ezért sem visszakozott nagyon. Bár én nem tudom elképzelni, hogy mi lehetett kettejük között, ami hiányzott, mert egyszerűen tökéletes és boldog párnak tűntek.
-Jujj, én imádom a Roart!! (L) Mindenki leszólja, hogy Xéna2, meg hasonlók, de nekem a Lovagregény után az volt az első film, sorozat, amit vele láttam. Azt hittem, a kettő ugyanaz. Tudtam, hogy mégegy olyan helyes színészt úgysem találtak volna^^ Imádom a hangját, még így visszhangozva is. És milyen cukiiii a haja (L) Sajnálom, de a következő soraidat az msnbcről nem bírtam kisilabizálni. nem fogom:S Jade, mégis asszem. Csak kicsit összegabalyodott az oldal. Jó kis gyűjtemény.
-Cannes. Már megint egy jó kis pénzkeresési ötlet. Gilliam annyir szimpatikus volt, de hát neki is meg kell élnie valamiből...
-Michelle-lel nem értem, miért nem törődnek. Lehet, hogy a barátai figyelnek rá, csak mi nem tudjuk...
-Szerencsére a matekom csak holnap lesz, de nem lesz rövid.. Utána meg színház. Nem nagyon leszek holnap.. Köszi a szurkolást.
fannilány


2008.05.28. 22:27 Idézet

Szerbusz,benne lennel egy banner csereben?

BATMAN Hungarian HQ Site

www.batman-site.weebly.com

ha igen,akkor a mail cimemre irj legyszi: veres_szilard@yahoo.com
-----------------------
szia:) persze, benne vagyok. kiteszlek. 
fannilány


2008.05.28. 16:21 Idézet

Szia Fannilány!

Köszönöm gyors válaszod. A filmes díjkiosztókról annyit, hogy amit biztosan minden évben nézek, az az Oscar, még cikket is írtam róla kb. 2 éve..:)) A Golden Globe-díjátadást is igyekszem figyelemmel kísérni, persze ha nem sztrájkolnak a forgatókönyvírók:)) a BAFTA-t rotkán tudom, mert az a csatornám nincs, amin az megy, ...mindezt azért írtam, mivel sokan sznobizmusnak tartják az efféle díjkiosztókat..hát ha az én ennyi sznobizmust vállalok. Engem ezek főként azért vonzanak, mert számomra közelebb hozzák a filmvilágban dolgozó művészeket, hisz itt valódi élethelyzetben láthatom őket...más ezzel nem tudom hogy van, de meghallgatnám szívesen..pontosabban olvasnám..

Üdv:

Panni
-----------------------------------
Szia. Remélem megtaláltad, amit kerestél, amúgy jó, hogy emlékeztettél, mert erről akartam csinálni egy modult. (könyvek)
Nem tudom, hány éves vagy: a cikk mennyire cikk, úgy értem, suliba, netre, oldaladra, újságba, szóval tényleg cikknek írtad-e. Anno nagyon akartam újságíró lenni, még ma is vonz a kritkia(film) része, illetve a hírösszefoglalók (számomra érdekes témákban), interjúk is lekötnek.
Én általában a díjkiosztókat gépen nézem újra, vagy megszerzem innen-onnan, mert hazai idő szerint túl későn mennek. Ez nem azt jelenti, hogy nem ülök besózva a tv/gép előtt, hogy megtudjam, kedvencem nyert-e. Mert de. Csak nem szeretem a magyar adók kommentjeit. (RTL..) Néha, ha az HBO újraadja, azt nem hagyom ki. Főként az okból, amit te is írtál, hogy így lehet igazán megismerni a filmalkotókat. 
Aki meg ezt sznobizmusnak találja, csak irigykedik, hogy minket leköt ez a téma és hozzá tudunk szólni. Túl sok sznobbal vagyok körülvéve, akik két filmet nem láttak életükben, az is csak valami német vígjáték. Kedvenc színészük pedig valaki vígjátékhős, akinek még a születési nevét sem tudják.
Szóval MI nem vagyunk sznobok. Aki megnéz egy BBM-t, az nem sznob.
fannilány


2008.05.27. 09:50 Idézet

Sziasztok!

Pár napja néztem meg a /Túl a barátságon/ címmű filmjét, és szerintem, ha nem lett volna ez az úgymond értelmetlen halála, a legnagyobbak közé kerülhetett volna. Én igazán a halála után keztem el érdeklődni utána, ahogy gondolom sokan mások is. De persze előtte is láttam tőle egy pár filmet. A Casanovában nagyon megfogott. Nincs olyan nap, hogy ne látogassak fel az oldalra, és ujra, meg ujra egyre több infót kapok, és egyre jobban fáj, hogy nem lehet köztünk. Olyan fiatal volt, és annyi dolga lett volna még. De hát ezen ugysem tudunk változtatni. Szeressük őt továbbra is, és soha ne felejtsük el !!! Ez neki is sokat jelentene.

R.I.P: Heath Ledger             ZSIKE
---------------------------------
Megtaláltad azt a közeget, ahol imáid megvalósulnak. Mi aztán sosem felejtjük el.
fannilány


2008.05.26. 15:49 Idézet

Sziasztok!

Egyelőre nem vagyok az oldalon regisztrálva, de nagyon jónak tartom, ezeket a CD-ket meg pláne. Igazából sokat látogatom az oldalt, meg a hivatalos angol nyelvűt is, mivel Heath az egyik kedvenc színészem. És ezen nem változtat az, ami történt, tehát marad is. Azon kevés művészek egyike volt, aki minden egyes szerepében más volt, újat hozott, meglepetést okozott. Én gyakorlatilag az ő filmjein nőttem fel. Az idei Oscar-átadást élőben néztem, ezen a filmes eseményen pedig minden évben megemlékeznek az elmúlt 1 év eltávozott színészeiről, filmes alkotóiról. Utoljára az Ő képe jelent meg...2 évvel korábban, mikor ugyanezt a díjkiosztót néztem, és jelölt volt, nem gondoltam , hogy ezt kell látnom nemsokára...

Az ok, amiért írok tulajdonképpen: valahol olvastam, hogy Heath életéről könyvet szándékoznak megjelentetni külföldön. Mivel ti vagytok a legbiztosabb forrásom: ez tényleg igaz? Örülnék neki, ha igen, annak pedig még inkább, ha nem a tragédiára fektetnék benne a hangsúlyt(nyilván ez a lehetséges kötet írójától függ), mert  egyrészt szerintem ő sem szeretné, másrészt ahogy belemélyedek(vagy legalábbis próbálok)az életébe, úgy érzem, életvidám ember lehetett(hisz a körülötte élők is így emlékeztek rá), és számomra-nyilván ez csak személyes vonatkozás, de hátha más is így érzi- nekem még mindig olyan mintha itt élne...ez hatványozottan igaz, amikor a filmjeit nézem. Nem tudom más hogy van vele, én így gondolom.

 

Másik kérdésem: ugye nem vágják ki a jeleneteit a The Imaginarium Of Doctor Parnassus c. filmből, csak befejezi a 3 másik színész a filmet? Ennyi tiszteletet szerintem megérdemel ő is és a munkája is.

Előre is köszi bárkinek: Panni
-------------------------------
Szia. Na, én lettem a leggyorsabb. Pontokba szedve a válaszom:

1. örülök, hogy tetszik az oldal, a cd részleg egyszer már teljesen fennvolt, most meg csak hébe-hóba töltök fel régi számokat. 
2. nem érdemes regisztrálni, semmit nem ér. szerintem:) elég, ha életjelet adsz magadról néha, akkor tudom: itt vagy
3. megőrülök a díjkiosztókért
4. a könyv már megjelent. nem is egy, hanem egyből kettő
egy régi:
http://www.amazon.com/Heath-Ledger-Nancy-Krulik/dp/0743423119
egy új: http://www.amazon.com/Heath-Ledger-Beautiful-Mysterious-Death/dp/1844546330/ref=sr_1_15/102-0298939-7291369?ie=UTF8&s=books&qid=1211813714&sr=8-15
és még egy új: http://www.amazon.com/Heath-Ledger-Hollywoods-Dark-Star/dp/0859654273/ref=pd_bxgy_b_img_b/102-0298939-7291369
magyar megjelenésről nincs hír
5. nem vágják ki, ez tulajdonképpen tisztelgés előtte. Terry Gilliam ilyesmit mondott. 
fannilány


2008.05.26. 11:26 Idézet

Szervusz Fanni!

Úgylátszik jószokásommá kezd válni, hogy ellent mondjak nektek! Heath képtára rengeteg képet tartalmaz valahol a sokszázadik oldalon Cannes-ból- középpontban Mic-hel. Azok között a képek között van néhány árulkodó is, a valódi lelkiállapotára nézve. Pár képen bizony könnyben úszik a szeme, és csak megkell nézni a görcsösen egymásbafogott ujjait a kollegáival. Néhányon jól látszik a szomorúsága is. A hiénák meg mit írnak eddig sem hittünk nekik, miért pont most kezdenénk el!? Még megjegyezném mély együttérzéssel, egy tény Ő él és élnie kell, hogy belől mit érez igazán azt senki nem láthatja, hisz itt is kötelező volt a megjelenés és előírás  a színészeknek a pozólás, (a szönyeg hossza egyébként 30-m )eltudjátik képzelni milyen hosszúnak tünt ez neki? Szóval én csak aggodom tovább még érte egy kicsit, hisz neki még hátra van egy nagy erőpróba  Heath filmjének bemutatója a nyáron.Ha a sejtésem nem  csal és a válásuk mögött Heath átváltozása a megformált karakterre áll, akkor egyébként Mic. már alapvetően gyülölhetin ezt a filmet. De teljesen mind egy Őt akkor is üldözni fogják a hiénák, hisz Heath-t már nem zaklathatják! Reális a veszély, mert láttam egy rövidke felvételt, ahol akislánnyal a karján sétáló Mic.-t a szószoros értelmében letámadták a lesifotósok, a mi igazán ijesztő volt ebben filmecskében a kislányra vonatkozó erőszakos fenyegetőzés és a rá írányuló agraesszív fellépés!! Szerencsére segítséget kaptak!Üdv: Lillya
--------------------
Szia. Tulajdonképpen nem is nagyon mondasz ellen. Nem tudom már, hogy mit írtam, de valami olyasmire emlékszem, hogy ez az első vörös szőnyeges megjelenése és hogy egész vidámnak látszik. Nagyon erős nőnek tartom, hogy kitart, vagy legalábbis megpróbál kitartani. Már az nagy dolog, szerintem, és talán a feldolgozás próbájának a jele, hogy Matildát nem hozta magával. Kedves tőle, hogy erre gondolt, hogy a keselyűk (te szóhasználatodban hiénák, de azért mndkettő dögevő) ne fotózzák már megint szegényt. Milyen lehet így felnőni? Ezekben nincs egy cseppnyi empátia sem?
Michelle viszont felvállalta, és eljött. Én is találtam cseppet sem vidám képeket, az ökölben tartott kéz nekem is feltűnt. Lucy oldalán még valahogy Brad Pittel is szóbahozták, mármint nem kapcsolatilag, csak, hogy elvileg beszélgettek. Na bumm. Kell valaki, aki nem lesajnálja, hanem értelmes hallgató-, beszélgetőtárs. 
Mindenhol azt olvastam, hogy a szakításuk után (asszem Wonderland interview) Mihcelle egy kicsit boldog is volt, amiért a paparazzi figyelme nem terelődik majd rá, hiszen Heath híresebb, mint ő. Január 12-től azonban minden más lett. Többszörös candid fotók, egyszerűen már wc-re nem mehet ki fotók nélkül. Szóval: nagyon tisztelem.
De azért ha jól megnézed Cannes-ban a legtöbb képen mosolyog: ha nem is igazi szívből jövő, biztos vagyok benne hogy a munkatársai próbálták felvidítani, így került mosoly az arcára. Egyszer csak elmúlik majd a fájdalma, vagy egyáltalán a rossz emlékek. Nekem is ezt mondják. Mindig kérdőn nézek rájuk, hogy WTF, te tényleg nem érted?, de most én is ezt mondom. Ha másért nem, hát a lányáért nem szabad feladnia. 
fannilány


2008.05.25. 15:08 Idézet

Igen megértem! örülök, hogy jól sikerűlt a hétvégéd! Most sajna rohannom kell, de majd beszélünk még. A msn-ről, valami miatt nem enged belépni, ezért újra bekell jelentkeznem, de most nincs ídőm rá.

Sajnálom,további kellemes napot! Lillya

 


2008.05.24. 18:41 Idézet

Rest In Peace Heath.

Hát ez csak úgy szeretetből. :(
Zsófee
---------------
(L) fannilány


2008.05.24. 15:31 Idézet

24.-én  este csak 21-óra körül tudok a géphez jönni, mert vendégeink lesznek, de nagyon jó vólna beszélgetni veled, ha kedved van hozzá én itt leszek. Msm -nen nem talál a gépen téged,esetleg írd ide a  mobilszámod és felhívlak! heloka! (időnként vettek egy pillantást a gépre hátha bejelenkezel) Lillya


2008.05.23. 06:00 Idézet

Kellemes kikapcsolódást kívánpk  neked sok napsütéssel!
Holnap ha a gép előtT leszel kérlek jelezd a vendég könyvben, mert szeretnék csak neked írni, ezek inkább személyesebb dolgok lennének már ha érdekel. A középpontban Ő lenne. lillya
--------------
Szia! Köszi, nagyon jól éreztük magunkat, az idő ragoygó napos volt, megázni csak tegnap este sikerült. Azt a 3 cseppet meg túléljük. Volt egy Guiness rekord kísérletünk is, amit a Sebfelelős csinált. 5 percen keresztül a legtöbb embernek ugyanazt kellett csinálni egy helyen, vagyis: fedőkötést rakni egy végtagra. Remélem benne leszünk a TV-ben:P
Ma (25. vas.) már vagyok, csak teganp 23:50-re értem haza és egyből beestem az ágyba, ezért nem tudtam jönni. Msn-en vagyok, egészen estig. msn kellene hogy felismerjen, mostmár vissza is tudlak jelölni:
kadifanni@msn.com . mail: kfannigirl@yahoo.com. telefonszámot inkább csak mailben, vagy msn-en adnék meg. Remélem, megérted.

fannilány

 


2008.05.22. 19:16 Idézet

Igen én írtam, mert nekem ezt mondta a története, amit a képekből és az interjúkból nomeg a filmekből látam. Bevallom én már elmúltam 18 éves, és tudom, hogy az a szerelem amely nekik adatott ritka kincs, és nagy megprobáltatásokat is túl él, ám sérülhet némiképp, és ha Heath életben volna akkor már a rendbetételén fáradozna. Tapasztalatból tudom, nem lehet át lépni rajta . Még egy valamit csendesen megjegyeznék Heath is rendelkezett hibákkal mint minden ember, de aki az érzelmeket olyan magas fokon tudja megjeleníteni mint- A túl a baráságon és a Candyben -az  az ember azt át is kell hogy élje, mert különben nem tudná ennyire hitelesen eljátszani. Ehhez nem elég "csak " a tehetség szerintem. Női szemmel nézve valljuk be, nincs olyan nő aki ellen tuna állni,főleg ha a szíve sem közömbös. Azt, hogy Gemmával barátok lehettek nem vitatom közös származás, és heath sűrűn járt divat bemutatókra is innen is ismerhstték egymást.  Számomra a vele dolgozó rendezők,kollegák interjúi/nyilatkozatai inkább hihetőek a jellemét illetően, hisz több hónapig éltek együtt egy forgatáson.Más. Eszedbe jutott -e A túl a barátságont nézve, hogy a halála miatt sok vonatkozásban az életrajzi filmnek is elmenne? kérlek válaszolj! Lillya
-----------------------------------
Igazán gyönyörű, a kép, ami megejelnik előttem sírásra késztet. Annyira fáj, hogy talán így is lehetne.. 
Én csak 15 vagyok. A szerelem témát inkább hanyagolok, met valahogy sosem jövök ki jól belőle:) De én is biztosan érzem, hogy ők annyira összetartoztak, és ha más nem is: Matilda összekötötte őket, ha tényleg megutálták egymást, mint reagálta egy kedves ismerősük.
Én sem tartom egyébként elégnek a színészi tehetséget a filmvásznon. Egy embernek rendelkeznie kell olyan érzelmekkel, amiket eljátszik. Itt nem a homoszexualitásra, hanem a nagyfokú átélésre, empátiára, emberségre, szeretetre, de a gyűlöltetre is gondolok. Ha ismerném.., de így is azt gondolom, nagyszerű ember, példátlan.
Sajnálom, de a kérdés pont hoályos nekem, nem tudom rá a választ.. A túl a barátságon egy iszonyatosan megható film, amin nem lehet nem bőgni, és nem lehet nem szurkolni a szereplőknek. Imádom. De hogy az Ő életrajzi filmje lenne?
fannilány


2008.05.22. 19:15 Idézet

Szia szerki!

Nagyon jó az oldal!  Én szerintem Heath nagyon megérdemli ezt a honlapot csodálatos! És én még azóta is gyászolom Heath-et. Én annyira szerettem! Kitünő színész volt. Nem volt semmi baja és mi lett a vége: halál. Én még most is arra gondolok, hogy a feleségének és a gyerekeinek milyen lehet. Biztos megrázó. Én nagyon sajnálom őt. És eggyütt érzek vele. További jó és kellemes napot.
----------
Szia. Nem tudom ki vagy, de örülök, hogy így vélekedsz az oldalról.Egyébként a család téma engewm is nagyon foglalkoztat. Nem tudom elképzelni, hogy mit érezhet az, aki igazán ismerte, ha nekem ennyire fáj most. (már 4 hónapja..)
fannilány


2008.05.22. 11:57 Idézet

Ballada egy szerelemről

...Álmomban egy távoli sziget partja fölött járok,
odalent egy magányos, szomorú fiatal nőt látok.
Karján szöszke gyermekét óvón, átölelve tarja,
tartásán s arcán  gyásza, mély nyomokat hagy.
   Ekkor légörvény támad a leskelődőre ,
és visszarepül vele az időben, egy évre.
 Odalent a parton, két mátkapár táncol,
de én csak a fiatalpárra fókuszálok.
Délceg, daliás az ifjú s törékeny kedvese,
lényükből sugárzik az igaz szerelem.
 Három hónap felhőtlen boldogság,
az Úr nekik csak ennyit adhatott,
hisz várta öket, a munka a súlyos robot.
- Kedves halk szép hangod, gyengéd mosolyod,
nap-nap után kedvesem hol hagyod?
-Ki ez a csúf ki haza jár, szívem a régiért kiált!
Kérlel, könyörög az asszony hasztalan,
a férfi nem figyel s így a vita partalan.
Jöttek barátok az asszonny hívószavára,
segíteni hátha ők tudnának, ám hiába
a férfi még nem látta  magán a változást,
  Dötést mit hoznak súlyos és végzetes,
Segítség nélkül a férfi elveszett.
 Hűtlen, csapodár, léha állítják rosszakarók róla.
 Magányos, megtőrt  és szomórú de hűseges ,
mondja  a  család s a barátok  egyként,
kik az ünnepeket vele töltötték.
Jajj de szomorú a következő hónap,
lelkünkben a remény örökre meg fagy.
Míly nagy szerelem  tragikus végét látjuk.
NYUGODJ BÉKÉBEN! -egyként kívánjuk!
  Álmomban a tengerparton magányos nőt látok
Karján szöszke gyermek, ki a  távolba integet.
Mesziről magas, délceg férfi
feléjük siet, majd átöleli őket
hogy vigaszt egymásból merítsenek.
Átetsző mosolya mint lágyszelő simogat és simogat...
álmomban.......

c:Lillya

-------------------------
Ezt te írtad? Nagyon tetszik. Olyan.. álmodozó.
fannilány


2008.05.22. 09:29 Idézet

Szia Fanni!

Egyetértek veled abban, hogy aggódsz Michelleért tényleg nagyon rosszul néz ki! Hát nincs senki aki segítene neki, vagy megvárják ,hogy még egy tragédia történjen? Én ezt egyszerűen nem értem!

Neked nem furcsa, hogy ha Ők már "csak "barátok voltak miért van ennyire ki borúlva?  Miért hordta /hordja a sosem volt jegygyűrűjét? Az a tény, hogy Heath meghalt a kiborúlást igazolja, de a gyűrűt már szerintem nem! Nem találod furcsának, hogy a temetésen a volt "barátnőt" kiséri átölelve a testvére, és nem az éppen aktuális partnert? Másik dolog; miért vagy hogyan aggodhatott érte ha nem találkoztak a szomorú öszi időszakban? Én nem hiszem, hogy Heath egyszerűen csak tovább sétált, harc nélkül egy másik kapcsolatba, mikor előtte csak Ők léteztek számára! Amig élt az új kapcsolatokat azonnal képekkel igazolta  a bulv.sajtó, most egyetlen képet sem tudtak készíteni, pedig Londonban is nyilt forgatáson dolgozott, a sétáik is csak az utcán lehetett ugyebár Gemmával!?

-A családja és az igazság: Ők pontosan tudják azt ,és el is mondták, csak ez nem fér bele a bulv.sajtó által írt képbe ezért nem kapott akkora jelentőséget!
-Drogos videó:nevetséges! Elöször?készítése a Candy bemutatójával egy ídőre esik, így a beszélgetést összevágva  "remek leleplezőanyag" van a kezükben.   A sajtóhoz való viszonya pedig egyszerűen kizárja, hogy tőlük az anyagot elfogadja, hisz ez beismerése volna mindennek! Továbbá az interjuk alatt mindig is hevesen gesztikulált és sokat mocorgot, az arcán pedig és a szemén sem látszik a sok éves drog fogyasztás, ez pedig kizárt! November 15-én körülbelűl 30 percnyi riportot adott 6 különböző riporternek, ebből az anyagból 1,44 percnyi bizonyító erejű videót mutatak be külön. no komment!  Üdvözlettel: Lillya -??
-------------------------------------------
Igazi kérdésözönnel készültél, úgy látom. Rengeteg olyannal, ami bennem is megfogalmazódott, de nem volt kinek feltenni. Általában magamban maradnak-megválaszolatlanul. 

Mindenütt azt olvasni-hogy próbáltak segíteni, hogy kik? A barátok. Azok, akiknek sikerült kimaradni a sajtóból, de halála után egyként terjesztenek hamis vagy kevéssé hamis híreket róla. Akkor bezzeg nem tudtak ott lenni, mikor kellett volna-hiszen akkor nem következett volna be a tragédia. 
És hogy Michelle-ről mit gondolok? Tanácstalan vagyok. Nem tudok semmit, éppen úgy, ahogy mások sem. Fantasztikus nőnek tartom, amiért kitart, de egy ember azért ember, mert nem bír ki mindent, szüksége van másokra egy ekkora tragédiát feldolgozni. A jegygyűrű pedig.. márha van: én is hordanám. Több, pontosabban kétféle lehetőséget is olvastam. Vagy hármat: 1. Heath szakított vele 2. ő Heath-szel 3. közös megegyezés. 

Azonban mi csak azt tudjuk, amit látunk: ami tényleg egy magáncyos színész forgatása Londonban, egyedül, nő nélkül. 2 hetente találtak (ki) neki új partnert, az utolsót Gemma volt. Gondolom tényleg volt köztük valami, ha ott volt a temetésén. Noha Michelle-t vigasztalta mindenki, ez érthető: ő maradt "özvegyen" egy 2,5 éves kislánnyal. Gemma azonban csak pár hete ismerte Heath-t, kapcsolatuknak nem tudni, hogy lett-e volna jövője. 

A családja mindent tud. Akár jó, akár rossz az a minden, mi nem fogjuk megtudni: 1. ha rossz, akkor a fiuk/vőlegényük/testvérük/stb hírét nem akarják rontani, főleg így halála után. Megértem őket. 2. ha jó, akkor meg a bulvár nem vevő rá.

Az interjúk mindig különlegesek vele, ezt is szeretem benne. Mindig furcsa egy kicsit, de azt többször is nyilatkozta, hogy utálja az ilyeneket, másokat ne érdekeljen a magánélete. Látszólagosan volot egy betegsége, ami egyszerűsítve arról szól, hogyha közönség elé kerül, akkor rájön a mozgáskényszer. Van ennek valami mozaikszó-neve, de nem emlékszem rá. Nem tudhatjuk, ezt mi okozta nála: a hirtelen siker vagy tényleges drogfogyasztást. Engem nem is érdekel, attól még ő Ő marad. 

fannilány


2008.05.21. 21:42 Idézet

Szia Fanni!

Az oldaladhoz mindenek előtt csak gratulálni tudok. Nagy Heath rajongó vagyok, láttam az összes filmjét és már nagyon várom a TDk-t. Azért szeretem a lapodat, mert mindig találok újdonságokat,látszik szívvel-lélekkel tartod frissen Heath emlékét.

Ez nagyon tetszik nekem!! Reméljük még sokáig fogod ápolni az oldalt magad és mások örömére.

Üdvözlet: Ildikó (fokonyv)
--------------------------------
Köszönöm szépen. És ígérem, örökre fennmarad minden, ha más formában is;)
fannilány

 


2008.05.16. 01:00 Idézet

Szia Fanni!

Gratulálok az izléses és igazán tartalmas honlapodhoz! Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon meghalt ez a kivételesen tehetséges szinész! Elnézegetve az interjúkat és a megemlékezéseket jöttem rá, hogy elég sok filmben láttam már korábban, de más elfoglaltságom lévén csak most kezdtem el gyűjteni a filmjeit. Nekem  az interjúk és a képek nézegetése közben nem állt össze a kép, melyet a bulvársajtó annyira el akart adni. Hatalmas ellentmondást éreztem a látott és olvasott hírek között, úgy hogy órákat töltöttem  az infok össze gyüjtésével, bár ez angol tudás nélkül elég nehézkes. Valahogy nem áll össze a tavaji év második fele. Túlsok részlet mond egymásnak ellent, de félő, hogy az igazság sosem fog már kiderűlni, pedig a kislánya miatt is jobblenne, ha az Apukája igaz története maradna meg a -Ledger legendáriumban-ahelyet a sok szemétség helyet amit a bulvsajtó ráhordott. Kérni szeretnék egy szívességet Tőled! Ha kedved és ídőd engedi kérlek légy szíves minél több fordítást feltölteni a honlapra hátha megtaláljuk a keresett válaszokat.!  Esetleg ha beszélgethetnénk annak is nagyon örülnék, mert a családban senki mást nem érdekel ez a történet. Gratulálok még egyszer!

R.I.P. Heath Ledger                                             Lillya
------------------------------------------
Szia! Először is köszönöm. Másodszor pedig rátapintottál a lényegre. Még jó, hogy nem áll össze a kép, hiszen mindent csak kitalálnak. A valóság nekünk tényleg nem fog kiderülni. Azért, mert kicsi országunkban nem nagy a kereslet Heath-re, illetve mert mi "csak" rajongók vagyunk. Nekem az is elég, ha a családjának kitisztul a kép, az én szemem előtt úgyis rózsaszín ködfelhő lebeg, ha róla van szó. 
Angolul csak azt ajánlom, tanulgass, csak hasznodra válhat. De addig is és próbálok minden hírt feltenni. Az interjúkkal nem nagyon próbálkozom, eddig 2-t fordítottam, mert teljesen más, mint amit és értelmezni tudok. Viszont nem akarom, hogy egy félrefordítás rossz képet állítson be előttetek róla. 
Fanni


2008.05.11. 23:10 Idézet
Sziasztok!
 
Akkor, ha már így kicsit eltért a téma a hirdetésektől én is írnék valami másról…
Láttam szerdán immár másodjára a 10 dolog, amit utálok bennedet. Rettenetes belegondolni, hogy mikor utoljára láttam Heath még élt. Rettenetes, de az az igazság, hogy én még nem fogtam fel. Valahogy most így pár nappal a film után annyi gondolatot hozott elő belőlem, hogy úgy éreztem le kell írnom…
Miután először láttam a 10 dolgot, akkor egy napig Heath mániám volt. Hamarosan a Lovagregényt is adták, viszont annak ügyében a többiek leszavaztak, így sajnos Heath csak 1 napos kedvenc lett.
Eltelt 1-2 hónap, és reggeli készülődés közben hallom a TV-ből, hogy "Heath Ledgert eszméletlenül találták."... Ez őszintén szólva semmit nem mondott nekem, naponta találnak sztárokat eszméletlenül, ezért ez kb. annyit jelentett nekem, hogy végre tudom, hogy kell kiejteni a nevét. Délután tanultam a szobámban, és anyukám bejött, hogy "Meghalt a Heath Ledger.", mondom Micsoda?? Hisz csak arról volt szó, hogy eszméletlenül találták! Úristen, mi történt? Odaszaladtam a TV-hez és döbbenten néztem, hogy mi történhetett ezzel a mosolygós, 28 éves sráccal. Este még egyszer megnéztem a hírekben. És sírtam. Előjött a régi rajongás, hogy mennyire tetszett a 10 dologban, meg úgy eleve: meghalt egy fiatal, tehetséges színész. Tragikus. Megdöbbentett. Idejöttem a géphez, rákerestem a nevére, és így találtam meg ezt az oldalt. Fekete desing. És annyira együttéreztem a rajongóival... Pár nap múlva felraktam az akkor a főoldalon található R.I.P. képet a myvipemre róla, hamár honlapot nem szerkesztek…
A TV hamarosan leadta A hazafit Heath emlékére. Ő szintén lenyűgözött, viszont a végén a halála eléggé sokkolt. :'(
A következő film a Lovagregény volt, amit nagyon-nagyon megszerettem. :) Teli találat az a film, és végre kicsit feledtette, hogy a tehetséges főszereplő már nincs köztünk.
Grimm. Már nagyon régen megvettem akciósan a DVD-t, mert Matt Damon, hát biztos nem lehet rossz. De valahogy sosem éreztem úgy, hogy na, most leülök és megnézem, kicsit feledésbe is merült, hogy megvan. De után megnéztem. Rossz volt, hisz már annyi ideje megvan, erre csak most nézem meg? Milyen ez már? De jó volt, és hát az a helyzet, hogy nem Matt Damon tetszett benne a legjobban. :)
Ez idő alatt Heath egyik kedvenc külföldi színészemmé nőtte ki magát. Annyira bánt, hogy csak most! Fáj belegondolni az egészbe!! Főleg, hogy számomra nem halt meg. Hisz még hagyott ránk új filmeket, és mennyit, amit én még nem láttam. Hát akkor hogy ne élne? Hisz él. Bármikor láthatjuk, csak a DVD-t kell betenni. És élni fog, amíg nem feljetjük el. És nem tesszük ezt, ugye?!
Ennek ellenére - most épp megszállottan keresem a filmjeit - nem fogom az összes filmjét egyszerre megnézni. Szeretném, ha minél több ideig maradna olyan film számomra, amit még nem láttam tőle. Lehet butaság, de én így érzem. Egy idő után már úgysem fog maradni.
A honlap napi-rendszeres látogatója Heath szülinapja óta vagyok, amikor is volt szerencsém részt venni az msn-es szülinapi bulin, amit nagyon élveztem! :) Meg amúgy is szeretem: szép és tartalmas. :) Mindig is csodáltam. :) Gratulálok, Fanni, honlapot szerkeszteni így érdemes!
(Még hozzátenném, hogy Heath szülinapján myvipen lecseréltem Heath-ről a R.I.P.-es képet a személyes kedvencemre. Nem akarom, hogy a szomorúság tükröződjön, hisz már itt is újra a gyönyörű színes desing-ok hódítanak. :])
Másik kedvenc külföldi színészem Johnny Depp, aki gondolom - a másik két színésszel együt - méltón fog emléket állítani Heath-nek a The Imaginarium of Dr. Parnassus-beli szerepének továbbvitelével, ám az a szerep Heath-é, mégha nem is maradt ideje, hogy befejezze. Sose fogok a filmre úgy gondolni, mint egy Depp/Law/Farell-filmre. Tragikus, hogy nem fejezhette be Heath, és már több filmet nem is fog... :'(
Remélem ezzel nem kavartam fel senkit, csak most ezt le akartam írni, mert ezt hozta ki belőlem a 10 dolog így pár nappal a megnézése. Ennek ellenére mikor néztem nagyon élveztem! Szerintem ez a legjobb tinivígjáték, keresve se találni jobbat. :D
 

Valen
-------------------------------------
Szia. Tökéletesen egyetértek: a 10 dolog olyan film, amit mindenkinek látnia kell, és hiába próbálkoznak, úgy sem fognak ütősebb és viccesebb tinivígjátékot készíteni, se most, se máskor. 
A Lovagregény is a kedvencek között van, bár okkal kérdezheted: nem mind kedvenc?. Kiröhögtek? Röhögj vissza. A saját környezetemben is tapasztalom, csak azt merik szeretni az emberek, akit a többiek is. Mindig vannak és ezek lesznek is, olyan időszakok, mikor egy sztárt menő szeretni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy engem nem talált meg ilyen láz- ha én rajongok, akkor rajongok, aztán állítson meg, aki tud. Általában senki.
Bár végülis most már biztosan nekik, többieknek is hiányzik, ülnek nyál/könny csorogva a tévé előtt, akár a Lovagregény előtt is. 
A halálhír közlése a te esetedben kíméletesebb volt az enyémnél: reggel, buszmenetrend nézés. origo, mint mndig a kezdőlap. Még csak át sem futottam a szememmel, annyira siettem-pedig máskor mindig. 
Végül mégis feljöttem is. Nem értettem, miért a 579 látogató egy reggel alatt. Lett az 3000 párszáz is. Olvastam a csetet. Sikítottam. nem hittem el. Utólag láttam az origo, filmklub részén, hogy meghalt. Nem volt elég. Még mindig nem. CNN be. Semmi. Fellélegezés. mtv híradó tovább. Itt már bőgtem. Senki és semmi nem mondta már, hogy van reményem. És már amúgy is.. 8 órája volt mindennek, és még csak nem is éreztem semmit aznap este. Talán szokatlanul meghatott volna a kórházsorozatok áradata? Nem emlékszem. Csak arra, ami utána jött. Azt meg már lehet tudni.
Onnantól kezdve próbáltam semmit nem változtatni, félbehagyni, ezért látjátok ti most ezt. Mármint az oldalt. És én hülye még néha reménykedem, hogy valaki hátbabök: te hülye, csak egy vicc volt. élek.
Volt, mikor arra gondoltam, az embereknek nem kell tudni, hogy mit gondolok, mit érzek, mert ez személyes dolog. De rájöttem, ez nem igaz. Alig várom a közös mozizásokat, teljesen lelombozott már a szülinapomról eltolt Boby Dylan film premier. De majd most. Újult erővel szervezés. Meg minden. Hogy minden passzoljon, hogy mindenki ott legyen, akkor mikor mindenkinek jó.
fannilány. 
u.i.: a filmekkel egyébként én is így vagyok. a Grimmet a mai napig nem néztem meg, pedig vagy 50-szer elkezdtem. Aztán mindig kivettem a lejátszóból. Ugyanez az indok. De a Kéz és ököl, Ned Kelly, Gyávaság tollai kellettek. Őket megnéztem. Még így is hátravan pár.


2008.05.11. 18:23 Idézet

Szia!

Picit most eltér a téma itt a sok kelletlen hirdetések közt, de azért remélem felfigyelsz bejegyzésemre!
Tavaly ősszel ismertem meg az oldalt, azóta ha nem is mindennap, de amikor csak tudok felnézek. Érdekes mód, előtte nem ismertem Heath Ledgert, de ezután az oldal után sikerült megismernem egy picit. Láttam még régebben a 10 dolog, ami utálok benned - ben, de akkor még nem fogtam fel, hogy kit látok :D Igazán sajnálom, hogy meg kellett halnia, mert még szép jövő állt volna előtte. A halálhíre sokakat megdöbbentett, ahogy engem is, és sajnos ez az oldal tudatta velem halálhírét, csak azután láttam a TV-ben.
De elsősorban nem ezért szerettem volna ide írni. Először is nagyon tetszik az oldal. Igaz, hogy sablonosan hangzik, de tényleg így van. Szerintem ez az oldal az egyik legegyedibb a GP-n. Igazából oldalszerkesztés szempontjából Te vagy a példaképem. Én is hasonlómód szeretném szerkeszteni az oldalamat, persze a saját ötleteimmel, de mégis valahogy Téged szeretnélek követni. És igazad van abban, hogy a legtöbb oldal, ami tényleg igényes és a témában is egyedi, annak alig van látogatottsága. Nekem is volt HSM-es oldalam, sok látogatója volt, aztán abbahagytam, mert csak azért szerkesztettem, mert tudtam, hogy látogatják. Azóta szerkesztek egy Emma/Hermione és Rupert/Ron oldalt, ahol tényleg csak a minőségre figyelek és ahol mindent magam fordítok le, annak alig van napi 20 látogatója.
Szóval elegem van a sok tömegcikkből, az egyediség hiányából és másolásokból. Köszönöm, hogy Heath halála után is elkápráztatsz minket az oldallal.

Gigi


[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!