heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Vendégkönyv
[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

2008.07.04. 12:04 Idézet

Kedves Panni! Gyors válaszom, bejegyzésedre, mert ellenörzést kaphatok minden pillanatban , erről majd bővebben beszélgetésekben Jó?
Elérhetőségem: ly.ll.ya@hotmail.com- Könnyezni pedig nem csak te könnyezzel most egy kicsit én is  és köszönöm! Esténként szoktam leginkáb gép közelben lenni!


2008.07.04. 10:32 Idézet

Sziasztok!

Marcsi, először is Hozzád szólnék. Bejelöltelek, ha felmégy, megtalálsz.

Fanni:kérdezted a főoldalon a véleményünket az új Joker videóról, és látom, Lillya már meg is írta.Nos, én is megnéztem;rám különös hatást gyakorolt, ahogy Te magad is írtad, a zene hiánya ezt csak fokozta.Először megrettentem egy kicsit..de nem is ez a jó szó rá, mert igazából nem ijedtem meg, csak...nehéz ezt szóval kifejezni.Eddig mindig olyan jeleneteket láthattunk a filmből, amik tele voltak effektussal, meg mindenféle csitt-csatt-tal, de valahol mögötte ott volt az ember. Na, ahogy Lillya is írta, most megláttam az embert.És főleg ahogy mondja, hogy az apját mindig gyűlölte...másodjára nézve már egyáltalán nem "féltem" tőle. Nem tudom, tudod-e a választ rá Fanni, hogy vajon ebben a sztoriban felszínre kerül, miért lett Joker olyan, amilyen? Mert a Jack Nicholson-féle változatban néminemű info van arról, mi történt vele:beleesett a férfi valamiféle savas folyadékkal teli valamibe(most nem tudom, edény-e vagy konténer vagy pontosan mi is), és attól lett ilyen az arca. Ezért befestette az arcát, és ő lett Joker. De engem mondjuk az is érdekelne, miért lett embergyűlölő...hisz ez a figura a képregény szerint az...bár ezután az apás mondat után lenne pár tippem...
****************
Szia! Amire te gondolsz, pontosabban a Joker előéletéről szóló jelenetek egy külön rövidfilmként is megjelentek, még anno 2007 karácsonyán. (húha, na ebből próbáőld meg kibogozni az értelmet..)
Ez az ominózus rövidfilmecske ha jól emlékszem, 7 perces volt, és mint ált. a rövidfilmeket, a hosszabb filmek elé tűzdelték be az IMAX mozikban. 
Tehát semmi jel nem utal arra, hogy benne lesznek-e ezek a jelenetek vagy egyáltalán a történet a nagyfilmben. Viszont sajnálatos módon nem szivárgott ki a pár perces videó. http://filmbuzi.hu/archives/2008/07/03/a-tdk-elso-5-perce/ Ajánlanám ezt, mert ez a prológus. Nem első 5 perc, hanem a decemberben ment "előzetes".
****************

Egyébként Heath-tel kapcsolatos érzéseim most épp a mélypontjukon vannak:olyan ez mint egy hullámvölgy.Gyakran erősnek érzem magam ahhoz, hogy tudjam, bele kell törődni ebbe az egészbe, gyakran meg még mindig ott tartok, hogy nem tudom felfogni...most ez utóbbi van érvényben, tehát a hullám alján vagyok.És ez persze együtt jár a sírdogálással, amit először félig-meddig szégyelltem. De azóta, mióta az idei Oscar-díjkiosztást néztem, és ott felszakadt bennem egy gát, (mikor is önkéntelenül elkezdtem sírni, és nem csak én-húgommal és mamámmal néztük)azóta rendszerint ez visszatér..és jönnek a könnyek.
*******************
Borzasztó, néha azon kapom magam, hogy merengek, hogy egyik pillanatban még aludt és horkolt és szuszogott és élt, a másik pillanatban meg már mindenki ott figyelt a holtteste felett és próbálták újraéleszteni, és hogy ez mennyire nem életszrű. Életszerű? Ez a szó jut eszembe? Mikor itt már rég nem arról van szó. Csak egyszerűen.. belegondolok, hogy csak lefeküdt aludni és tervei voltak a jövőjét illetően.. és nem kelt fel... Így ne sírjak??!!
******************

Lillya, gratulálok az érettségidhez, és nagyon szívesen "beszélgetek" veled.Egyáltalán nem frusztrál, hogy mennyi idős vagy, én valahogy az idősebbekkel különben is jobban megértem magam-jelen kivétel ez alól egyedül e honlap szerkesztője.Annál inkább, mivel minden kétséget kizáróan a legjobb barátnőm a mamám, aki hasonló korú egyébként, mint Te.Jókat tudok vele hülyülni, ő az, aki maximálisan megért engem, és nem utolsó sorban, neki köszönhetem filmek(köztük Heath filmjei) iránti imádatom is.:)
********************
Én is valahogy így vagyok. Vagy a korosztályomból is inkább azokkal barátkozom, akik érettebbek, vagy nem is tudom.. Megértenek. Persze gyakran koppanok, mert én már csak ilyen félreismerős vagyok. De szerencsére vannak barátaim. Szeretek itt lenni. Felüdülés.
********************

Hogy Michelle hogyan bírja egyedül majd...ezen sokat gondolkodom.Azt, hogy Heath valamiféle magánéleti probléma miatt jutott idáig, majdnem 100%-ra mondanám. De hogy CSAK Michelle miatt-e
*********************
Piszok rossz lehet neki. És valahogy mindig eljutunk oda, arra a szintre az önsajnálatban, hogy azt kérdezzük, ha nekünk ilyen rossz, milyen lehet neki. Pontosabban nekik. Nem akarom megtudni, de biztos, hogy Michelle komolyan szerette, sőt úgy vélem, még mindig szereti Heath-t. Tagadhatják az esküvőt, mondhatják, hogy már nem szeretik egymást, (hozzátenném az akkori (szept.) INT premier miatt reménykedtem, hogy ez csak egy reklámfogás...), de ha tényleg így lenne vagy lett volna, akkor Michelle-nek nem lenne olyan nehéz. Mert hiába ragyog, hiába mosolyog premier plánban is a kamerába Cannes-ban, lerí róla, hogy mit érez. Mert nem minden képen vidám. Ökölbeszorítja a kezét, a
testőre vagy valaki más mögé bújik, mikor fotózzák. A paparazzik elől menekül. Nem véletlenül írt az apukája a US Weekly-nek.. (vagy vmelyik másik hasonló lapnak..)
********************


Úgy olvastam több helyen is, hogy együtt járt vagy udvarolt vagy barátkozott egy topmodellel-most a neve nem jut eszembe-, aki egyébként számomra rettentő unszimpatikus,(bár nem nekem kell hogy tetsszen, tudom).De előtte is láttam már sokszor, sok mindenkivel, és a megnyilatkozásai is..hát nem mondhatnám, hogy túl bizalomgerjesztőek. Azonkívül, nekem szépnek sem tűnik;Kate Moss-ra emlékeztet, aki meg egy sáskára..annyira sovány és rossz színvóben van, hogy rossz ránézni arra a  depressziós lányra... és hát nem a nyugodt természetéről és feddhetetlen magánéletéről híres..ezt azért írtam, mert azért ez a nő is belevihette bármibe..nekem már régóta gyanús, mertt semmit nem nyilatkozik, ahogy az Olsen-lány se.Ha annyira szerette Heath-t, legalább ennyit megtehetne. De ki tudja, mi van a háttérben?

Üdv:

Panni
******************
Most vagy Helen Christensenre gondolsz, amit kétlek, vagy
Gemma  Wardra. Először 2007 karácsonyán kezdtek el róluk pletykálni, de nem hittem el semmit, mert akkoriban szeptembertől januárig összehozták: -Helena Christensennel
-megcsalta őt
-Kate Hudsonnal is kavart
-majd egy szex-alapú kapcsolatba hozták Lindsay Lohannal is.Nagyon rühelltem ezt a csajt, főleg azért, mert még nincs 21 éves, és Heath az idősebbekre bukik, butának tartottam, mint minden modellt, csalódtam Heath-ben, mikor hallottam róluk. És nem utolsó sorban persze nem akartam elhinni, hogy tényleg vége lett volna a H&M-nek. Azóta egy kicsit utánajártam, persze toleránsabb is lettem, és életvidámnak, kedvesnek, jóindulatúnak, viccesnek tartom őt. De nem látom rajta a.. gyászt? .. a fájdalmat?? a hiányt???. Nem is tudom. Csak egyszerűen vártam volna, hogy ha valakihez közel kerülnek, akkor ne a temetéséig hordjon fekete Heath-es napszemüveget, hogy a csinos modell/porcelán pofikáján eltakarja a dagadtra, vörösre bőgött szemeit. Vagy jó, ne bőgjön. De ne röhögcséljen. Mert et kikészít.
Talán ne is mondjon semmit. Mindünknek jobb így.. ?!
fannilány


2008.07.03. 22:45 Idézet

Kedves Fanni!
Msn helyett Vk, hát más nem lévén, így is jó, de remélem gyorsan helyre áll a kapcsolat!
*****
Szia! Hál az égnek, helyreállt. Péntek van. Talán a vihar volt az oka?!
*****

 Látnom kell ezt a filmet!,  moziban fúll hangerővel sztereóban. Higgadt, modortalan, gonosz, célratörő, de még sem ijesztett meg, nem tudok félni (eddig) töle, mert a rútmaszk alatt is, én azt a szerény, kedves mosolyú srácot látom amilyen volt,aki , most épp "gonoszosdit játszik", persze tökéletesen! Látnom kell az egéssz filmet, kíváncsi vagyok mikor tünik el a hályog a szememről, és lép a félelem vagy a felismerés a helyébe. Érdekes lesz az biztos! Lillya
*****
Én már félek, komolyan. Hiába látom benne önmagát, valahogy furcsa, de mosolyogni is látom:S, attól függetlenül bennem van az az érzés, hogy ő most gonosz. És ki***, vagy nem, kivételesen jól játssza ezt a szerepet. Én is arra vágyom, hogy bekerüljön és max hangerő, térhatás, síkhatás, nekem oly mindegy, csak nagyban lássam már!
fannilány
*****


2008.07.03. 22:44 Idézet
Sziasztok Lányonyok!! Egy jó kis gyomor fájdalom, és két tini lány energiájától elkábúlva, ismét itt vagyok!(Hát, néha nem künnyű az élet!) Fanni, köszi hogy bejelöltél. Nagyon édesek a képeid. A tüneményes kis lelkedet már ismerem, és most a külsődet is. Mind a kettő nagyon szimpi. Azon pedig ne keseregj hogy ilyen egyszerű lehet a megoldás. Mert a sztárok is csak emberek, épp olyan hétköznapi dolgokkal, mint bárki más.Michellet nem veszik körűl barátok, de nem azért mert nincs neki. Szerintem egyedűl akar lenni, hogy méltóan gyászolhasson. Nagyon nehéz neki elfogadni a megváltozhatatlant. Biztosan okolja magát is a történtek miatt. Egyszóval, nehéz időszakot él meg most. Ha arra gondolok hogy nekem milyen nehéz volt, álmatlanúl, összetörve, sirva virrasztani a videoi elött. És percenként feltenni magamnak a kérdést (hogy miért). Dühös voltam az egész világra, a halálra az életre és minden létező dologra, amiért megkellett halnia. Ha mi így érzünk Heath-el kapcsolatban, akkor Michelle hogyan érezheti magát?? Ezért lehet az,hogy csak a közeli rokonokat engedi magához,akik igazán közel állnak a szívéhez! Most pedig elbúcsuzom,mert eltökélt szándékom még ma este, megfertőzni a hugicáimat a Heath rajongással. marcsi

2008.07.03. 19:14 Idézet

Kedves Fanni!! Nem én vagyok a berlini. A magyar iwiw oldalon találsz és Bécsben lakom. Én sem talállak téged,pedig beirtam a családneved is, és azt is hogy budapest. Nem értem miért nem jó így? A hölgy, aki mindig Michelle-el és a kicsi lánnyal sétál, valószinű hogy a bébiszitter. A gyűrűs fotót tőled láttam, és egyből szemet szurt. Később még jelentkezem, ha tudok. marcsi
**************
Magyar oldalon kerestelek természetesen, csak Máriát írtam Maria helyett. De már megtaláltalak. Mármint ezek után már semmit nem tudok:)
Nem Bp-re vagyok bejelentve-egyébként. 
Eszembe nem jutott volna, hogy bébiszitter lenne. Ez egy kicsit kiábrándító..
fannilány


2008.07.03. 11:34 Idézet

Sziasztok!

Marcsi, mindjárt bejelöllek, megkereslek. Most én is csak felugrottam, nincs túl sok időm. Nem biztos, hogy a te hibád, néha nem hoz ki dolgokat. Mit szóltok a Heath-ról elnevezett színházhoz?

Üdv és szép napot!

P.
************
Szia! Én már meg is találtam Marcsit. (bejelölttem.)
Én örülök neki, hogy színházat neveztek el róla, mert már ez is egy szint, vagy inkább egy olyan dolog, amit nehéz elérni, nem is tudom rendesen megmagyarázni. Az embereknek csak kis részének adatik meg a lehetőség, hogy megtiszteltetésben legyen része, mert szerintem ez tulajdonképpen az. Mert mindenki, aki betér majd oda, egyből rá fog gondolni. És ő ezt igazán megérdelmli.
fannilány


2008.07.03. 04:14 Idézet

Sziasztok Lányok!
Nem tudom mennyire megbizható forrás a -Paradiz Michelle- honlap, de azon jun 26.án készűlt képek felírata szerint idézem pontosan:
"Michelle et Nathan Buckley le mari de Kate Ledger et Matilda a Brooklin."
Szótárral fordítva:- Michele és Nathan Buckley, Kate Ledger férje és Matilda Brooklinban...
Talán hihetünk a képfelíratnak.
Jó pihenést! Lillya
****************
Szent Ló! (Fable után szabadon..)
Ilyen egyszerű lett volna a megoldás? Soha nem gondoltam volna ezt, pedig láttam is, hogy Nathan Buckley, meg Kate Ledger, de össze nem raktam volna. Franciaszótártól pedig irtózom.
Ennek örülök. Mármint ez egy számomra pozitív dolog, köszönöm, hogy rájöttél, mert még sokáig rágódhattunk volna rajta. Ez viszont mindent megmagyaráz. Azt, hogy Heath miért mutatkozott vele régebbi fotókon is, azt, hogy Michelle-nek nincsen új barátja, hogy nem tette túl magát Heath-en, azt, hogy agyáltalán miért vannak együtt, miért sétálnak együtt és miért tolja Matilda babakocsiját. Nem vagyok a rokoni kapcsolatok szakértője, tehát ehhez anyukám élettapasztalata kellett, hogy Nathan Heath-nek és Michelle-nek is a sógora, de abban az esetben, ha a bőszen tagadott esküvő mégsem következett volna be, akkor szimplán barátok. Megértem végülis. (Méghosszabb gondolkodás után azt is megállapítottam, hogy a férfi Matilda nagybátyja.)
fannilány


2008.07.03. 01:41 Idézet

Szia Marcsi!
Ez az este második legjobb híre(sorszám szerint).
Bejegyzésed megerősít abban, hogy egysrófra jár az agyunk a történtekkel kapcsolatban.Fannival van egy egyességünk, bizonyos dolgok a" pszt titkok" kategóriába tartoznak! Várlak! üdv :Lillya
***********
Mi volt az első? :P
fannilány


2008.07.03. 00:59 Idézet

Sziasztok Lányok!! Engem is furdal a kiváncsiság hogy ki lehet az a srác. De Michele új barátja biztosan nam. Valószinübb hogy rokon lehet, mivel Michelle még a barátaival sem látható. 

**************
Szia! Igen, én is így gondolom, bár most már kiderült, hogy ki is ez a férfi.Bár azt, hogy a barátaival nem látható, megcáfolnám, mert mindig
egy ismeretlen nővel sétál, aki minden bizonnyal nem Kate Ledger, mert ő nem így néz ki. Mellesleg lehet, hogy már a másodszorra csatolt képemből rá kellett volna jönnünk, hogy a két szélső ember között van valami, nem véletlenül kísérgetik Mich-t. Istenem, szegény milyen zaklatottnak tűnik. Egyáltalán nem boldog vagy vidám, mint a pár órával későbbi képeken..
**************

Az pedig hogy egy új kapcsolata lenne, szerintem kizárt dolog. Sok időre lesz még szüksége ahhoz, hogy begyógyuljanak a sebei.Ő nem a Paris Hilton, aki úgy váltogatja a barátait,mint más a fehérneműlyét! Michelle egy szerény, tisztalelkű ember, aki most nagyon szenvedhet. És szerintem talán neki a legnehezebb, mert akárhányszor ránéz a gyerekére, annyiszor Heath néz vissza rá. Bár másik részről vigasz is egyben, mert így maradt neki valami Heath-ből. 

**************
Szerintem Matilda gyönyörű kislány, és nem értem, az emberek miért vannak elragadtatva pl. Suri Cruise-tól, vagy "Brangelina"tudjjafene hány egyébként tényleg tündéri kiskölykétől, de Matildát meg sem említik sehol. Pedig szerintem kiköpött édesapja, akit mindenki szeret és hiányol. Bár sajnos így is elég gyakran esnek a paparazzik áldozatául:(
**************

Amúgy, valamelyik fotoján láttam hogy a nyakláncán viseli a karikagyűrűjét. De amikor észrevette a fotost, azonnal elrejtette.(Megtudom érteni)! 

***************
Érdekes. Meg tudnád őket keresni, ha szépen megkérlek? Ezen valahogy átsiklottam, mert kétlem, hogy arra gondolsz,
amit lillyával már észrevettünk. Bár ez is karikagyűrűnek tűnik. Megnéztem, és arra jutottam, hogy de, erre gondolsz: itt még látszik a nyaklánc, de itt már a ruhája alá tette.
**************


Más!! Kerestem az iwiw-en Fannit és Pannit de sajnos eredménytelenűl. Már megint valamit jól elszurhattam mert nem sikerült rátok lelnem. Ezért most megadom a nevem hogy ti betudjatok jelölni engem ismerösnek.(Bitte-bitte)! Weiss mária. Lillya-nak pedig üzenem: Az mns már beprogramozva. Holnap jönnek az unokahúgicáim és engem is( ráprogramoznak). Szóval, közeleg az idő!! marcsi

*************
Én azt hiszem, megtaláltalak, be is jelöltelek, gondolom te vagy az, mivel csak egyetlen egyet dobott ki az iwiw. Berlinben élsz? Lehet, hogy rossz a memóriám, úgy emlékeztem Bécset mondtál. Utóbbiban voltam. Szeretem.
Jó msnezést majd;)
fannilány
*************


2008.07.02. 21:19 Idézet

Szia Mindenki és Heló " Fecskék"!
Nézzétek el nekem a megszólítást, de összintén meghatott ez a kép, köszönöm Fanni, mégegyszer, hogy meg csináltad ezt nekünk!
Az a férfi már több képen szerepel , még Heathel is csak a képtárból levették(ledger/ladys). Egyébként 2001-2002es candy képen vannak együtt, az utcán mennek Londonban, Heathen a  naranacssárga nadrág van a mi a sivatagiképeken is rajata van. Ha valaki ráér, és esetleg kedvet érez a kereséshez, akkor talán közelebb jutnánk a rejtély megoldásához. Én találtam egy közösképet róluk késöbb, de a képtárszerint 2004-ben készült, viszont a képen 2005- van, csak a baj az, hogy ebben az időszakban Heath nem volt  Ausztráliában valószinűleg, mert a kicsi még csak 1 hónapos volt. A dátum mindegy is, mert ekkor már (ha) Mich bátyja ként ismrerhette is, tehát a kétség marad, mig nem találunk bizónyítékot.
 Michelle valószinüleg nem mondana sokat, hisz jólláthatóan sok neki még a média figyelem a mi rá irányúl, a képeken. Idő kell mig heggednek a sebek és beszélni tud, ha egyáltalán fog valaha is , arról ami történt, szerintem.
Most csak felugrottam, mindenkit üdvözlök! Lillya


2008.07.02. 16:52 Idézet

Sziasztok!

Először is köszöntelek Marcsi, remélem teljesen felépültél!

Nagy érdeklődéssel olvasom írásaitok..mindig élmény..igazából nem tudok hozzátenni sokat ahhoz, amit írtatok.Olvastam én már testbeszédről ezzel a Lillya által emlegetett videóval kapcsolatban, de nem tudom továbbra sem, mit higgyek.

Michelle és az ismeretlen férfi:nem tudom...erről most hallok először, és most is látom először. Talán egyszer megkérdezhetné őt valaki arról, mi is van most a fejében, a szívében...mondjuk Ellen DeGeneres, az ő showját szeretem, és úgy gondolom, ő őszintén is kérdez, Heath is volt a vendége már egyébként, nézzétek meg nagyon aranyos. Ha már láttátok ,bocsi!

Lillya semmi gond, én sem adnám meg itt az emailem, majd elkérem Fannitól. Tőle pedig elnézést, egyszerűen nincs időm msn-re fölmenni most! De igyekszem!

Üdv:

Panni
**********************
Szia!
Most kicsit igazságtalan leszek, és veled kezdem a válaszolgatást. 
Tehát először is: ezek szerint csak én vagyok olyan bátor, hogy nyilvánosan kiirogatom a mail címemet, de higgyétek el, senkit nem érdekel, hogy kik vagyunk:P
Msn-en pedig nem baj, hogy nem vagy, mert én sem vagyok, mert angolozom, fordítok, scannelek, designokat alkotok, sétálok, időmnek még csak töredék hányadát sem töltöm  csetprogram előtt. Pedig nagyon szeretném, csak gyorsan megfájdul a fejem, szemem (stb-m)végtére is nyár van, pihennie szeretnék egy kicsit: olvasgatni, láblógatni, filmeket újra/nézni. Valahogy az év közbeni aktívságom, társaságkeresésem ilyenkorra eltompul, egy kis magányra vágyom. Megint máskor pedig emberi szó nélkül nem tudok élni. Magam sem ismerem ki magam..
A vicces az, hogy mi sem tudjuk, ki ez a pasi, mert egyszer Heath barátja, másszor Michelle féltestévre néven szerepel, de valahogy minden megjelenésen másként. Mi meg nem tudunk gondolatot olvasni.
Ellent én is bírom. A showja mindig érdekes és izgalmas, visz bele egy kis személyes dolgot is. Márha az a hullámvasútszerű izé személyes:P
fannilány


2008.07.02. 09:25 Idézet

Kedves Marcsi!
 Megnyugtatlak nincs veled semmi baj, vagy ha igen eggyütt megyünk a zártosztályra( TE , Fanni, Én), de a Nettet oda is becseppésszük!     
Lehetne sokat írogatni arról, hogy melyikön miért és hogyan, kezdett érdeklődni iránta, vagy mi az oka annak,hogy még mindig fogva tart benünket, én egyszerűen úgy fogalmaznám meg, varázsos személyiség, varázsolni tudó ember volt, és ez hat mág így utólag ránk. Ha ez igaz akkor valyon akik ismerték  és szerették, mit élnek át, ebbe jobb nem belegondolni!...
 Amit egyébként írsz róla és a jelleméről bennem is pontosan így fogalmazódott meg. Azonban én úgy érzem és pont az miatt, mert bátor és harcos tipús volt, jó adag konoksággal megspékelve, nem adta ő fel a küzdelemt a családjáért, csak talán nem nyilvánosságnak szánt lépések voltak ezek, hísz így védte őket, és ez rá vallana inkább. Ráadásúl eleve "vesztes helyzetből" indúlt, hisz a kicsi az anyjával maradt... Nézve a képeket, amik a halála után készültek, bennem felmerűlt, hogy miért is ölelik Michellet, a nővére , és a barátja olyan szorosan, ha Ő már a múltja része és a kislánya anyja volt "csak"? Még ha kétségébresztőnek ez esetleg nem elég, véletlen vettük észre Fannival, Michelle nyakában májusban Heath által korábban viselt nyaklánc volt. Jönnek a kérdések és saját érzéseinket, megérzéseinket, tapasztalatunkat  beleszőjük a válaszokba. Amiért nem szívesen írom le ezeket az pont az általunk sokat szapult sajtó nem bizonyított írásai miatt van .Ne kövessük el ugyanazt a hibát, viszont bizonyítani mi sem tudunk semmit, sajnos!  Viszont a kérdések választ akarnak, beszélgetni viszont csak egyhelyen tudunk zavartalan és az a Msn! Már alig várom, hogy felgyere!Lilya

 


2008.07.02. 01:14 Idézet

SZiasztok!! Nagyon szépen köszönöm a kedvességetek!! Annyira jól esik hogy így befogadtatok. Igazán, szívből megvagyok hatva. Jó itt lenni köztetek!! Húú, most hol is kezdjem? Szóval, ezt igazából nem akartam elmondani, de mégis megteszem. Nekem is volt már gondom a depresszioval. És pontosan szerelmi űgyből kifolyólag. Ezért gondolom úgy hogy talán Heath is valami hasonlóval küzdhetett az utóbbi időben. Ezt nem tényként állítom, inkább megérzés. Már az első filmje megnézése útán,volt egy különös érzésem. Mintha, kicsit vagy nagyon is magamra ismernék benne. A mozdulatai és az amit magából sugárzott, minden olyan ismerösnek tünt. Nagyon valószínü hogy a most leírt soraim útán, némely ember majd dilisnek tart. Ám legyen,vállalom! Megnéztem minden filmjét, minden vele készült interjút, és egyre jobban azt éreztem hogy én ismerem őt. A munkával nem volt baja, szerette a hivatását. Szerette a nagy kihívásokat és volt is hozzá elég bátorsága hogy megküzdjön velük. De ott volt még a maximalizmusa, ami örökös elégedetlenséget szült. És az oriási adag érzelmi inteligenciája, ami miatt olyan különleges, de egyben, túl érzékeny és sebezhető is volt. Michelle oldalán megismerte az igaz szerelmet. Ezt az is bizonyítja, hogy milyen gyorsan jött a gyerek vállalás. Csak sajnos, hosszútávon nem müködött közöttük a kapcsolat, mert túl különbözöek voltak. Michelle egy nyugodt,kiegyensúlyozott ember, mig Heath egy perpetuum mobile. De attól hogy egy kapcsolat szakítással végzödik, még az érzelmek nem biztos hogy teljesen kihunynak. A fájdalom még évekig eltarthat,vagy egy egész életen át.Heath gyógyszerekkel probálta tompitani a lelkében duló káoszt, amit (szerintem) nagymértékben a szerettei elvesztése miatt való kudarc és csak kis részben a munka terhe okozott. A halála, véletlen baleset volt, az élete egy nehéz szakaszában!! Sajnos a halál gyakran váratlanul jön, és nem mindig azokért, akikért kellene! Nekünk már csak Heath emléke maradt. De bennünk még él! marcsi 
***************
Szia:) Befogadtunk: ez aranyos volt. Mi mindenkit befogadunk, aki jószándékkal jön. Nem harapunk, mint már artam, vagy gondoltam többször is.
Ha már volt dolgod depresszióval, akkor elő példa vagy rá, hogy lehet belőle kigyógyulni. (mármint remélem sikerült kigyógyulni!) Az viszont kicsit tipikus, hogy az ember tulajdonképpen leggyakrabban a szerelembe betegszik bele, még ha néha nem is szószerint, de akkor is folyamatosan leköti a gondolatait. Nem hagyja nyugodni, és valami olyasmi uralkodik el az emberen, mint rajtam(unk) most, pedig ez 'csak' rajongás-szeretet. Mikor igazán szerelmes voltam, bár újraértékelve a helyzetet, az legfeljebb mánia és fellángolás volt, mindenben azt a fiút kerestem. De komolyan, mindenről ráasszociáltam, és ezt érzem most is. Ez a fajta ?őrület? nem enged teret az embernek élni a való világot, folyamatosan lefoglalják az agyának egy részét, nem hagyják gondolkodni szegény gondolkodni vágyót. 
Valami ilyesmit érezhetett Heath is, miután 2 évnyi mennyország után nem csak a szerelmétől kellett búcsút vennie, hanem egy olyas valakitől, akit talán még nála is jobban szeret(ett? :( ), a kislányától. Ez pedig elegendő ok depresszióra, önsajnálatra, búsulásra, mert végülis, azért mert híres ember, nincs joga kifejezni amit érez? Szerintem rajta kifejezetten látszottak az érzéseinek jelei. A homlokára, arcára volt írva, de még a hangfekvése is megváltozott.
Az ismerettségről csak annyit, hogy bármely kételkedőnek, minket hülyének tartónak üzenem, irigyeljenek minket, amiért mi képesek vagyunk anélkül ismerni, hogy valakinek meglenne a telefonszáma és minden nap együtt császkálnánk. 
Mert fenntartom az elméletet, hogy az ismerettségem, már nem csak mánia, fanatizmus, hanem őszinte szeretet.
fannilány


2008.07.01. 17:51 Idézet

  Szia Marcsi!
 Örülök, hogy újra köztünk vagy, már nagyon hiányoztál!
 A  depresszióról általad írtakat még kiegészíteném azzal amit egy orvos mondott, a depresszió mint betgség jelentkezhet az arra fogékonyabb személyeknél, egy fizikálisan és/vagy pszichésen túlterhelt időszakot követő viszonylagos nyugalmi időszakban, fizikai betegséget, tüneteket produkálva. 
 
Amiért én ezt nem boncolgattam itt jobban,az az a körülmény, hogy benem az interjúkat nézve felmerült a kétely esetében talán nem is erről volt szó. A szomorúság, bánat még nem depresszió! Ezért szeretném ha meg néznéd ezeket az interjúkat, kiváncsi lennék a te véleményedre is, mert egymagam nem jutok ugye semmire.
You Tube Heath Ledger: "One more cup of coffe": by 'anna123'- ez az interjú cime, ha rákeresel Heath nevére a You Tuben akkor megfogod találni,  a többi INT interjút is, és  még sok más "finomságot" is, (korai interjúk és show műsorok) ami most kerűlt fel a Netre, míg távol voltál. Remélem megtalálod őket, és kellemes gyógyulást elősegítő perceket szereznek neked! Msn.nel ismerkedsz remélem ?!
Szeretettel üdvözől Lillya!


2008.07.01. 15:48 Idézet

Sziasztok Lányok!! Újra itt vagyok! Már nagyon hiányoztatok!! Azért figyelemmel kisértem ám, az új bejegyzéseket. Lillyanak és Panninak GRATULÁLOK a sikeres érettségihez! Fannilányt pedig szeretettel puszilom, az önzetlen munkájáért, amivel naponta bőviti a hírek sokaságát! Lillya érdekes dolgokat irt a depresszioval kapcsolatban.Ehhez szeretnék most pár szót hozzáfüzni. Szerintem a depresszio elsősorban nem betegség, inkább egy lelki állapot. Amit valami negetiv érzelmi befolyás idéz elö. Akkor van baj ha nem csak lelki, de testi tüneteket is okoz. Mint pd-ul,álmatlanság vagy identitás zavarok. Fáradtan és álmosan semmi nem működik úgy ahogyan kellene. Kialvatlanúl, ingerűltek és érzelmileg is labilisabbak vagyunk. A szakitás óta, Heathnek is komoly lelki gondjai lehettek.A szerelmi bánattól és a magány érzésétől az alvás problémái még jobban elmélyültek. De mivel hogy dolgoznia és teljesítenie kellett, ezért probálta több és még több gyógyszerrel formába hozni magát. ÉS még egy érdekes dolgot szeretnék megosztani veletek! A minap láttam egy érdekes tudományos filmet a szerelmi bánatról. Amiben az orvosok feltételezése szerint a szerelmi bánat, akár halálos is lehet. A mély érzelmi sokkhatástól, még szívroham vagy agyvérzés is elöfordúlhat. De számos más egészségi problémát is elöidézhet. Szerintük a fájdalmas sokkhatás az emberi lelket abba az irányba tereli hogy párokban maradjanak. És ezzel a túlélést, vagyis az emberi fajt,és az utódokat védelmezzék. Érdekes, elgondolkodtató teória!! marcsi
******************
Szia!! Nagyon örülök, hogy végre a körünkben vagy, sokat gondoltunk rád, remélve, hogy ezek hozzád is eljutnak és mihamarabb meggyógyulsz. 
Csináltam egy apróságot neked:

A kép címe A három fecske. Arra utal, amivel próbálkozunk, hogy felderítsük, mit és hogyan élt meg Heath, mit is érezhetett élete utolsó szakaszában, de attól tartok messze vagyunk még a céltól.
Az elmúlt hetekben Illyával sokat foglalkoztatott minket a sajtó által rajzolt kép és a sajátunk összevetése, mert sehogy nem hagyott miketz nyugodni a depresszió, munkától, szereptől való függés még csak gondolata sem. 
Az emberek hajlamosak eltúlozni a problémákat, de ha híres személyről van szó, fel sem merül értékes, valódi információ közlése az érdeklődő rajongók felé.
Meg kell, hogy mondjam, nehéz dolgunk van. Interjúkra építkezünk, mert mégis az az, amikor az ember nem tudja eltitkolni a külsejében, hangjában a benne lakozó dolgokat. Nem titkokra, magánéleti válságra vagyunk kiéhezve, csak az igazságra. Arra sem abból a célból, hogy dicsekedjünk vele, hirdessük az igét (bár ha olyasvalami hírről szerzünk tudomást, amit bizonyíatni is lehet, biztos nem hallgatjuk el..), csak egyszerűen önmegnyugtatás gyanánt. Hogy tudjuk, nem hiába hisszük makulátlannak Heath-t. 
Tovább boncolgatunk hát, ám most a legnagyobb probléma, ami leköt minket, annak a férfinek a kiléte, akivel Michelle egy ideje sétálgat. Nem tartjuk valószínűnek, hogy ilyen gyorsan felépült volna, mi hiszünk az őket összekörő érzések még mndig meglétében, és abban, hogy a szeptemberi szétválásuk nem volt komoly.
Vagy legalább reménykedünk, és teóriákat gyártunk, ami bizonyítja, hogy még kötődnek a másikhoz. (illetve most már csak Michelle kötődik..)
De amit te is mondasz, a depresszió kialakulása, ha tényleg indulhat álmatlanságból, amit viszont depresszió okozhat.. Na szóval ha ez tényleg lehetséges, akkor máris eggyel több kérdésünk van. Hogy mindez mitől ered? (túlhajszoltságot szépen lassan elvetjük, hiszen a 2005-ös 5 film jóval nagyobb teher. mégiscsak kell valami magánéleti dolog, ami miatt rakódik rá a súly, mert otthon sem képes leereszteni. )
fannilány


2008.07.01. 11:37 Idézet

Szia!
Nagyon szép a fejléced!
Szeretnélek meghívni az oldalamon megrendezett versenyre!
Remélem jelentkezel!
Puszi : Kitti


2008.07.01. 00:21 Idézet

Kedves Panni! és Mindenki!
  Manapság divatos népbetegség a depresszió, ugy látszik még Amerikában is. Azt, hogy Ő is ebbe a korságba esett, néhány hónapja még elhittem bevallom becsületessen, hisz a képek amiket akkor látam mind ezt sugalmazták. Valkiknek rajtunk kívűl még fontos lehet a róla kialakúlt kép, mert folyamatosan bővitik és bővítették ezeket, így már nem csak a szomorú Heath van a képeken, hanem a mosolygó olykor viccelölödő, ám nem a "régifényben tündöklő" Heath ezt elkell ismerni ( szeptemberi képek). Azután a novemberi interjúk , ( teljes időtartalmúak),melyek az INT kapcsán készültek, már egy fáradt, de nem beteg embert mutatnak, ezek meggyőztek engem!Jó volna azonban mások véleményét is hallani ez ügyben, főleg szakemberét leninkább. A bizonytalanság és a kétely az amit kihasznál a sajtó embertelenűl, árúcikké váltva egy embert, és most már talán a családját is?
Pedig ez helytelenitik mások is, olyanok akiknek szava talán messzebre jut, Daniel Day-Lewis már februárban(Berlinálé) hangoztatatta nem tetszését, és most a kollegák adták szép példáját az emberségnek, narátságnak, mint láttam ma a friss hirekben.
   Korábbi bejegyzésemben utaltam arra , hogy a szerep megformálása és annak körülményei indíthatak el egy lavinát, ami a szakításukhoz vezetett. Nem tudom biztosan hisz nem voltam ott, de úgy gondolom azok után amit Ő mondott a karakterek eljátszásával kapcsolatosan, az hogy kaszkadőr nélkül forgatott, a fáradtság a kemény munka miatt, a kisfilm forgatása, elég sok időt elvehetett, ez a másik félrészéről nem kis toleranciát igényelt, és ott  félelem a másik egészségének féltése,( lásd balesetek a forgatáson),  ehhez még hozzá jönn ...nem folytatom mert csak végig kell gondolni, milyen a valós élet és már a történet innen emberi, csak igy egyszerűen. Nem a karakter az ami kihatott rá,(vagy csak kis mértékben, apró jelekben talán, mozdulatokban , gesztusokban) hisz profi volt és nagyon tehettséges, hanem az élet az volt vele kíméletlen. Tudta mit válal a szereppel és azt is tudta mit kockáztat, hisz Ő maga mondta meg szeretné ismételni a  2005-ös évet amikor 4 filmet mutattak be vele. Meg ismételte , majdnem, csak közbe jött a tragédia sajnos! ( ami véletlen volt, hiszem egyre biztosabban.) A kockázatról pedig ez az idézet sokat elmond... - "Csak a magánéletem ne sérűljön közben!"-nem kell kommentár úgy hiszem. 2005-ös  interjúból idéztem.
   Panni! Ha gondolod kérd el Fannitól az elérhetőségem, mert nem vagyok még iwiwen, így én nem tudlak bejelőlni, és az email címemet nyílvánosan nem írom le szivesen, ne haragudj érte! Annyit elárulok magamról, hogy bár én is 26-án érettségiztem én már elmultam 40 éves, ha ez nem zavar szivesen beszélgetek veled. Lillya


2008.06.30. 18:26 Idézet

Sziasztok!

Végre sikerült a napokban megnéznem a Candy-t (amiért mégegyszer ezer hála és köszönet Fanni!!!! ) és gondoltam írok róla egy kis véleményt, ha nem gond.

A történet szuper volt, nagyon tetszett benne, hogy bár elsősorban ez egy szerelmi sztori két fiatal között, mégis bemutatja teljes valójában,hogy hogyan megy tökre az emberek élete a drog miatt. Tetszett még az is, ahogy a film 3 részre lett bontva (mennyország,föld,pokol) és ezzel is a droghoz fűződő kapcsolatot szimbolizálták a készítők, ami teljesen reális. Külön kiemelném a befejezést, ami így lett tökéletes, hisz így valóban nem egy tündérmesét láttunk, hanem a (vélhetően) valós reakciókat ebben a helyzetben.

A színészek káprázatosak voltak. Elsősorban Heath emelném ki, akiről nehéz most megállapítanom, hogy ez, vagy a BBM-s alakítása tetszett jobban, de talán ezt nem is kell megállapítani. Hihetetlen odaadással játszott,óriási átéléssel és az apró kis dolgok (mimikai,gesztusok) amiket "bemutatott" egyes jeleneteknél fantasztikusak voltak(a leszokós rész!!). Az INT-s kritikámnál is írtam, most is meg kell említenem, hogy Heath-re óriási sikerek vártak volna még a jövőben! Aki eltud játszani ilyen pazarul egy Ennis-t és egy Dylan és Dan-t,az már akkora dolgot letett az asztalra, hogy innen már nincs is megállás. Nagyon élveztem, hogy Ő és  Abbie Cornish mennyire egymásra hangolódtak, mekkora összhang volt köztük és ez mennyire átjött a filmen! És akkor is térnék ki Abbie Cornish alakítására, aki korunk egyik legtehetségesebb színésznője, szerintem. Remekül eljátszotta minden pillanatát ennek az igen érzelmekkel teli filmnek. Kifogástalan volt! Geoffrey Rush szintén remekül játszatta a drogos kémiatanárt, bár az elején a karaktere számomra teljesen felelslegesnek tűnt, de percről percre egyre fontosabbá, értékesebbé vált a sztoriban. 

A zene (főleg az eleje és a vége) nagyon jó volt, hangulatos volt!

Kedvenc jeleneteim többek közt az eleje abban a forgó micspodában, főleg a zene miatt és mert Heat&Abbie olyan aranyosak együtt, aztán a leszokós rész, a nagy üvöltözés Candy szüleinél,illetve a vers, ami az egyik leghangulatosabb része az egész filmnek. És a szövege is nagyon tetszett!! A másik kedvenc  szövegem az E.E.Cummings verse (amit Heath olvas az ágyban)! Én angyon nagyon szeretem a szép verseket, és ez az egyik kedvencem is lett, nagyon szép!!

A végére még egy apróság:még soha nem néztem ausztrál filmet (vagyis ahol ausztrál akcentussal beszélnek), úgyhogy számomra furcsa volt, de érdekes volt hallani, mivel másabb az amerikai és az ausztrál kiejtés! :)

Imádtam ezt a filmet és ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg,nem is feltétlen Heath miatt, de már csak azért is, mert ez egy különleges történet, mely egy szerelmi háromszöget mutat be a nő-férfi-heroin háromszögét! ;) 

U.i:csütörtökön néztem meg a Reqiuem egy álomért című filmet, ami egy drogos film,és melyről ódákat zengtek az oszt.társaim, hogy mennyire nagyszerű és az ofő is mondta, hogy ha majd nagyobbak leszünk (most 16 vagyok), akkor majd megnézzük együt, mert ez nekünk még túl durva. Hát szerintem meg egyrészt egyáltalán nem olyan durva, másrészt a film is borzalmas, összevissza ugrál a jelenetk között, megpróbál valami hiteles képet adni a drogos világról, ami nekem nem igazán jött át. Én inkább a perceket számoltam kínonmban... Viszont másnap a Candy ezerszer jobban tetszett, és bár ez nem egy drogos oktatófilm, és nem ez áll teljesen a középpontban, de nekem mégis is ez mutatta be jobban ezt a fajta világot... Lehet, hogy ez csak az én véleményem, dehát ez van :)

Uu.i.:bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, csak most belejöttem az írásba

Zsuzsi  


2008.06.30. 13:21 Idézet

Sziasztok!

Persze Lillya, semmi gond, ha később folytatod, de azért várom majd az újabb eszmecseréket:))Jó tanulást!

Hát Fanni,azt nem tudom, ki írta ezt az INT-s kritikát;csak a monogramja van odaírva a cikk végére(G.G).;az ilyet egyébként rühellem, mert mindig olyan érzéseket ébresztenek bennem a "csak" kezdőbetűk, hogy nem meri vállalni valaki a véleményét. Pont mint a mesebeli okos lány:hoztam is meg nem is: elmondom a véleményem, de azért ne tudjátok ki vagyok.Hú, ez fel tud idegesíteni!

Cat-ről annyit, hogy nagyon-nagyon hasonlónak érzem magam hozzá, kb. szerintem ugyanúgy gondolkodom az életről és a fiúkról is(Fanni a te írásodról is ezt gondolom..mármint arról, amiben írtad, hogy a korodbeli fiúk milyen gyerekesek, akik meg idősebbek, miért nem jók.Hát igen.)Más kérdés, hogy ha velem a való életben eljátsszák azt, amit Cat-tel, tehát kihasználják a húga miatt, nem biztos, hogy megbocsátanék. Én elég kegyetlennek tartom magam ilyen szempontból:))meg másból is:))

Iwiwen visszaigazoltalak, köszi a bejelölést.10.-es leszel?(Tudom, nem ideillő kérdés, de muszáj feltennem.)Msn-re felveszlek.

Nemrég gondolkodtam valamin: ugyanis annyira hangoztatják, hogy Heath Joker miatt lett olyan, amilyen, abba betegedett bele. Na igen, de végiggondolva, volt már olyan szerepe, ami szerintem sokkal közelebb állt ahhoz, amit mostanában sajnos terjesztenek róla-legalábbis úgy olvastam, ez terjed Hollywood-ban, ami persze egyáltalán nem 100%-, az, hogy öngyilkos lett. Azért jutott ez eszembe, mert ott van pl. a Szörnyek keringője. Sonny-t játszotta kb. 21-22 évesen..és hát a filmben végig el kell viselnie szadista apjának minden kegyetlenségét, és a végén öngyilkos lesz. Tehát megfordult a fejemben: ha tényleg hajlamos volt a melankóliára vagy nagyon érzékeny volt, akkor az már ott kiütközött volna, nem?

Ez csak egy gondolat, mert a Monsters' Ball forgatási körülményeiről még annyit sem tudok, mint a Sötét lovagéról,sajnos...

Szép napot, estét, reggelt mindenkinek!

Panni


2008.06.28. 21:50 Idézet

Szia
Azért írok, mert volt affie cserénk, de bezárom az oldalam, úgyhogy nyugodtan vegyél le!

Zsu(gemmaward.try.hu)


[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!