heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Vendégkönyv
[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

2008.07.28. 15:43 Idézet

Sziasztok!

Fanni: igen, szívesen fordítok, és segítek neked/nektek bármi ilyesmiben. Nézegettem régebben az idézeteket,mert lehetne kicsit csinosítani, magyarosítani, de nem akartam beleszólni,(Lillya megtette:))) hisz nem az enyém az oldal. Mindazonáltal, amiben tudok, szívesen segítek, de ezért nem várom el, hogy kikerüljön a nevem vagy bármi más ide vagy bárhova. Ezt Heath iránti tiszteletből és irántatok érzett szeretetből és a tőletek kapott sok-sok szép percért teszem.(ahogy gondolom, Te is valami hasonlóért csinálod az oldalt..apropó szép az új design) És remélem ez folytatódik még. Sajna nem voltam itthon hétvégén,így most olvasom csak a hírekről szóló írásod. Ha máskor közelben leszek, megteszem, bár szerintem Te lekörözhetetlen vagy.
***************
Szia!
Lekörözhetetlen, na persze. Kezdek fáradni, de most ez a 2,5 nap pihi jót tett, azt leszámítva, hogy most felhalmozódva csinálhatok mindent. A hírek sosem fogynak.
Előzetesként ezt a linket tudom adni, abből sok visszaköszön, bár nem hiszem, hogy ezek pont fennlennének az oldalon. Képes vagyok ugyanis magamnak lefordítgatni, elfelejteni, nem feltenni. http://en.wikiquote.org/wiki/Heath_Ledger
Örülök, hogy tetszik a design.
(kitöröltem az utazásod helyét, ezért bocsánat, de személyes kérésre volt.)
Úgyis kiteszem a neved. És előre köszönök mindent:) Igazából.. az idézetek, amik az idézetek modulban vannak (nem túl sok) ált. magyar újságokból vannak. Fordítások a hírek. Meg a mások mondták róla. (a legtöbb érthetetlen, úgyhogy majd megkeresem és elküldöm az eredetijüket, régen ott volt, mára letöröltem. (...) )

A Mamma Mia! hírt még nem olvastam, de mindjárt sorra kerül. Remélem azért egyszer megnézed, és tetszeni fog. Wall-E-t még nem volt szerencsém látni, remélem az is összejön. A St. Trinian.Nem apácazárdát pedig azok figyelmébe ajánlom, akik figyelnek az apróságokra. Ugyanis játszik benne Lily Cole, aki a Parnassusban is fog, és forgatott Heath-tel az utolsó napokban.
***********
Mamma Mia!-t láttam én. Azért mertem véleményezni. Wall-E-ről lemaradtunk, helyette pancsizás volt, meg csúszda Zalakaroson. (most éppen Honey, Honey megy:P )
St. Trinianst én pont Lily miatt akartam megnézni, meg talán Colin Firth miatt, de talán azért, mert végig angolul volt, szinkron nélkül (youtube), nem értettem az egyébként is döcögős angol humort.
Miss Cole pedig az általam látott fél filmben legfeljebb 2 mondat erejéig szerepelt. Apropó, a minőség is rossz volt, pl. Misha Bartont nem is ismertem fel.. Gemma Atertont is csak a furcsa hajáról.

Fanni, el tudnád küldeni nekem valami módon asz idézetek eredetijét? Sokat olvastam eredtiben,(nem mindet) de nem emlékszem már, hogy hol. De ha forrást megadsz az is jó. E-mailem: felfoldia@freemail.hu . És nyugi, meg fogsz tanulni úgy angolul, hogy Te is értesz majd interjúkat. Jelenleg én épp a némettel(nyelvvizsgázni fogok ebből is mindjárt brrr..) és az spanyollal küzdök ugyanígy, sosem vagyok biztos benne, eljutok-e valaha bizonyos szintre belőlük. De ennek egy módja van: gyakorolni, hallgatni, gyakorolni, hallgatni...Egyébként úgy tudom, előbbiből Te vagy a perfektebb...

üdv:

Panni
***************
Na igen, csúsztam felfelé pár sort a válasszal. Küldöm, küldöm. Németből pedig nem vagyok jó. Vakok közt a félszemű a király-valami ilyesmi van az osztályunkban. Hiába vagyok ötös, soha nem lesz belőle nyelvvizsgám. 
fannilány


2008.07.25. 11:34 Idézet

Sziasztok!

Régen írtam, már csak azért is, mert mostanában tele vagyok mindenféle gonddal, bajjal, problémával, nehézséggel(beteg a mamám, és a nagymamám is, mindketten kórházba mennek majd)..és nehéz időt szakítanom leülni 2 pillanatra is. Ezzel a hírrel kapcsolatban, ami Lillyát felháborodásra készteti, csak annyit írnék, hogy szerintem mindannyian tudtuk, hogy így lesz. Ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni; bárcsak lehetne...

A másik hírrel kapcsolatban(Michelle és Spike Jonze)nos erre nem tudok mit mondani/írni. De valahol ez is várható volt(27 éves gondolj bele) előbb vagy utóbb-úgy látszik inkább előbb.... az engem sokkal inkább megérintett, hogy sajnos most már évben is ki lehet fejezni azt az időt, amióta Heath nincs itt. És ez elég fájó számomra. Ráadásul az unokanővérem kislánya Matildával gyakorlatilag egy időben született, így őt látva sokszor eszembe jut a kislány...Matilda is ekkora, ennyi idős, vajon mit játszik és kivel..?

Azt elfelejtettem megírni, hogy a nagy érzelmi  hullámvölgyemben tegnap elmentünk és megnéztük a Mamma Mia!-t és végre sikerült felderülnöm először a héten! Ez most a reklám helye volt, semmilyen téren sem kapcsolódik ide(hacsak nem abban, hpgy irdatlan jó film, meg az ABBA a szívem csücske)de Heath meg egy csomó más dolog miatt a bányászbéka fenekén éreztem magam kb. ,de ezen a filmen tudtam felszabadultan nevetni. Nézzétek meg érdemes!

Az Aktív-os riprtot én is láttam, bár egykori angol tanárnőm szavaival élve(akit egyébként szeretek még most is, csak ez most idevág épp): "...nagy büdös nothing volt..." azt a riportot én is össze tudtam volna ollózni, (és ez nem azt jelenti, hogy én hű de ügyes vagyok, hanem hogy  a másik oldal "profizmusa" ellenére mit alkotott).

Így már könnyebben nézegetem a Heath-es képeimet!De legalábbis nyugodtabb lelkivilággal!

Eszembe jutott még valami.Nem tudom, olvasta valaki a Popcorn júliusi számát? (bocsi Fanni, nem néztem felraktad-e már ide, de tényleg..)a könyvtárban láttam meg, merrt már eleve fenntartásaim voltak vele kapcsolatban(2 oldalért én nem adok 350 Ft-ot, bármily zsugorinak bélyegeznek is ezzel) és ahogy fellapoztam rögtön láttam, hogy jól tettem. Mert ezt szerintem mindenki, aki rendszeresen látogatja az oldalt, meg tudta volna írni, sőt többet is, plusz talán olyan képeket, amik nem fordultak elő már 400-szor máshol. Ez volt a bajom az Aktív-val is...a frissesség hiánya...ezeken a képeken és híreken a BBC meg a CNN rég túl van már...

Most már tényleg megyek, veszem a helyet másoktól!

Panni
*************
Szia!
Remélem nem haragszol, amiért egybe tettem a hozzászólásodat, így gyrosabban tudok rá válaszolni. Te jó ég, most látom, mennyi megválaszolatlan levél van még. (tuti nem bírnám a híresség létet) (Pl. lillyának azért nem válaszolok, mert vele úgyis minden nap beszélek. De azért ez bunkóság tőlem, igyekszem pótolni, hogy lássátok, hogy az ő felvetéseivel kapcsolatban mi a véleményem.)
Olvashattad, hogy mi a véleményem Spike-kal kapcsolatban (ja nem, azt nem írtam le, hogy kicsit gusztustalan feje van, és hogy Heath után ez pálfordulás...), de nem is inkább őt, mint az egész helyzetet véleményezem magamban, vagy itt. Szerintem nem helyes. Röviden ennyit mondanék. Én a nagy hitetlen, aki nem bízom a sajtóban, hazugságnak tekintek minden hírt, és ebben az esetben én is csak a szememnek hiszek. 
Kételm, hogy Heath emléke ilyen gyorsan tovaszállt volna, és talán ezen még az sem változtat, hogy szakítottak/elváltaj/külön házba költöztek. Mert tartották a kapcsolatot a kislányuk miatt. 
Nem tudom... Nem bírom elégszer ismételni magam, hogy nem hiszek a hírnek, és még mindig remélem, hogy Heath és Michelle között a legvégén is több volt barátságnál. (ez persze gonoszság is egy bizonyos szinten, mert neki ezzel csak nagyobb fájdalmat kívánok, pedig nem erről van szó)
Aktív, Popcorn, egyetértek. Remélem tetszik majd a VOX új száma, amit én egyszerűen faltam. Tökéletes sztori, téma, fordítás. Apropó, a verebek (fecske:P) csiripelték, hogy tudsz élőbeszédet fordítani angolról magyarra. Mivel ez nekem nem megy, sőt, még az írott szöveget is csak nyögvenyelve tudom, ha esetleg tudnál/szeretnél segíteni, akkor én azt nagyon megköszönném. (és kikerülne a társszerkesztő szócska is:P)
Nem szeretném ezt rád tukmálni, csak ha már valaki ennyire frankón beszéli az angolt, képtelen vagyok nem megkérdezni/kérni.
(Te jó ég, beleéltem magam, hogy egyszer majd értek egy interjút, ha olvasom alatta a szöveget. Nem tudom minek, mert kicsit erőszakosnak tűnik, de megemlíteném, hogy a kedvenceim a sunrise, az oprah, és a tavaly novemberi INT-es interjúk.)
Talán azóta, hogy leírtad a pozitív véleményedet a Mamma Miá!-ról, megtaláltad az én negatív véleményemet, amit kicsit hülyén, de a friss hírek közé tuszkoltam. Én szeretem Meryl-t, a Távol Afrikától után aki nem így tesz, az nem is komplett, és az ABBA zenéje is a favoritok között van, de engem a film nem talált meg. Elkerült, mondhatni. Tartogatom az energiám a TDK-ra mozi ügyben, és egy hétvégi WALL-E-ra.
Azt hiszem, most már ideje elbúcsúznom és tovább pakolnom, de remélem mad válaszolsz;)
El is felejtettem megkérdezni, hogy amíg nem tartózkodom itthon (hétfőig), addig tudsz-e segíteni a friss hírek szállításában, ha van időd. Ez mindenféle interjútól, fordítástól mentes kérdés, csak rád is gondoltam, mint rendszeres látogatóra, akinek örülnék a segítségének. (ez kétértelmű, mert mindenkinek a segítsgée jól jön, és mindenkinek előre is köszönöm)
fannilány
u.i.: A Matildás részre a válaszom lemaradt: Nekem a környezetemben 1, 4 éves gyerekek vagy ennél jóval nagyobb csemeték vannak csak, nem is igazán emlékszem, milyen igényeim voltak 2,5-3 évesen. Nagyon sokat zámít, hogy mibe, hova születik (bele) az ember, mihez szokik hozzá. Én úgy gondolom, hogy ha nem is napi rutin a ...Thomas, a gőzmozdony tologatása, Barbie fürdetése... attól még egy gyerek fel tud nőni. (akaratlanul is egy tavaly nyári kép jut eszembe, amikor Heath vállán egy plüssnyúl van)
Persze én remélem, sőt hiszem is, hogy Matildának mindene megvan, amire szüksége van (nem szó szerint, emrt akkor már értelmetlen az ember élete, és főleg, egy apuka nélkül már nem lehet meg mindene), igyekeznek őt a lehető legjobban nevelni. A többes szám a dadára utal (mert ő már dada nem baby sitter), aki szinte minden fotón rajta van. Látszik rajta, hogy szinte gyerekeként szereti Matildát. Biztosan rengeteget foglalkoznak vele. 
Vagy ha nem is velük játszik, ott van Mich Dawson's creek-i sztárja Katie Holmes, és sztárbabája Suri. (Isten óvja tőle:P)
A tréfát félretéve: biztosan van játszótársa. Vagy csak én akarom annyira, hogy legyen..


2008.07.23. 18:33 Idézet

           "Képzeletbeli napló bejegyzés"
 '08.07.23. Ma a Friss hírek között találtam egy hirecskét, melyben egy elismert tekintéjű orvos megfelebbezhetetelenűl megállapítja, hogy a szinész gyógyszerfüggő volt, és ez vezetett a halálához.
 Nos hát rendben fogadjuk el Heath, mint sok más ember nem volt tökéletes. Azzal eddig sem vitatkozott senki, hogy akkor hibát követett el, mikor bevette azokat a gyógyszereket, azonban mint az elismert orvos mondja Ő személyesen soha nem találkozott és nem beszélt ( tehát nincs személyes tapasztalata, megfigyelése,) az elhunyttal, biztosan kijelenti ,hogy függő volt. Tanulság: Mindenki aki egyszerre 6 féle gyógyszert vesz be függőnek számít már is. 
  Ám két másik orvos kiknek ugyan nincs híres show műsoruk ( ezért véleményűket sem találjátok a hírek között), azok ovatosan úgyfogalamaznak a konkrét esettel kapcsolatban, lennine kell még valaminek, amit nem hoztak nyílvánosságra, mert ettől a 5-6  féle gyógyszer kombináciotól, talán nem halt volna meg egy fiatal erősszervezetű ember. Kellett hogy  legyen betegség, alkohol, illegális drog, esetleg még valami amiről nem beszélnek. A drogot és az alkoholt kizárták, tehát marad a betegség, ezt miért kell titkolni, jó kérdés? Talán mert akkor ohatatlan felmerűl a felelőség kérdése, valyon miért kellett dolgoznia a sztárnak betegen, miért nem lehetett szünet egy kicsi,míg felépűl? S nem látta ezt senki, csak esetleg a volt mennyasszon ki ugye aggodott.( persze nem ez miatt, hanem mert drogos volt -a sajtó szerint) S most miért késztet ez a hír írásra, mert abban a téves hitben voltam eddig, hogy végre nem melegítik föl a januári és utána következő eseteket, hanem végre csak a remekűl eljátszott szerep kap majd figyelemet. Ám megint tévedtem nem elöször ebben az életben. S tudjátok a film nem is rossz ötlet, mert  a sajtóban  megjelenő pontatlan , fél vagy téves igazság nem nekünk rajongóknak okoz fájdalmat, hanem azoknak akik egyébként is már pontosan tudják az igazat és fájni is nekik fáj igazán a hazugság is! L.


2008.07.23. 17:11 Idézet

Hi!

Remélem Fanni mihamarabb jobban leszel! ;) Tényleg nem kellemes dolog a fülfájás...:S

Tegnapi napra már hétfőn felkészültem, gondolván, h biztos szomorkásan leszek, és persze így is lett. Viszont - búfelejtőnek?megemlékezésnek?-megnéztem délután a Candy-t, este meg a BBM-t. Gondolom nem kell mondanom, hogy mindekettőnél könnyes lett a szemem... Aztán persze rájöttem, hogy nem feltétlen ezektől a filmektől lesz jobb kedvem (akkor már inkább a 10 dolog... vagy a Lovagregény) de mivel e kettő a kedvencem, inkábbb ezeket néztem. De hétvégém sztem a másik kettőt is megnézegetem. :)

Végülis tegnap reggel töltöttem le a TDK filmzenéjét (amit IMÁDOK!), viszont pont a 3-s számot a Harvey-Two Face-t nem tudtad letölteni, mert ezt írja ki: Unfortunately, the link you have clicked is not available. Gondolom csak újra fel kell tölteni, addig is hallgatom a többit, amik közül a 2-s,4-s és 10-s (talán?)a kedvencem, de persze a többi is szuper!

A játékkal is elkezdtem játszani, és már teljesen kezdtem bedilizni 8 Play Again után, úgyhogy abba is hagytam és bár ma folytattam, még mindig nem sikerült végig érnem, bár nem értem miért... Folyton magától elcsúszik a kocsi, pedig semmihez nem ér hozzá.... :)

Bale letartóztatása mostmár, ha jól tudom, 100%-s, de természetesen konkrétan nem volt börtönben, meg különben is csak szeptemberben fognak az üggyel foglalkozni. Mindenestre elég nem normális anyja meg nővére lehet(bár ha igazak a hírek, akkor tényleg azok), hogy ha képesek voltak feljelenteni Bale-t pont most, még akkor is ha esetleg től lőtt a célon és esetleg ivott, aztán veszekedtek majd elcsattan egy pofon... De persze ezzekben a hírekben sem lehet 100%-ig megbízni, meg hát mi úgysem ismerjük Bale-t, és részleteket sem, ki tudja mit tett és miért....

 Az Aktívos riport szerintem sem volt nagy szám, sőt. Egyedül az a filmkritkus ért valamit, bár azokat a dolgokat szerintem már mind hallotuk.

U.i.:Naná, hogy amíg nyaralsz majd hozom az infókat, de szerintem a többiek is ezt fogják tenni, akik találnak valami érdekeset. Az infóáramlás remélhetőleg akkor is folyni fog! ;)

Zsuzsi

 


2008.07.21. 17:17 Idézet

Sziasztok!

Pár órája jöttem haza az egyhetes nyaralásból, úgyhogy egy kis időbe tartott míg sikerült átnéznem a (szerencsére!) nagy frisseket,híreket! Először is: én biztos ott leszek 9-én a mozizásnál, bár azt még nem tudom, hogy hányan jönnek még velem, de nagyon örülök, hogy már így jó előre sikerült találni időpontot és így biztos többen tudnak majd jönni(nem mintha baj lett volna az INT-s szám, csak hát többen lenni mégiscsak élvezetesebb!)! :)

Nagyon tetszik a Nüx által talált kép, jó látni így átváltozás közben, hogy már alakul a félelmetes Jokerré, de még látszik maga heath is, az ő ragyogó szemével.

Nagyon tetszenek a pólók is, lehet, h megvalósítok belőlük egyet-kettőt! :)

Bár tényleg óriási számokkal büszkélkedhet a TDK nyitása, de én ebben hónapok óta biztos voltam!Amennyeri várták ezt a filmet a rajongók hónapok óta kétségem sem volt, hogy ne döntögessen rekordokat!

Annyira jó olvasni a kollégái és a család nyilatkozatait, árad belőlük a Heath iránti szeretet és tisztelet a munkája felé.

A TDK számokat pedig hamarosan letöltöm és sztem egész este azt fogom hallgatni! Már teljesen bezsongtam és várom az augusztust!

Ja, és az egyik legfontosabbat majd' elfeljtettem: Nagyon jó lett az design, erre voltam már kíváncsi napok óta és tényleg nagyon jól sikerült! ;)

Most csak ennyi, mert eléggé ki vagyok, és még pár dolgot még így sem sikerült áttekintenem a frissítések között. :)

Zsuzsi
*************
Üdv újra! Remélem minden fontos dolgot megtaláltál, ami történt az elmúlt napokban, kivételt képeznek a hosszú, angol TDK kritikák, amiket azt hiszem már említetettem, nem fordítok le, mert ezt a 17 napot kibírjuk anélkül, hogy az egyik cikkben lelőnék a film slusszpoénját.
Örülök, hogy nem csakén zsontam be, mert már teljesen idiótán várom a filmet, annyira kiváncsi vagyok, és a legrosszabb az egészben, hogy hergel, hogy tudom, hogy mennézhetném, ha az InterCom előbbreteszi. Úgysem szinkronizálják le, akkor meg minek ez a nagy felhajtás és 20 napos csúszás?
Ezen kívül már csak azon dühöngök, hogy azzal, hogy nagyon akarom, hogy haladjon az idő, eltelik hirtelen a nyári szünet és megint ott találom magam az iskola kellős közepén. (vagy 3. emeletén, ha úgy tetszik)
De mindegy.. Csak kár, hogy akkor megint visszaesik a szabadidőm, nyaggatnak majd, hogy válasszak faktot (te jó ég, még ez is??!!), és senki nem beszél majd megint egy szót sem erről a csodáról, amit mi itt nap mint nap megélünk. Én beszélhetek, de akor majd megint egyedül érzem magam a témában, mert úgyis tudom, hogy senkit nem érdekel ott rajtam kívül. 
Jó poén lesz majd hazafelé a buszon hallgatni a 8-as számot. Az a kedvencem, meg a 14-es éés a 3-as? a Harvey-Two Face. A játékon egyébként még mindig nem nyertem. Muszáj 7-ig nyernem..
De tényleg, mi lesz majd, ha én nyaralok? Nem lesz hosszú idő, mert akkor pont ütközne a premierrel, én meg 6-án már hazajövök (sikerült elintézni), de attól még pangás lesz. Te is hozhatod majd az infókat, mint szoktad;)
Nem zavar engem, ha csak 4-5-en leszünk, de akkor legyünk valahányan, mert akkor talán feloldódik a kezdeti feszültség:P 
Egyébként a már régóta beharangozott TDK-s design nem ez. Eredetileg ezt csak a premier napjára akartam, poénból, de tetszik nektek, így fenn maradt. (csak tudnám, milyen is lesz majd az elméletileg nagy dobásom..)
fannilány


2008.07.21. 13:55 Idézet

Sziasztok!

Húha, most csak rövid válaszra van időm. Tehát:1. megnéztem a félkész Joker-Heath fotó. Nem tudom, honnan szedted Nüx, nekem nagyon tetszik. Nem tudnám megfogalmazni, bennem milyen érzést kelt, inkább érdekes és jó végre az összekoszolt smink néllkül látni Őt.

2. Lillya, bocsáss meg, tudom, hogy egyszer már megírtad itt az msn-címed, de ugyebár rengetegen írnak ide, és mikor próbáltam megtalálni teljesen elkeveredtem. De mivel tudom, nem szívesen adod meg a címed, és mert mégegyszer nem is kérhetek Tőled ilyet, íme az enyém: felfoldi.anna@hotmail.com

Ha felveszel nagyon szívesen beszélgetek Veled! Ez vonatkozik másokra is, akik szóbaállnak velem és/vagy szeretnének egy jót beszélgetni egy örök kétkedővel-kérdezővel  Fanni, Te ne vegyél föl, mert a chatboxból már felvettelek.

Szép napot Mindannyiótoknak...

May your days be bright with promise and warm with blessings. :))

Panni


2008.07.19. 14:11 Idézet

Kedves Panni!
  A vizipisztolyos történetről néhány képet láthatsz a  következő You Tube-n megtalálható megemlékező műsor 2. vagy3. részében "-Heath Ledger -23rd January 2008 - ACA  Sydn.."
Azt, hogy neki mekkora fájdalamt okozott ez az eset Fanni, már egyrészt elmondta neked lentebb, másrészt, a VIVA SZtárok testközelben c. műsorában láttam én is. Bővebben az esetett megnézheted  a képeken -Ledgerladys (12500 db) -os képtárban itt a Images címszó alatt.-Sydni-BBM premier.
  Michelle papájáról van egy nem túl kedvező benyomásunk: nem véletlen azt hiszem csak,  hogy ő beszél a pénzről, ill Heath két nagy bátyja még, ők egy"banda" és jól jönne valamekorka rész a vagyonból nekik. Michelle most az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinésznő , többet keres évente mint amekora vagyona a férjének volt. Mi szüksége volna  a pénzére, s gyanunk szerint  a pontos vagyoni helyzetét és a valós titkos rendelkezéseket Ő pontosan ismeri! Ez azonban nem tartozik csak rájuk! Ezt a szabályt durván felrugta az anyagias Triumvirátus.(Lásd vagyoni hejzet, szerelem gyerek stb) Heath inteligens ember lévén elrendezte ezket a dolgokat, ahogy szerette titokban!
Volt egy produkciós cége is a barátjával közösen, ezt még csak megsem emlitik a végrendeletben, mert 2007-ben alapították. Vannak itt böven tikok amik nem tartoznak senkire...
Msn?-személyesebb,  nem nyílvános! Üdvözlettel ,Lillya


2008.07.19. 11:02 Idézet

Sziasztok!

Lillya, nincs nagyon mit hozzáfűznöm írásodhoz, nagyrészt egyetértek Veled. Valaki elmondaná pontosan ezt a vízipisztolyos-ügyet? Szégyen, nem szégyen, nem igazán hallottam róla, illetve valami  kis hírecske régebben eljutott hozzám, de nem igazán sikerült kihámoznom, akkor valójában mi is a helyzet. Az írásotokból úgy következtettem, hogy ez egy premieren esett meg.

A Joseph Gordon-Lewitt pontosabban a Kulcsfigura plakát a Cinema 2007-es egyik számában található, már kiszűrtem, mert az előbbiekben nincs,és az ideiekben sem, de még mindig keresem.

Még valami: nem ítélem meg én sem Michelle-t, csak annyira nem kedvelem mint ahogy Heath-t, akit nem is kedvelek, hanem szeretem és rajongok a munkájáért. Egyedül azt tartottam hát..mondjuk így ízléstelennek, amikor az apja, Larry Williams pár héttel a veje halála után már azzal volt elfoglalva, hogy nehogy a Ledger család ne adja meg a kisunokájának, ami jár az örökségből. És ezt a sajtónak nagyban hangoztatta is, miközben egy árva szó arról nem esett, hogy Matildát, sőt Michelle-t kizárnák a- állítólag egyébként nem szupermennyiségű-vagyonból. Na efölött nem tudok napirendre térni.

Hello Newcomer, if you wrote, I'd try to explain what you don't understand, as soon as I can.

Yours,  

Panni

Üdv Mindenkinek,

Panni


2008.07.18. 03:06 Idézet
   Sziasztok Lányok!

   Elöször is Marcsinak és Fanninak jobbulást kívánok!
   Ma este elmaradnak a csevejgések ezért most inkább ide írok, hogy Panninak is tudjak néhány észerevételt mondani.A múltkorjában azt mondtad egy bejegyzésem után, nem értünk mindenben egyett, én most azt mondom, te vagy a hang,ami a megakadt gondolatokat kimozdítja a nyugvópontból.
   Az INT azért nem tetszet, mert nincs követhető összefüggő cselekmény vonala, amit most nekm az elcsúszott felírat még csak fokozott. Ettől még, mint életrajzi film jó, hisz a zene az valóban jó, és miközben néztem a filmet felkaptam néhány már  régről ismert slágerre a fejem, -nahát ez Dylan dal nem is tudtam...  Az életrajznak pedig szándékossan nem néztem utána a filmtől vártam talán helytelenűl ezt. A zene ha fülbemászó akkor megjegyzem, csak a rádióban nem látszik a szerző és az előadó neve sem, így bevallom a műveltségem e téren is hiányos. Ezek után pedig nyilván való nem  a szinészek játékán múlt, hogy ez a film nem tetszett igazán.
Ebben a filmben Michelle egy üresfejű, szekszi sztárocskát játszik, ám e szerep után itélni őt meg kismértékben sem volna helyes azt hiszem.
  Valóban sokat beszélgetünk Marcsival és Fannival róla is, és elég sok információt kapunk bizonyos könyvekből,  nem tévedtek az édesanyáddal, amikor a jellemét és  a természetét  rajzoljátok, mert valóban rendkívüli ember volt. Most szükszavúan fogalmaztam tudom, de bárhányszor megprobáltam leirni azokat  a dolgokat amit ő a magnéletének határain túlinak tartott, mindig történt valami amitől az írás eltünt a semmiben, s mint olyan aki a misztikus jelekben hisz ebben az esetben, ezt intőjelnek veszem.
 Egyszer már korábban is írtam, milyen nehéz volt neki távol szertett hazájától, de legfőkép a családjától, most már tudom, sokkal nehezebb volt ez neki mint elöször gondoltam. Akkor azt mondtad Panni erre gondolnia kellett volna. Azonban elindúlt egy úton, ami számára kijelőlt volt, és ami ezután történt vele számára hihetetlen utazás lett. Rengeteg öröm és bánat forrása is egyben. Még egy dolog,  a tehetségét korán felismerték, már a Roarban nyújtott teljesítményét is méltatták, ám anyagilag nem lett sikeres a sorozat, és egyévad után leállíttoták. A BBM ig nem lett igazán sikeres, talán a kritikusok,  vagy  a pénzemberk szemében, ezt ma sem tudom pontosan, ám a rendezők és a  nézők számára mára Roarral az lett!
  A sajtó pedig ahogy egyre ismertebb lett szállt rá, és ez megint talán épp a Roarnak köszönhatő, ill. a szerelemnek amely ekkor szövödött közte és a jóval idősebb partnernője között, mert valjuk be 18 év korkülönbség elég nagy feltűnést kelthetett, és nem kell ismerni az ujságcikkeket ahhoz, hogy eltudjuk képzelni a tartalmukat. Az pedig sérthette és sajtóellenesé tehette az érzékenylelkű ifjút aki Ő volt akoriban .  Az ismertség csak rontott a helyzeten, s nem tudta és nem is akarta elfogadni ezt az állandó figyelemet később sem. A BBM pedig mindent hozott együtt, egy csomagban, úgy ahogy írtad te is. Azt hogy mi vetett véget a kapcsolatukank nem tudjuk, csak találgatunk, a sok munka a távollét  és minden ami ezekből és az életből  adódhat belejátszott,nem volt drog, nem volt megcsalás, mint ahogy a sajtó ezt írta, egyszerűen hoztak egy döntést, ami adott pillanatban helyesnak tünt és ezt a sajtó persze tálalta. Soha nem errősítették meg ők személyszerint vagy a sajtósuk utján ezt a hírt, mint ahogy  az esküvőt sem. Michelle papája mondta el, ill. a beavatott neve sincs barát tájékoztatta a sajtót, és a költözés híre erősítete azt meg. (Az esküvőt egyébként Heath a neki szegezett kérdésre nem cáfolta és nem is erősítette meg csak "nevetve" halgatott... ) A sajtóval kapcsolatban még egy dolog, láttam egy műsort, melyben a sajtó jelenlévő képviselői a sztárok viselekdését elmezték, ki kivel, hogyan, miért ,milyen,ruhában stb., fontos kérdések taglalásával  a 2006-os év gáláit elemezték. A sajtóhoz való viszonyulásnál-( rögtön Ők kerűltek a középpontba)-, mondták, a sajtósok is emberek és nem szertik, ha nem engedik a sztárok, a munkályukat végezni, vagy ne adj isten még ezt sérelmesnek is találják, vagy a sokadszora felett buta kérdést  miszerint "Milyen volt Jackkel csokolózni?-"bár megválaszolja azért vélemény nélkül nem hagyja hát ez bizony sérti az érzékenységüket. Az pedig egyenesen felháborító hogy valaki megkergetí, megdobálja őket tojással, és ezt bizony ők megtorolják, ezért támadtak Heathre és Michellere Sidniben a vizipisztolyokkal. Az hogy ez a tett milyen súlyos következményekkel járt a sztár életében nem is sejtik, talán nem is érdekli őket, ám ők elégedetten és gúnyosan, csak annyit tettek hozzá,"- nem tehett mást mint némán bementt a moziba". Megértem a rosszalását írántuk, minden oka megvolt rá! s még valami A sztárok nem robotok, akik bizony izzadanak, fázank, hibáznak,vétenek az illem szabályok ellen, és ezt bár helyteleniteni bizony lehet, de attól még ők emberek. Persze vannak ott is extrém esetek, de az nem érinti Heathéket.
Heath egy kedves szerény ember, aki nemjól tűrte ezeket az eseményeket, Michelle ezt tudta jól és nem véletlen az a sok gyengéd nyugtató érintés az egymásbafonodó kéz, mely erőt  és támaszt nyújt.
  A filmet remélem valóban elkészíti Michelle, mert akkor talán kiderűl az igazság végérvényesen, legyen az jó vagy kevésbé jó, bár ezt kétlem , nem kérdőjelezhetnék meg többé az embert aki Ő volt. A film készítésének oka mi szerint a kislánynak lenne, azért bennünk felmerűlt, egy hátsó szándék gondolata is , vajon nem a  szerettet férfi becsületének , nevének tisztára mosása itt a valódi ok , hisz a  kislánynak reméljük bőséges családi videófilm gyűjtemény áll rendelkezésére a papája emléékének megörzéséhez, és ott biztos a valódi Heath látható, nem kell szinész a ki őt eljátsza.
 Michelle számomra egy 27 éves gyászoló özvegy, aki még sokáig fog egy hiba miatt nagyon sokat szenvedni. Amikor a szakítás mellet döntöttek, nem sejtették ezért mekkora árat kell fizetniük. Heath megszenvedte a halála előti hónapokban, de Michelle most és még sok hónapon, éven át fog szenvedni ez miatt. Azt pedig, hogy a gyász a képeken esetleg  nem látszik nem jelent semmit, hisz a felszínes, kívűl hordott gyász nem takar mély érzelmeket, ami nem látszik csak a leket öli naponta, az mélyen láthatatlan bent a szívben van.  Ő azonban gyászol nem kétséges számunkra. Eltünt a ragyogás, a mosoly is kevesebb és vannak apró pici emlékek, melyek nem mindenkinek tünek fel. Ott van viszont egy apró emberkke aki naponta emlékezteti az elvesztett kedvesre, és erőt ad a mindenapokhoz hisz neki még nagyon sok erőre lessz szüksége, mert szembe kell nézni egyszer az igaztörténettel, mert a kicsi előbb utobb kérdezni fog és neki csak az igazság lesz az elmondható, és a kislány egyszer véleményt alkot talán sok év múlva, és erő majd neki  ahhoz kell igazán sok.  Lillya

 


2008.07.17. 19:40 Idézet

Hi! your website look very good.Unfortunately I don´t understand anything.

But keep going!
*******
Hi, thanks very much your comment, and anyway, where are you from? I care for it, which countries are the visitors from. Its a pity, but make an english version need many time.. 
fannilány (webmiss)


2008.07.17. 13:35 Idézet

Sziasztok!

Először is Marcsihoz szólnék, mert nagyon érdekes dolgot írtál. Ugyan én a Kulcsfigura c. filmet nem láttam, de a film  plakátját még régebben igen. És azon(még mindig megvan, azt hiszem egy újságban láttam, ha megtalálom, megírom melyikben) Joseph Gordon-Lewitt tényleg emlékeztet Heath-re. Bár szerintem még egy kicsit érnie kellene arra a szerepre, ha eljátszunk a gondolattal, hogy mondjuk mi lenne, ha ő játszaná? Sajnálatos, hogy ez a film nálunk csak dvd-n jelent meg, ha jól tudom.
************
Szia! Én nem láttam a Kulcsfigurát, Joe-t mégsem hasonlítanám Heath-hez, mert bennem még mindig egyedül egy doumentumfilm jelenik meg, ha erről van szó, ahol mint írtam, az ő szemszögéből láthatunk dolgokat, de semmiképp nem próbálják meg őt eljátsszani. Ő nem Johnny Cash, Bob Dylan, Ray vagy bárki más, akiről lehetne csinálni egy filmet. Persze ha ez nem olyan film lesz, akkor majd jön egy másik, csak attól tartok, az nem lesz elnéző a hibákkal, nem érdekli majd a család véleménye, mint amire esetlegesen Michelle gondolom sokat adott volna. (a temetésen mindig a családdal volt, egymást pátyolgatták, és nem Gemma volt az, akikre a szülők figyeltek volna!)
Joe-t láttam a 10 dologban.. és ezzel ki is merült a lista, bár egyszer egy gonosz talán építészként mellékszerepelt a Numb3rsben (itthon Gyilkos számok), és mostanában nagyon felkapott lett, elég csak megemlítenem a Stop-Lossot és a G.I. Joe-t említenem. Igyekszem pótolni a kimaradt filmes élményt, mert jelenleg nem tekintek rá többként, mint egy kétes fiatal színészre, aki még csak 27, de biztosan nagy jövő áll még előtte. (mellesleg az angol fanoldalon lévő fejlécen tényleg hasonlít egy kicsit)

Amit írtál a mentősökről számomra meglepő volt, mert én bármely hírműsort néztem, mind azt mondta, hogy a mentő 37 perc alatt ért ki Kolonics Györgyhöz, azért, mert csak 1(!!) db-on volt az életmentéshez szükséges készülék. Azért ez szerintem kemény, ha tényleg igaz....37 perc alatt akármi történhet. Sajnos ez azért nagyrészt nem maguknak a mentősöknek a hibája. Szerintem szégyen és gyalázat, hogy a kormány szóvivőjének vagy nem tudommijének van képe kiáálni, és azt nyilatkozni, hogy ERRE NINCS PÉNZ, és ami még rosszabb, hogy a mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál is kénytelen szegény ezzel a szöveggel égni, míg a tűzijátékra  bezzeg VAN 241 millió Ft. Abból mennyi fejlesztést lehetne itt kieszközölni? Vagy netalántán az oktatást fejleszteni? Ezen néha érdemes elgondolkodni.
**********
Először nem is tudtam, hogy ki mellett fogsz kiállni. Mármint ki lesz végül az, aki a soaridból jól jön ki. Azt hiszem a tűzijáték vesztesnek sorolható. 
Győrfi Pállal már többször is volt szerencsém élőben találkozni (ne persze nem autogram kérés céljából:P), nagyon szimpatikus ember, de ő nem tehet arról, ami van, ő csak közvetít.
Én nagyon tisztelem a mentősöket (akikre nem lehet nem felnézni, mert képesek vidáman felfogni a legszomorúbb helyzetet és életüket mégiscsak más ember életének megmentésének szentelik, csak a tűzoltók állnak a képzeletbeli dobogómon feljebb), az
OEV-n mindig meghallgathatjuk a fontosabb statisztikákat, munkájuk lényegét már ismerve nagyon elborzasztó (és kedvetlenítő) hallani, hogy milyen anyagi körülmények között kénytelenek dolgozni, bár örülhetnek, hogy a dolog nem társadalmi munkában folyik, mint pl pár évtizeddel ezelőtt. 
Korszerű eszközök és megfelelő anyagi háttér nélkül nagyon nehéz dolguk van. Én a tegnap esti híradóban hallottam a húsz percet, amit az OMSZ elnöke nyilatkozott személyesen (gondolom a VIP eset miatt), és külön kiemelték, hogy legelőször a 112-t hívta a telefonáló. 
Ha jól emlékszem (...), Heath esetében sem sikerült rögtön a 911-et tárcsázni, előbb még Mary-Kate személye (vagy testőre) lett felhívva. 39 mp alatt kapcsolták a mentőket. A diszpécserek megvárták a szükséges mentőt, igen, azt az egyet, amiben defibrillátor is van. A jelzés után a nappali maximum 1 perc várakozási időn belül indultak (ez éjszaka a forgalom hiánya miatt 2), aztán kiértek. Nem lehetett segíteni, de ez már inkább a szerencse kérdése, mintsem a mentőké. Vagy sikerül vagy sem. Pedig a sérült életét 5-ször nagyobb eséllyel lehet megmenteni, ha a mentők kiérkezéséig is volt mellkaskompresszió és szájon6orron át történő levegőbefújás.

Ma ismét megnéztem a "10 dolog, amit utálok benned". Nem szeretném őt elfelejteni, így kéthetente megnézem valamely filmjét, már amelyik megvan, mert sajnos elég hiányos most ebből a gyűjteményem.(Jó lenne Fanni, ha felraknád az INT-t..:)) )Amit Heath-ről és a filmjéről írtál: abszolút egyetértek. Noha én azt nem mondhatom el, amit Te vagy gondolom még sokan itt, hogy megszerettem Michelle-t. Nem mondom, hogy nem kedvelem, de azt se, hogy igen. Érdekes, mert a családban és ismerőseim körében is elég vegyesen vélekednek róla. Van, aki szerint, idézem:"..szerintem nem egészen normális.."-ez persze nem kimondottan csak a Heath-tel való viszonyulásra vonatkozik, hanem úgy mindenre, á la complette más meg azt mondja, milyen erős, kitartó és jó színésznő. Szerintem meg az igazság valahol félúton van. Azt gondolom, hogy Heath barátnői/élettársai közül ő tette rá a 2. legjobb hatást, 1.-nek én Naomi Watts-ot mondanám. Ő egy nagyon normális, két lábbal a földön álló nő, és sajnáltam, mikor szakítottak. Vele én mindig boldognak láttam-legalábbis ami a fotókról, videókról lejön. Más kérdés, hogy valószínűleg a korkülönbség adhatta meg ennek a kapcsolatnak a kegyelemdöfést.
***********
Abban az időben nem követtem teljes figyelemmel Heath életútját, amikor Naomival megismerkedtek, aztán összejöttek. Talán nekik annyival könnyebb lehetett, hogy mindketten ausztrálok, és a nemzetiség sokszor hasonló tulajdonságokat jelent. (máskor meg nem)
Én úgy gondolom, hogy aranyos páros voltak együtt (nem tartom őket Ausztrália arany párjának), de megértem, amiért különváltak, és noha így a mondatom paradoxon lesz, azt is elképzeltem volna, hogy örökre együtt maradnak, és talán pont a korkülönbség miatt.
Naomi érettségével, korával hatott Heath-re, nem csoda, hogy a Ned Kelly után indult el a komolysági hullám, pontosabban.. az az időszak, amikor Heath nem az átbulizott éjszakáiról volt híres. Teljességgel jó hatással volt rá.
Nekem azonban Michelle az a személy, akiről azt gondolom, hogy összeillettek. Persze valami bibi ott is lehetett, ha a sok munka miatt szétmentek, de én még mindig abban a hitben (reményben) vagyok, hogy összeházasodtak.

Anyuval beszélgettünk róla tegnap este 11-fél 12 felé, és ő mondta, hogy amikor nézte a BBC-s bejátszást, és azt, hogy mindenki milyen nagy csodának tartja alakítását valamint hogy mekkora művészi teljesítménynek tartják nemcsak Jokert, hanem gyakorlatilag egész pályáját, azt mondta, hogy úgy érzi, aki ennyire mélyen tud hozni egy karaktert, az valósággal megerőszakolja magát lelkileg, hogy kihozza magából a 120%-ot. Úgy látja, hogy már a BBM során is volt rajta egyfajta nyomás,ami valószínűleg kimeríthette-ebben egyébként egyetértek vele, akármennyire is pozitív figura volt, egyáltalán nem lehetett könnyű eljátszani. És mondott még egy fontos dolgot, mégpedig azt, hogy vele iszonyatos gyorsan pörögtek az események.  Munka, karrier, kapcsolatok, család, siker...10 év alatt vele annyi minden történt, mint mással 20-25 sőt, néha 30 év alatt is. Egyik pillanatról a másikra befutott, és ezt szerintem egy érzékenyebb egyénnek-márpedig szerintünk ő az lehetett-meglehetősen nehéz feldolgozni. Az sem elhanyagolható tény, hogy az egész családja gyakorlatilag Ausztráliában él, tehát nem tehette meg, hogy fogja magát és azonnal hazamegy pl. az anyukájához, hogy kiöntse a szívét és kisírja magát, ha valami bántja,bármennyire is voltak úgymond "barátai" Amerikában meg itt-ott, ők csak nem olyanok, akikre azt mondhatná:"...igen, ők a családom, ők megértenek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, őszinték velem, és én is őszinte lehetek velük, mert meghallgatnak és segítenek..." Ehelyett rengeteg idegennel, ismeretlennel került kapcsolatba, akiknek, ha nem is kellett megjátszani magát, legalábbis nem lehetett velük őszinte. És ez pont elég is napi 24 órában, heti 7 napon.

Azt nem hiszem, hogy a filmből kiderülne, miért szakítottak Michelle-lel, és az utolsó napok történése pláne, ha ez elsősorban a kislánynak készülő alkotás lenne. Nem hiszem, hogy ezeket a dolgokat tartják legfontosabbnak és legszebbnek vele kapcsolatban, másrészt biztos illesztenek bele kevésbé vidám epizódokat, mert csak jót nyilván nem lehet egy emberről elmondani.

De én is szívesen lemondok ennek a megtekintéséről mahdan azért, hogy ne legyen belőle még nagyobb cirkusz mint most.

Üdv: Panni
**********
Egyetértek, de ezt ő is nyilatkozta, mármint, hogy a BBM sem volt fenékig tejfel, de az utána következő dolgok még nehezebbek, hiszen már meg kell küzdenie az elvárásokkal is, és még nagyobbat alakítani. Mivel előtte nem ért el nagyobb sikereket, nem volt nehéz mindig felülmúlnia magát. 
Igaz, hogy ilyen messze Ausztráliától nagyon nehéz lehetett neki, és én azt hiszem, a 2005 még a négy filmjével, a kislánya születésével, egy új kapcsolat kezdetével 5 évnyi történésnek is sok lenne. Mellesleg a sydney-i premieri vízipisztolyos lövöldözés után szerintem borzasztóan kiborulhatott, mert egész éjszaka sírva telefontált apukájával és arra kérte őr, hogy adja el a házukat. Előtte nagyon akarta, hogy Michelle szeresse a helyet, de rájött, hogy abban az országban sokkal több szem szegeződik rájuk, képtelenség nyugodtan élni. 
Úgyhogy szerintem nem a híresség, a hirtelen figyelem volt a baj, hanem az, hogy mindenhova követték, a túlzott figyelem, amit kapott. Mert ő talán nem a rivaldafényre termett a maga tehetségével, de sajnos ez a szakma ezt igényli. (És az igények minden évvel csak nőnek)
fannilány


2008.07.16. 19:10 Idézet

Sziasztok Lányok!! Már régen jelentkeztem, mert Lillyával boncolgatjuk msn-en Heath élete fontos kérdéseit. De a Panni levelét olvasva, szeretnék nektek valamit ajánlani. Pár napja Fanni is feltette a kérdést, hogy ki lenne a legmegfelelőbb szinész, Heath szerepére? Szívem szerint, én csak neki osztanám a szerepet! De sajnos, ez lehetettlen! De találtam valakit akit Heath is ismert, sőtt játszott is vele, a 10 dolog amit utálok benned-ben. Joseph Gordon-Levitt-re gondoltam. Ha módotokban áll, nézzétek meg a KULCSFIGURÁT amiben, megdöbbentő a hasonlóság!! Nemhiába Heath volt a srác példaképe! Ha megnézitek a filmet, megértitek a választásom! marcsi
************
Szia! Úgy mondanák valami kritikát róla, vagy esetleg helyeslően bólogatnék (valamit azért mégiscsak tettem feljebb Panninak válaszolva), de sajnos nem tudok róla sok mindent és a filmet sem láttam. De igyekszem majd megtalálni, bár nem tudom, hogy fogom, telán letöltöm, hiszen 2007-es, azaz egész friss.
Mo-n nincs nagy ismerettsége, erre úgy jöttem rá, hogy ráguglizva a kulcsfigura címszóra az 'újabb kulcsfigura távozhat a barátok köztből?' link is az első oldalon volt..
Az előzetest azonban megnéztem (port.hu-n), és érdekes a sztori, kár, hogy mindenki annyira lehúzta.. Én szívesen látnám ezek után.
fannilány


2008.07.16. 14:59 Idézet

Sziasztok Lányok!

Hát, Fanni először is el kell mondanom vagyis ebben a helyzetben inkább írnom, hogy sajnos nem tudtam megnézni az I'm Not There-t, nem jött össze, ami miatt nagyon mérges vagyok.. Így továbbra is azokra hagyatkozhatom, akik látták pl. Lillyára és Rád.
**********
Szia! Húde..húúúú de mérges vagyok, hogy elszállt a válaszom, és ezt este 10-kor veszem észre, pedig már délután válaszoltam. Igyekszem leírni mégeygszer, pedig büszke voltam a hosszú körmondataimra és talán most már máshogyan is látom néhány témában a helyzetet. 
Itt az elején még rémlik, hogy szeretném feltölteni az INT-t, és ezt el is kezdtem, de mikor elszállt a netem, vagyis nem, a netem elment, a munkám elszállt és 46%-nál abbahagyta. De még próbálkozom!

A másik, hogy valahogy most megint mélyponton érzem magam, valószínűleg Kolonics György halála hatott rám így, akiről láttam, hogy beszélgettek a chatboxban.Borzasztóan sajnálom szegényt, és az fáj a legjobban, hogy értelmetlen halálról van szó, csakúgy mint Heath-é, Selmeczi Rolandé vagy Kaszás Attiláé. Vagy az egyik volt iskolatársamé, aki 2 héttel ezelőtt 17 évesen autóbalesetben meghalt.Nem álltunk szoros kapcsolatban, de nagyon  megrázott az, ami vele történt. Ennyi idősen...Szörnyű ez az év(legalábbis számomra), nagyon várom már a végét.
**********
Nagyon sajnálom.. Neked most még rosszabb lehet, ha közeli ismerőst veszítünk el, az egyszerűen kifejezhetetlen. Én Kolonics György halálán húztam fel magam, nagyon megérintett, mert annyir fiatal volt még ő is, 36 évesen. Sportoló, egészséges, olimpiára mehetett volna. Erre egy perc keresztbetett az életében.
Egyébként is tegnap kedd volt. És még a hatása alatt voltam a hétfői premiernek. (erről később írtam, úgyhogy most is később írok)
És mindig mikor mentős hírt hallok egyébként is felfigyelek, mert az OMSZ-ra felnézek, fantasztikus a munkájuk, de sajnos akárhányszor szóba kerülnek, az nem éppen pozitív. A legújabb hírek szerint 20 perc alatt kiértek, ami a szabályos 15 percüket csak 5 perccel lépi túl. Nem tudom. Elszomorít egyszerűen, annyira nehéz munkájuk van és ők ezt nap mint nap megélik, egy egyszerű ember pedig összeroppan egyetlen halálhírtől, és utána befolyásolja az egész életét. vagy csak mi vagyunk extra érzékenyek.

Nézte valaki tegnap este a BBC-t? Ott a World News részében Tom Brook, a Talking Movies műsorvezetője készített összeállítást és riportot a The Dark Knight New York-i premierjéről.Michael Caine-en láttam, hogy hihetetlenül nagyra becsüli Heath munkáját. Klassz volt... szoktam nézni ezt a műsort, ez az egyetlen normális mozimagazin jelenleg, kár, hogy csak a BBC-n megy.
**********
Nem, nem szoktam nézni a BBC-t, pedig van olyanunk. Utoljára január 23-án, szerdán reggel néztem, mert reméltem, hogy nem igaz, amit a lapon mindenki írt. Szóval nem túl jó élményeim vannak. Ezzel szemben érdekelne a dolog, mivel az HBO-s verzió gondolom még késik, amit tegnap feltettem (mert logikus lenne, hogy a magyar adón is promotálják a filmet) A Premier Pláne a viván nem a világ legjobb mozimagazinja, talán ez az az ok, ami miatt nem nagyon nézek hasonlókat, hanem inkább újságot olvasok (vox, cinema, mozinet) vagy a neten keresgélek a témában. Mint most:
tudósítás:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7506796.stm
Bale: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7507119.stm
Maggie, Nolan, Oldban, Caine: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7507900.stm
Úgy rémlik, ide írtam, hogy mennyire látszott mindenkin a megbecsülés, a tisztelet, a fekete ruhájukból a hangjukból és mondataikból legalábbis erre következtetetek.

Fanni kérdezted, ki mit szól ahhoz, hogy Michelle filmet készít vagy legalábbis tervez Heath-ról. Nos, nekem az többször megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha forgatnának róla egy filmet? És akkor úgy hittem, ez egyelőre lehetetlen. Mert egy kis időnek, pl. néhány évnek el kell telnie ahhoz, hogy a dolgok letisztuljanak, hogy egy kicsit megnyugodjanak a kedélyek, és se Michelle, se Matilda,de még maga Heath is  úgymond kicsit háttérbe szoruljon, azért, hogy hiteles film készülhessen róla. Aztán amikor elolvastam, hogy Michelle akarja ezt kézbe venni, egész más színben láttam ezt az egészet. Így már nem tartok tőle annyira...azért írom, hogy annyira, mert hát nem tudom elképzelni, ki tudná Őt eljátszani? Bár ez attól is függ, melyik időszakát örökítik majd meg, illetve az egész életét megfilmesítik vagy "csak" a felnőttkor és a filmezés ill. a családi élet lesz-e előtérbe állítva. Perszue az is elképzelhető, hogy majd alternatív módon fogják ezt megoldani, tehát senki nem játssza el, sőt én azt is el tudom képzelni, hogy ezt talán be se mutatják majd, hisz mintha úgy olvastam volna, hogy Michelle elsősorban a kislányának szeretné megmutatni az édesapját. Így azt is elfogadhatónak tartanám, ha nem kívánná a nagyközönségnek bemutatni a filmet, mert esetleg olyan személyes a hangvétel maga vagy olyan dolgokat csempész bele, amelyek nem publikusak, esetleg egy kívülálló nem érthetné. De összességében örülök ennek a kezdeményezésnek. Azt hiszem méltó lesz Heath tehetségéhez és személyéhez.

Üdv Mindenkinek!

Panni
*************
Ó, és ezért az elszállt válaszomért vagyok mérges, mert ide nagyon sokat gépeltem. A lényeg arra vezethet vissza, ha a körítést elvesszük, hogy örültem, mikor meghallottam, hogy film készül róla, és Michelle csinálja majd, csodálkoztam, hogy ennyire gyorsan túltette magát, és képes máris alkotni. Mert még a saját filmjeiben sem tud szerepelni a gyász miatt, nemhogy belefogjon valami másba, amit a férjére? emlékeztető kislányának csinál a férjéről?. Hallgatás beleegyezés alapon talán már elhihetjük a dolgot, hiszen a szóvívő nem cáfolt, de azért az ugye világos, hogy az imdb elég furcsa dolgokat tud néha kitalálni.
Valahogy most teljesen más szemszögből közelítem meg a dolgot, mint délután, vagy mint eddig valaha. Igazából egy kicsit féltem Michelle-t, mert megszerettem őt, és teljes szívemből szurkolok, hogy jó véget érjen a történet, sikerüljön úgy felnevelni Matidát, hogy tisztában legyen apukájának a csodálatos tehetségével, szívével, viccességével, és minden mással is. 
Ha ehhez egy film kell, hogy egy fiatal 2,5 éves kislány emlékezzen, akkor azt mondom, rendben. Neki tényleg tudnia kell az igazságot. Nem kell, nem is lehet színészt találni erre a szerepre, dokumentum filmnek, nem pedig pénzorientált kasszasikerre ítélt szuperprodukciónak. 
Ha esetleg mégis a nagyképernyőre kerülne a film, amit annak ellenére ebben a másodpercben nem szeretnék, hogy minden vágyam, hogy kiderüljön számomra az utolsó hónapok történése, hogy volt-e esküvő, min vesztek össze Michelle-lel, mit tartogat nekünk Joker szerepe akkor is legyen egy rétegfilm, ami nem jut el úton útfélen mindenkihez. Esetleg jelenjen meg csak dvd-n. De nem, most abszolút nem szeretném. Én lemondok erről "jogomról", hogy nyugalomban telhessen a Ledger család elkövetkező 200 éve.
Valahol mélyen érzem, hogy az a Heath, aki annyira szerény, önzetlen, és annyir önbizalom hiányos volt, hogy nem akarná, hogy bárki filmet készítsen róla. Ha Michelle ismeri őt (és feltételezem, jobban, mint én..), akkor nem akarja majd a közönség elé vinni a szerelme életét. 
Én talán nem akarnám.
fannilány


2008.07.10. 15:52 Idézet

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az időpontokat, legalább ezzel nem megy el az egyébként most igencsak kevéske időm.

Érdekes, amit Lillya ír, azt hiszem, az a kritika, amit említettem még valamikor múltkor, beszámol arról is, hogy hosszú a film..már-már zavaróan hosszú. Bocsánat, ha nem abban van írva, most úgy rémlik, hogy igen, de hát...sokat olvasok, főleg filmes témájú cikkeket, és kavarighatnak a fejemben a dolgok. Na, de majd meglátjuk;kíváncsi vagyok, nekem hosszú lesz-e? Valami olyasmiről is hallottam egyébként, hogy nem árt, ha előtte az ember utánaolvas(és hallgat) kicsit Bob Dylannak, ezzel is legalább előrébb van, és koncentrálhat magára a cselekményre. Ezt nyilván nem úgy értik, hogy  előzetes ismeret nélkül nem lehet élvezni és érteni a filmet, de magának tesz jót vele az ember.

Mára ennyi, és mindjárt megnézem az új Jokeres-és Heath-es újdonságaidat!

Üdv:

Panni


2008.07.09. 17:59 Idézet

Sziasztok Lányok!
    Ma megnéztem az I'm Not There című filmet. Nehéz megfogalmazni az érzéseimet, mert a zene az nagyon tetszett, ám maga a film már kevésbé.
Hosszúnak és zavarosnak éreztem, lehet csak amiatt, hogy a felíratozás elcsúszott.  Nem véleményezem a szinészek játékát, mert nem érdemlik meg a negatív kritikát hisz a szerepüket biztosan jól játszák. Nekem nem teszett csak valószínüleg. Azonban megjegyezném Robbi házaságának szétesését bemutató jelenetek némiképp összeszorították a szíevm, Bár párhuzamot nem vonnák még sem a szerepét játszó szinész saját életével még sem, hisz ekkor még minden rendben volt!
 Candyről: ez a film sem lessz a kedevncem, bár ez sajnos a "harmadik főszereplőnek" tudható be . A drogokat még a legenyhébbet is mint olyat teljesen elfogadhatatlanak tartom, ezért az elutasítás részemről. A legjobb kisem próbálni azokat, vallom. Heath a  szerepét nekem most túl jól játsza, nem bánám, ha nem volna ennyire meggyőző az alakítása. Kétség kívűl nagyon komoly téma  a drogoos életmód és az eből adodó problémák valóban súlyosak. Nem tarthatjuk csukva a szemünket, fülünket, mert attol  még léteznek sajnos ilyen emberi történetek. Ha csak a történet szerelmi részét nézem az valóban nagyon szomorú és felkavaró, így már nagyon teszene a film, de akkor nem Candy lenne a címe.
Most csak ennyi telt tölem sajnálom! Mindenkit üdvözlök, Lillya


2008.07.09. 13:58 Idézet

Szia Fanni!

Úgy jutott eszembe Kate Hudson, hogy Te magad írtad.Mármint, hogy pletykák és fotók -amik ezek szerint semmit se bizonyítanak- alapján "összeboronálták ".

Ma nem tudo sokat írni, talán holnap, hétvégén meg megyek Pestre és megpróbálom elcsípni az INT-t, a színházi prpgramom ellenére.

Üdv Mindenkinek!

Panni
***************
Szia! Ja igen, lehetséges, hogy írtam, sőt, biztos:) 

Kiszedtem neked azokat az időpontokat, amikor játsszák az INT-t: (port.h)

PUSKIN, 1053, Bp, Kossuth Lajos u. 18.
Szombat (július 12.)    12:30     17:30     19:45   
Vasárnap (július 13.)    12:30     17:30     19:45

MŰVÉSZ, 1066, Bp, Teréz krt. 30.
Szombat (július 12.)    17:15     18:15     21:30   
Vasárnap (július 13.)    17:15     18:15     21:30


Jó szórakozást! fannilány


2008.07.09. 06:35 Idézet
Keves Fanni! Szeretnélek megkérni arra hogy írj nekem az iwiw-en egy üzenetet és benne a pontos cimeddel. Valamit beszereztem neked, aminek azt hiszem örülnél. Elküdtem magyarországra és ott majd az unokahugom elpostázza neked! Elöre is köszi! marcsi

2008.07.07. 16:16 Idézet

Sziasztok!

Húha, nem könnyű dolgokról írtatok...Fanni, úgy érzem vaegyes hangnemmel írtál erről a Gemma Wardról(ezek szerint így hívják...mindig tanul az ember). Azon nem tudtam elmenni, hogy akkor most csinált valami olyat a temetésen, amit nem kellett volna. Az tény, hogy ha tényleg érzett volna/érezne valami komolyat Heath iránt, akkor az jobban meglátszana rajta, de a temetésen történtekről nem hallottam. Hol röhögcsélt?
*************
Szia! Hát, vegyes hangnem, vagy sem, most valamiért mégis máshogy állok ehhez a lányhoz. Talán, mert majdnem annyi idős, mint én. Fiatal, hebehurgya, hebrencs meg a többi hebbel kezdődő furcsa szó, de mégiscsak érezhetett valamit, ha ott volt a temetésen. (nem a szűk családin)
Előtte lévő nap, mikor Perthbe utazott, nagyon ramatyul nézett ki, amikor a paparazzok lekapták, de aztán telefonált és olyan vidámnak tűnt. Mosolygott és sugárzott. A temetésen az anyukájába kapaszkodott. Együtt mentek. Elismerem, ott megint a legszomorúbban kinézők közé tartozott.
Április 4-én, pont Heath szülinapján adott interjút az új filmje, a a Bleck Balloon kapcsán asszem az msnbc-nek. Én, aki előtte csak siralmas állapotban láttam, rá sem ismertem. Kivirult. És nem látszott rajta semminek a nyoma. Talán a munkájából fakad..
************

Kate Hudson:nem tudom, hallottam ilyen-olyan dolgokról, de gőzöm sincs, ez igaz-e. Ha készült valami fotó róluk, akkor biztos az is táptalajt nyújt az efféle mendemondának.
************
Nem tudom, ez most hogyan jutott eszedbe:) Készült róluk kép, de kétlem, hogy azon Heath lenne. Csak hátulról van a képeken..
************

A Jokeről:nem tudtam, hogy előéletéről készült film, de már ugyebár nincs is fönt.Ezeket a dolgokat, amiket írtam, az előző Jokeres Batman-filmből tudom, ill. a képregényből.

Minden Jót!

Lillya felveszlek msn-re, bár esténként ritkábban vagyok, Nüx, sok sikert a kresz-hez!

Szép estét!

Panni
************
Nos, ez nagy pech, sokan lekéstetek róla, de talán lesznek belőle jelenetek a filmben. Vagy kiderül valami.
fannilány


2008.07.04. 21:48 Idézet

Sziasztok Lányok!

Elég rég jelentkeztem, megint tanulok(kedden kresz vizsgám, szorítsatok:). Úgy hogy most csak röviden.
**********
Szia! Nagyon szurkolunk majd neked!
**********


Ahányszor feljövök ide és meglátom oldalt ezt a részt, hogy mit csinált a napokban egy évvel vagy pár évvel ezelőtt a szívem szakad meg. Mindig arra gondolok, hogy egy évvel ezelőtt még békésen nyomtatót vásárolt vagy kávét iszogatott mit sem sejtve élvezte az utolsó nyarát NY-ban...most meg...még mindig felfoghatatlan.
**********
Tudom, igazából ennek ez volt a célja, mármint ezért találtam ki. Hogy lásd, lássátok, évekkel ezelőtt mit csinált Heath. Jó ötletnek tűnt, szeretem is azt a részt, talán önsanyargatás miatt...
**********


Film részlet. Nagyon tetszett! Bár a filmnek egy elég nyugodt pontja lehet ez, mégis nekem nagyon tetszett ez a zaklatott előadásmód.
Sajnos lemaradtam arról a 7 perces rövidfilmről, már törölték az oldalról. Remélem még feltűnik valahol, mert nagyon érdekelne.
***********
Mindenkinek nagyon tetszik, és amúgy is örülök, mert nemvárt szintet hozott bálam ez az egy perc. Teljesen másra számítottam, és örömmel tölt el, hogy mégis megláttam benne önmagát.
Gondoltam, megkeresem máshol a videót, de egyszerűen nem találtam. A freevlog pedig nem szokta leszedni a dolgokat. Sajnálom..
***********


Ahogy Panni is írja, én is valahogy így vagyok Heath-hez fűződő érzéseimmel. Van mikor erősebb a hiánya bennem van mikor kevésbé. A napokban nem bírtam már tovább magammal és meg kellett néznem a BBM végét, hogy kicsit kizökkenjek a tanulásból. Nem tudok betelni ezzel a filmmel. Nekem oda egyszer el kell mennem, annyira szép hely.
*************
Nem forgatták az egész filmet Wyomingban, a legtöbb jelenetet Kanada különböző helyein vették fel: Calgary-ben, Crossfieldben, de a teljes listát megtalálhatod itt: 
http://www.imdb.com/title/tt0388795/locations
Csodálatos szerintem is.
************


Michelleről meg annyit, hogy a képek alapján szerintem igencsak megviseli ez a dolog. Ez nem az a Michelle már aki régen volt (lásd fenti kép összehasonlítva ezévi Cannes-nal).
************
Na ez az. Én is így gondolom, sőt nem csak én, többen. Több szem többet..
************


U.I.: Megvan a Sötét lovag filmzene, nem egy csúcsminőség(256kbps) de akit érdekel szóljon.
Nüx
***********
Mindegy, hogy milyen minőség, engem nagyon érdekelne;) Aztán feltenném ide is, persze:P
fannilány


2008.07.04. 17:41 Idézet

Szia!Mivel volt egy Top cserénk gondoltam irok neked.Vasárnaptól elmegyek egy hétre nyaralni,így nem tudok frissíteni addig,mivel nem leszek net közelben.Így kérlek,ha látnád hogy nincs frss ne vegyél le a társoldalak közül.Köszönöm megértésedet.

puszi

Gabi


[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!