heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
2008

2008.

Akármennyire is igyekszünk vagy meg sem próbálunk igyekezni, ez az év Heath rajongói számára mindig a halált egyet jelent a halállal. Ennek ellenére 2008. eseménydús év volt, tele borzalommal, fájdalommal, szeretettel és sikerrel. Hogy ne csak az első kettő maradjon meg bennünk, názzük át, mi is történt az elmúlt 12 hónapban!

január
első hetek: Ki kivel is kavar? Szent Isten, Heath és Michelle 07. szeptemberi szakítása óta a színészt fűvel, fával összehozta. Lindsay Lohan és Gemma Ward modell voltak az első számú kiválasztottak. Heath elvileg az ausztrál szőkeséggel töltötte a karácsonyt.

Az Imaginarium Of Doctor Parnassus forgatása folytatódott Londonban, amit a paparazzi kötelességének érzett rögzíteni, így rengeteg képet láthatunk Tony karakteréről. Mint az a fotókon is látszik, Heath elég kimerült.

A szembetűnő fáradtság ellenére egy emberként sokkolta a világot a színész január 22-i, keddi délután 3 órai halála. A CNN-től kezdve a BBC-ig minden egyes adó élő manhattani kapcsolással közvetítette a holttest elszállítását és a nyomozásról kérdezgettek. Mint az esetek többségében, ha egy 28 éves, egészséges ember holtan találnak otthonában, mielőtt masszőre megérkezne itt is az öngyilkosságot jelölték meg lehetséges okként. 
Ezt azonban kizárták, mert a körülötte heverő gyógyszeres dobozokból alig hiányzott valami, nem is vett be nagy dózist, csak az együttes hatásuk és tüdőgyulladása, legyengült szervezete miatt reagált a szervezete a már ismert módon. 
A halál okaként még mindig ezeket a gyógyszereket jelölik meg, akármennyire érdekesen hangzik is, hogy álmatlansága, szervezete, érzelmei csapongásai okozták azt, hogy ma nem lehet közöttünk. 
Az egyébként is kísérteties, hihetetlen történet kedélyeit borzolja az is, hogy Heath első egészestés filmrendezése (The Queen's Gambit) tartalmaz egy jelenetet, amiben a főszereplőt (Ellen Page-Juno) hasonló körülmények között (gyógyszerekkel és üvegekkel körülvéve) találják. Nem félelmetes?

A hónap második borzalma a Hollywood drogpartija címet viselő videó, ami miatt még 2009 februárjában is folyik a pereskedés, ugyanis kiderült, hogy Heath tőrbecsalták, a People egyik női munkatársa adta neki a drogokat. Ha ezt a pert is megnyeri Ledger ügyvédje, akárcsak a biztosításit, a színész 3 éves kislánya, Matilda lesz a Föld leggazdagabb gyermeke, 75 millió dollárral.

február
Heath halálhírére természetesen az egész család New Yorkba utazott, Michelle is visszajött a kis Matildával Svédországból. Akárki akármit mond, szakításuknak kellett, hogy valami iszonyatos oka legyen, mert annyira összetartoztak, annyira boldognak tűntek és Michelle még mindig csak árnyéka önmagának, még ha Spike Jonze-zal hozzák is össze. 

A temetést február 1-én tartották, ahol Michelle Shakespeare 18. szonettjét mondta el, és Heath kedvenc tengerpartján, földön vízben egyaránt vidáman búcsúztak a színésztől. A temetésen megjelent Gemma Ward is az anyukájával, illetve Cate Blanchett is, akivel Heath a Bob Dylan filmben dolgozott együtt. A médiának "köszönhetően" videókat, képeket is láthatunk a megemlékezésről. 
 
Az emúlt egy hónapban megszaporodott a paparazzi száma Michelle brooklyni háza körül, ezért a színésznő szépen kérte a sajtót, hogy tessék őket békénhagyni, de mivel Heath az év harmadik legjobban eladható személye volt, nem csoda hát, ha senkit nem érdekelt a kérés.. 

Eddig alig említettem filmeket, pedig az I'm not there-től A sötét lovagig sok minden történt. A feburár 28-i Bob Dylan premiert június 26-ra tolták, bár ennek elvileg nem volt köze a színész halálához. Terry Gilliam Parnassus movie-ja nagyon nagy veszélybe került, ugyanis Heath a forgatás felénél hunyt el, de a Grimm rendezője nem adta fel, felkérte Johnny Deppet, Jude Lawt és Colin Farrelt, hogy folytassák Heath szerepét. Ők örömmel elvállalták, így a Faust-fanatsy-ben varázstükrökön áthaladó alakváltozások lesznek. A színészek egyébként teljes gázsijukat felajánlották Matildának.

március
Március egész nyugodtan telt, a legnagyobb pletyka a hónap végén elterjedt szerelemgyerek ténye volt. Áprilisban az ex azonban tagadta a hírt, így megnyugodhatunk.

április
Heath születésének hónapjában már voltak történések.Vincent Fantauzzo megnyitotta kiállítását, amelynek egyik képéhez Heath ült modellt neki. A festmény végül elnyerte a pályázott díjat éás a művész úgy döntött, nem árverezi el, hanem a családnak adja.

A sötét lovag Heath születésnapja alkalmából bemutatott képei után rossz hírt is kaptunk, miszerint kimarad egy jelenet a filmből, amely Heath emlékét sértheti. Szerencsére valaki felnyitotta a szemüket, és végül a teljes, vágatlan 152 percel verzió került a mozikba. 

Szintén ebben a hónapban kezdtek el arról beszélni, hogy Michelle belehülyült Heath iányába és szellemként látja szerelmét. Jó kérdés, hogy ezt megint ki találta ki...

május
Még februárban volt aktuális téma a színész végrendelete, amiben nem szerepelt kislánya, az akkor még meg sem született Matilda. A 2003-ban írt okmány ellenére úgy tűnik, a jogos örökös mégis Matilda Rose Ledger, a három éves utód.

június
A Ledger család ösztöndíjat szeretne létrehozni fiatal ausztrál tehetségeknek. Ezzel folytatnák a Heath által még a Masses-ben elkezdett munkát. 

Perth-ben majdnem Heath-ről neveztek el egy színházat, ám később ezt visszavonták, mert úgy gondolták, Heath botrányai miatt egy csendesebb körülmények közt meghalt személyt kell választaniuk.

július
Egyre közeledünk a július 18-i Sötét lovag premierhez, ami miatt egyre több jelenet szivárog ki. (prológus, parti, forgatás) Az IMAX csodát már bemutatása előtt óriási érdeklődés övezte, a megjelent poszterek mindenki kedvenceivé váltak. A hivatalos oldal lassúságán kívül más kivetni való nem is volt a marketingben, a filmzene megjelenése is óriási őrületet eredményezett. Szerencsére kiderült, hogy mi is feliratosan láthatjuk a filmet, ám csak augusztusban, addig pedig volt mit olvasgatni

Box Office. Csak tőszavakban, mert túl hosszú lenne ecsetelgetni a bevétel minden egyes dollárját. 63,5 milliós nyitónap, 158 milkós első hétvége. Egy-két rekord. IMDb első hely, harmadik hely. 2009 januárjában 4. MInden időklegjövedelmezőbb képregényfilmje. Box office fontos dolgok.

augusztus
Nálunk nem anyagilag tarolt A sötét lovag, de legalább a Mamma Mia!-t letaszította a a trónról egy rövid időre. Sokkal érdekesebb, hogy 1 hónap után a film egész világot érintő bevétele 870 millió dollár! 

Vissza egy kicsit a való életbe, ahol Heath brooklyni pubjáról olvashattok, amely először a Five Leaves, később a Bright Side nevet viselte. Végül maradt az 5 levél, melynek szeptemberi megnyitóján Heath legtöbb barátája ott volt. Októberben egyhosszú interjú látott napvilágot, amelyben Heath-ről beszéltek.

szeptember
Hihetetlen, de igaz, hogy már a premier előtt hangoztatták a kritikusok, hogy Heath Oscart érdemel Jokerért. Hogy a kritkusok ne felejtsék el, 2009. január 22-én, Heath halálának első évfordulóján és a jelöltek névsorának kihirdetésének napján ismét bemutatják a filmet. Noha december 9-re már jósoltak egy DVD megjelenést.

október
Csak decemberben kezdődik ez igazi gála-szezon, de ez most senkit nem érdekel, hosszasan elemezgetik, hogy miért (nem/igen) kaphat Oscart Heath. A Scream Awardon való tarolás után a WB kifejtette, hogy melyik színészt milyen kategóriában jelölhetik Oscarra, és Jokert mellékszereplőnek sorolták be.

A Forbesbizarr listája sem tudta elrontani az örömünket, hogy Heath AFI-ra (ausztrál Oscarra) jelölték, mert tudtuk, ha ezt megkapja, akkor már csak a BAFTÁra és a Golden Globe-ra kell várnunk.

november
A People's Choice Award elvárt jelölése és január 7-én az óriási győzedelmeskedése  és a vicces Oscar poszterek és videók felvidítottak minket, ám az eléggé lelmobozott, hogy Hans Zimmert és James Newton Howardot nem jelölhetik legjobb zene kategóriában az Academy Awardra. Decemberre ezt a hírt is cáfolták, így A sötét lovag zenei jelölse is esélyes.

Az AFI előtt egy héttel átadták a GQ Award díjait, ahol Heath az év színészének választották. A díjat Kim vette át.

december-január
A 9-i DVD megjelenés előtt fontosnak tartottam, hogy kiderüljön, mi a különbség az egyes kiadványok között, ezért egy kis teszttel mindenki kiválaszthatta a magának leginkább megfelelőt. A premier után újabb rekord született, ezúttal a blue-ray lemezek eladásából.

A Mikulás 6-án a legjobb ausztrál férfi színész díját hozta, amit Sally, Kate és Kim vettek át, az erről készült videó is a link alatt található. A filmkritikusok szövetsége a WALL-E-t nevezte meg legjobb filmként, de a legjobb mellékszereplő azért Heath lett. 

11-én hozták nyilvánosságra a Golden Globe jelöltek névsorát, ahol a TDK castból csupán Heath szerepelt, ám ő el is hozta a díjat pontosan egy hónap múlva. A Critics' Choice Awardon sok jelölésből csak 2-t sikerült elvinni január 8-án, de a héten még rengetek új nominációt kaptunk. 

Január 15-én a brit filmakadémia jelötjei között 9 sötét lovagosat találhattunk, ami az egyik legjobb teljesítmény. A díjakat február 8-án adják át.

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha