heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
skipgyavasag

Heath Ledger két dolgot becsül igazán: a jó szerepeket, mint például A gyávaság tollaiban, illetve a szép szőke hölgyeket. A 23 éves színész Heather Graham után most Naomi Wattsba habarodott bele. Elisabeth Sereda beszélt Heath-szel a szerelemről, a hírnévről és a tevékről.

 

SKIP: Beleélted magad, hogy „számkivetett-ausztrál” vagy Hollywoodban? Nem sokkal ezelőtt még arról panaszkodtál, hogy itt egyáltalán nem olyan könnyű az élet, milyen jó lenne egy jó szerepet kapni.

Heath Ledger: Ez természetesen könnyebb lett. De azt semmi esetre sem akarom, hogy minden túl könnyen menjen. Szeretném a továbbiakban is megerőltetni magamat, harcolni egy-egy szerepét. Ha nem érzenék kihívást, elmenne a kedvem.

SKIP: Az emberek érdeklődése irántad töretlen. Hogy érzed magad filmsztárként?

Heath Ledger: Számomra ez nem annyira tudatos, hogy az vagyok. Mindig meglepődök, ha elmegyek egy premierre és valaki e akar fotózni. (nevet) Biztos, hogy sosem fogok felemelkdeni. Én a természetemből eredendően lusta vagyok, és egy sztárnak a játék rengeteg energiájába kerül. Amint hazaérek, beakasztom az imázsom a szekrénybe. És az én jó öreg barátaim a régi napokból úgysem hagynának meghibbanni. Ha valakit már három éves korod óta ismersz, többé nem tudod magad megjátszani.

 

SKIP: Mégis: Hogy sikerül megőrizned magad a magánéletedben? Ez nem lehet olyan egyszerű, ha az életedet híres színésnőkkel-először Heather Grahammel, most pedig új szerelmeddel Naomi Watts-cal osztod meg. Ez nem duplázza meg a paparazzi érdeklődését?

 

Heath Ledger: Őszintén megmondva: Nekem aztán mindegy. Nem ismerek senkit, aki pletykalapokat olvas. És azok, akik ezeket az újságokat írják, szintén közönyösek nekem. Semmilyen hatással nincsenek az életemre. Egy kicsit szellemesnek tartom, hogy vannak emberek, akinek a munkája abból áll, hogy másokat meglesnek és kémkednek utánuk. Ez elég szomorú, nem?

 

SKIP: A gyávaság tollaiban egy fiatal fiút játszol-pont, mint a Szörnyek keringőjében- akinek nagyon problémás a kapcsolata az apjával. Ez egy olyan téma, ami megindít téged?  

 

 Heath Ledger: Nekem csodálatos a viszonyom apával. Már megértem, miért van a mai fiataloknak gyakran problémájuk a szüleikkel. Kitalálod, a szüleid milyen hibákat vétettek, nem akarod megismételni őket, tudod, mik a tulajdonságaik, te hibáid is ezeken alapszanak. És gyerekként ezt nem olyan könnyű felismerni. De én nagyon jól kijövök apukámmal, olyan, mint egy jó barát.


SKIP: Apropó: apafigura- Hogy jössz ki A gyávaság tollai rendezőjével, Shekhar Kapurral? Elmondta nekem, hogy a filmben nyújtott alakításod rendkívüli volt.

 

Heath Ledger: „Totálisan nagyszerű”. Vagy „Majdnem halálos”-ezeket mondta anno. (nevet) A meghallgatás majdnem 8 órán át tartott, ehhez 5000 méter filmszalagra volt szükség. Shekhar azt akarta, hogy 4 órán át üljek a tábortűz mellett és improvizáljak dialógusokat. A végén még egyszer elolvastam a forgatókönyvet, szinte semmit nem tudtam a szereplők hátteréről, eléggé nehéz volt mindent kidobni és kiborulni. Szörnyen féltem Shekhartól. Azonkívül egyébként is borzasztóan rossz vagyok a meghallgatásokon, és emg voltam róla győződve, hogy hiába volt az egész.. Közben már rájöttem, hogy tök őrült a pasi- de én pont ezért szeretem. (nevet)

SKIP: Mi tetszik annyira benne?

Heath Ledger: Igazán törődik a színészeivel. Gondolkozik és nem csak a monitor előtt ül. És a munkája megszállottja. Nem egyszer történt egy igazán fárasztó forgatási nap után, hogy az éjszaka közepén megjelent a szobámban a fehér ingjében, akár egy szellem, és integetett a forgatókönyvvel: „Heath, van egy király ötletem a jelenetedhez!” (nevet)

SKIP: Például, ahol nem a kaszkadőr, hanem te ugrasz egy vágtató lóval?

Heath Ledger: A stúdió ezt eredetileg nem akarta, de az verziójuk a jelenetre túl unalmas volt. Ezért kiagyaltuk a galoppozást. Az első próba alkalmával olyan erővel ugrottam a lóra, hogy a kézen állás után csak annyit értem el, hogy visszakerültem ugyanarra az oldalra. (nevet)

SKIP: Jól bánsz a lovakkal. Mi a helyzet a tevékkel?

Heath Ledger: A tevéket nagyon kedvesnek találom. Van jellemük és egészen nagy életkedvük, és az a vigyor mindig ott van a képükön- semmit nem vesznek komolyan. Azt hiszem, a tevék sokkal intelligensebbek a lovaknál. Ők sem hagyják magukat egykönnyen megszelídíteni. Ha egy kicsit megbököd őket, hogy gyorsabban haladjanak, utána rád néznek a „Baszd meg!” pillantásukkal. (nevet) Én szuperül elvoltam a tevémmel. „Nagy Hegy” volt a neve, és mikor állt, szükségem volt egy létrára, hogy felmászhassak rá.   

 

az interjút az osztrák SKIP magazin készítette, 2002 szeptemberében

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG