heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
RENDEZŐKÉNT

Heath nem csak színészként, hanem rendezőként is megállja a helyét. Ha nem hiszed, nézd meg az általa rendezett klipeket:

Néhány klipphez Quick Time Player szükséges!

2008.

cím: Quicksand (Folyós homok)
téma: klip
nézd meg!
forgatás: 2006 februárja
debütálás: a 2008-as Marfa Film Fest Dispatch-en
zene: David Bowie (Hunky Dory című 1971-es albumáról)
énekes: Grace Woodroofe

érdekesség: Heath és Grace mikor megismerkedtek, a lány még csak 17 éves volt és a színészt elbűvölte a hangja, ezért úgy döntött, akár a reneszánszkori mecénások, ő is felkarolja az ifjú tehetséget, az ő megsegítésére hozta létre a zenei vállalatot. 

Grace Woodroofe Perthben született, egyetlen internetes elérhetőségén, a myspace-en meg is hallgathatod a hangját. Az eredeti David Bowie dallal itt ismerkedhetsz. A lányról és a forgatásról képeket a rendező modulban találsz.

cím: The Queen's Gambit (A királynő lépése)
téma: film
nézd meg!
miről szól? Egy árva lányról, aki csodálatos sakk tehetséggé válik. (Heath igazi bajnok volt ebben a sportban is, 10 éves korában a New South Wales junior sakbajnokságán vett részt, de megőrizte az érdeklődést a továbbiakban is, Brooklyn Washington Square Perkjában tologatta a figurákat.)

kivel dolgozott volna? Ellen Page alakította volna az árva lányt, Allan Scott lett volna a forgatókönyvírója a 2007-ről elhalasztott alkotásnak. Sara Cline, a The Masses producere is beszállt volna a költségvetésbe, a cég együtt oldotta volna meg a feladatokat, hogy 2008 végére kész legyen a film. Cline a produkció szövegkönyvjét "Okos, átható, megható"-nak nevezte, Scott pedig arról mesélt, Heath mennyire beleélte magát a munkálatokba, New Yorkban, Londonban is erről beszélgettek, elküldték a történetet Ellen "Juno" Page-nek is, de nem tudni, mit reagált. 
Heath halála után a forgatókönyvíró csak reménykedik, hogy műve vásznon végzni, a közönség is láthatja majd Heath debütáló filmrendezését. (Természetesen nem ez az első rendezése, de az első egészestés filmje.)
A film alapjául szolgáló novellát Walter Tevis írta, és Allan Scott már 1990. óta érdeklődött a sztori iránt, de a munkát vállaló három rendezőből csak Heath-t tartotta képesnek a munkára. "A háromból csak Heath-szel akartam dolgozni. Szenvedélyes volt a munka iránt, intenzív volt, érdeklődő fiatalember, és hirtelen felnőttem hozzá." {a másik két rendező a neved Bernardo Bertolucci és Michael Apted lettek volna}


2007.

cím: Black Eyed Dog (Fekete szemű kutya)
téma: Nick Drake élete
nézd meg!
érdekes: ha érdekelnek dolgok Nick-ről, illetve az, hogy Heath mit mondott a rövidfilmjéről, látogass el a Nick Drake menübe.

érdekesség: A rövidfilm fordatásai 2007 novemberáben zajlottak.
A másik címe: A Place To Be- A Celebration Of Nick Drake, azaz Létezés helye- Egy Nick Drake megemlékezés.
A pár perces munkát a nagyközönség összesen kétszer láthatta Heath halála előtt, később pedig erre már nem lesz lehetőség, mert a családja megtiltotta a nyilvánrahozását. (Valószínűleg az okból, hogy Heath is "túladagolásban" hunyt el, nem szeretnék, hogy bárki párhuzamot keressen köztük.)

vélemény: A szomorú számhoz illik Heath kifejező egyénisége, ami magával ragad és elgondolkodtat, annak ellenére, hogy a klip nem éppen cselekménydús. Sajnos csak töredékek jelentek meg belőle, de számomra átadja az összes ambivalens sztárléttel kapcsolatos aggódást-gondolatot, amit Nick érezhetett.

cím: King Rat (Patkány Király)
együttes: Modest Mouse
téma: klip
társrendező: Terry Gilliam
nézd meg! (18)
érdekes: "Mindez egyik barátunkkal kezdődött, aki az élet nagy védelmezője volt..."
vélemény: Húha, nem is tudtam, hogy Heath ennyire környezetvédő, ám a klip az ausztrál partokon zajló bálnavadászat ellen szól, méghozzzá elég morbid módon adja a halászok tudtára, jobb, ha elkerülik a területet. Az egész teljesen korrent, megfelelő burtalitású, kreatív, ütős. Kifejezőek a rajzok, a történet, azt kell mondjam, tökéletes.
2006.

cím: 'Couse An Effect (A Következmények Miatt)
együttes: N'fa
téma: klip
nézd meg!

vélemény: Hú, de izgató a szem a munka elején. Csodás munka, a színezés különösen tetszik, illetve a technika, amiben fel véltem ismerni Heath keze munkáját, a kezdeti kuszaság, a fekete-fehér, a kontraszt, az optikai élmény dominációja. 

cím: Reason To Mourn (A Gyász Értelme)
együttes: Ben Harper
téma: klip
nézd meg!

vélemény: Imádom Ben Harpert! Mióta megismertem, majdnem az összes számját letöltöttem, de ez ismeretlen maradt. És mindig szerettem a Windows Media Playeren állítgatni a módot, nézni a kaleidoszkóp-szerű mintákat, a random, megimsélhetetlen csodát. Nagy élmény volt, mikor megkaptam életem első ilyen kis szerzeményét. Arra emlékeztet ez a klip, ahogy a legegyszerűbb vonalakból az alakok emberekké válnak, ahogy a fekete-fehér kiszínesedik, életet ad. Attól tartok, a kedvencem lett.

cím: Morning Yearning (Reggeli Vágyódás)
együttes: Ben Harper
téma: klip
nézd meg!
érdekes: Ben Harper Heath jó barátja volt, lányának, Matildának írt egy altatódalt, a színész kérésére. Ha erről olvasnál, akkor menj a Matilda Rose Ledger modulban a helyed.

vélemény: Ismét nem a cselekményé a főszerep, hanem az érzelmeké, érzéseké, amit a dal kelt a hallgatóban. A narancs és sárga színek a hajnalt idézik, az arctalan, csak alakként résztvevő emberek mozgásukkal, téncukkal, zenélésükkel mind a vágyakozást keltik az emberben. Legfőképpen a levegőben keresgélő kezek, amik, mintha nyújtózkodnának. Érdemes megemlíteni még a szerelmespárt, akik végre együtt vannak, és magát az énekest, akit eddig számomra ismeretlen perspektívából csodálhatunk. Arcának csak a fele látható, az is oldalról, fekve. Az összhatás érdekes és olyan, amit jó nézni. Ez szerintem a sziluettek miatt van és a barátságos és meleg narancssárga színtől.

cím: Seduction is Evil {She's Hot} (A Csábítás Gonosz)
együttes: N'fa
téma: klip
nézd meg!

vélemény: Ha túl éled az első majndem 1,5 percet, akkor érdekes, kissé elvont, ötletes, fényes klip fogad. Viszont ilyen a szám: ha már csábítás, akkor ténylegesen látni akarom azt a vonzó csajt, akitől az énekes lázba jön. Elérik a céljukat, a végére mindenki bepörög, aztán visszakerül a való világba. Érdekes, hogy egy érintés-egy szemkontaktus mennyi érzést és gondolatot váltott ki. De ez már a forgatókönyv.

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha