heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
KÖNYVEK

Heath-ről élete során csupán egy könyv jelent meg, ám halála óta már újabbakat lehet előrendelni. Ugyan publikálásukig még pár napot (van, hogy hónapot) kell várni, érdemes tájékozódni, mit veszünk meg és mennyiért.

1.
író: Nancy Krulik
cím: Heath Ledger- The Heath is on!
kiadás éve: 2001.
nyelv: angol
terjedelem: 128 oldal
ára: 35,29 USD azaz 6050 forint
magyar megjelenés: nincs
közvetlen amazon link
olvass bele!


2.
író: John McShane
cím: Heath Ledger gyönyörű élete és titokzatos halála
eredeti cím: Heath Ledger-His Beautiful Life and Mysterious Death
megjelenés: 2008.06.15.
nyelv: angol
terjedelem: 288 oldal
ára: 17,95 USD azaz 3000 forint
magyar megjelenés: nem várható
közvetlen amazon link

3.
író: Brian J. Robb
cím: Heath Ledger- Hollywood sötét csillaga
eredeti cím: Heath Ledger- Hollywood's Dark Star
megjelenés: 2008.08.01.
nyelv: angol
terjedelem: 160 oldal
ára: 19,95 USD azaz 3500 forint
magyar megjelenés: nem várható
közvetlen amazon link

4.
író: Chris Roberts
cím: Emlékezés Heath ledgerről: Illusztrált életrajz
eredeti cím: A Tribute to Heath Ledger: The Illustrated Biography
megjelenés: 2008.06.01.
nyelv: angol
terjedelem: 111 oldal
ára: 19,95 USD, azaz 3500 forint
magyar megjelenés: nem várható
közvetlen amazon link

5.
író: Janet Fife-Yeomans
cím: Heath- Egy családi történet
eredeti cím: Heath- A Family's Tale
megjelenés: 2008.11.03.
nyelv: angol
terjedelem: 300 oldal
ára: 16,99 font, azaz 5800 forint
magyar megjelenés: 2009 novembere
ára: 2990,-
közvetlen amazon link

 

Mit csinál a magyar, ha hosszú várakozás után magyar nyelven is megjelenik kedvence életrajzi könyve? Megveszi. És miért? Mert nincs a kínálaton más könyv a témában, és mert nem szeret szótárazni.
Namármost ez az, ami miatt az Athenaeum kiadó úgy dönthetett, hogy a minden bizonnyal legsilányabb irományt hozza be hazánkba- valaki úgyis megveszi.. Tőlem ugyan nem kap reklámot sem a journalistből oknélkül íróvá avanzsált Janet Fife-Yeomans, sem Gellért Marcell, a fordító, sem a kiadó, sem a lektor, már ha volt ilyen..
Ha láttam már kuszán szerkesztett könyvet, ez akkor is felülmúlja az eddigieket. 3000 forintért nem csak fehér papírt (ezt megkaptam) és színes képeket várok, de nyelvtani helyességet (Michel; Sidney; Leadger nem egyszeri elírások, ráadásul magyar hibák is szép számmal előfordultak); nem 1,5-es sorközt és 4 centis margót. Meg kell hogy mondjam, rossz szájízzel kezdtem neki az egésznek..

A tündérmese-keretes szerkesztés beválhat annak, akinek gőze sincs erről az életről, amelyről hol az egekig magasztalva, hol korholva olvashatunk. Az írónő minden bizonnyal az arany középutat kereste (de nem találta), hiszen könyve nem fest objektív képet egy színészről, hiába közelíti meg a dolgokat két oldalról. (paparazzikkal való viszony, kapcsolatainak végkimenetele, stb).
A Miután kialudtak a fények c. fejezetben számomra túlságosan hatásvadász módon, rengeteg jelzőt használva írja le, mi történt 2008. január 22-én; bennem azt az érzést keltve, mintha bizonyítani akarná, ott volt a Broome st 421-ben aznap, pedig nem.. 
"Heath tökéletesen magára hagyatva halt meg, egyedül, távol az otthonától és szeretteitől. Miféle démonokkal kellett megküzdenie?"
Ez lehetett az a mondat a 4. szöveges oldalon, amikor úgy éreztem, fölösleges lesz tovább olvasnom, mert semmi újat nem fognak tudni nekem mondani.
Mondanom sem kell, tévedtem. A második fejezettől kezdve (Fűzöld dressz flitterekkel), a harmadikon és negyediken át (Hol a pénz? Irány a csillagos ég) csupa felesleges információ birtokosa lettem: ki David Price? mi a J&E Ledger Rt?-ki Sir Frank?, mind mind olyan dolgok, amelyek szükségtelenek számunkra. Heath egész biztosan nem akarta volna, hogy ilyenekről tudomást szerezzünk. Mert nem fontos.. Mert nem befolyásol semmit.

A további sokatmondó című fejezetekben (A nagy vágta; Ilyen az élet; Tabukat döntve; Bőcső a szőke szépfiútól; "Ne a lepke légy, hanem a láng"; Old man river; Fájó szívvel; A maszkos ember; Hazatérés; Felvétel után-vágás előtt) már néha Heathről esett szó, de legalább nyilvánvalóvá vált, hogy az eredeti cím (A family's tale- Egy család élete) nem arra utal, hogy Mike Ledgeren kívül bárki is szóbaállt volna a riporterrel, hanem arra, hogy minden Ledgerről (az 1700-as évekig visszamenőleg!!!) lerántják a leplet. 

Mindemellett biztos vagyok benne, hogy sokan találkoznak majd ismeretlen nevekkel, megkérdőjelezhető információkkal, nekik azt üzenem, hogy keresgéljenek az oldalon, ha jó helyen keresik, mindent megtalálnak. (Úgy értem, mindent, ami egy nagyszerű ember megismeréséhez szükséges.)
Nem rossz könyv ez a Heath Ledger élete, vannak kifejezetten élvezhető részek, egész jó filmkritikák (na meg olyanok, amikről lerí, az író nem látta a filmet: Candy), csodaszép fotók. Csak sajnos kevés és fekete-fehér. De hogy egy pozitívumot is mondjak: remek idézeteket kapunk. Bár a forrásmegjelölés néhol érdekes.. Sajnálom, képtelen vagyok dicsérni, mert tisztában vagyok vele, hogy ilyen minőséget egy éjszaka alatt én is össza tudtam volna hozni...

Nem azt mondom, hogy teljesen érdektelenül és unatkozva olvastam végig a teljes 319 oldalt (ami igazából olyan 200-nak felel meg..), de talán még mindig nem végeztem volna vele, ha nem ragadok 3 órán át egy buszban a nagy hóviharban. Janet Fife-Yeomans jó szenzációhajhász, és én is bedőltem neki. Mert én is azt hittem, hogy minőségi olvasnivalót kapok. Tévedni emberi dolog.

6.
író: Annie Proulx
cím: Közel s távol
eredeti cím: Close Range- Wyoming Stories
megjelenés: 2000.
nyelv: angol, magyar
terjedelem: 280 oldal
ára: 2690 forint
magyar megjelenés: 2005. 
közvetlen bookline link
olvass bele!

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!