heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
MEGEMLÉKEZÉSEK

Heath halála óta szinte minden nagyobb díjátadón megemlékeztek róla és tehetéségről.

BAFTA- díjátadó (2008.02.10.)


Sokak -így szerintem is- ez a búcsú sokkal személyesebb és szebb az Oscar gálán bemutatottnál. Nem csak két kép erejéig mutatják Heath-t (ami csak 1/10-e a többiek idejének), hanem több filmjéből több jelenten is látható. A háttérben szóló muzsika egyszerűen gyönyörű, egy meghallgatás után az ember fülében marad. Saját tapasztalatból tudom, a díjátadók zenéjét megtalálni szinte lehetetlen. Sokáis kutattam utána, de megtaláltam.
Zenéje: "Le Onde" by
Ludoviko Einaudi

Boros Lajos és Gombos Edina a Bumerángban (2008.01.29.)
Boros Lajostól nem ezt vártam. Nem ismerte, rendben, akkor hagyjuk ennyiben a témát. De még azzal viccelődni, hogy múmiaként visszajöhetne játszani- kicsit morbid. Gombos Edinában sem maradhatott sok a hírből, mivel Heath amerikai színészként emlegette. Biztos nem hallott még Ausztrália nevű kontinensről.

Csányi Sándor és Fenyő Iván a Koffainmentes mokkában (2008.01.24.)


Nos, két csábos színész, akik Heath korabeliek. Magyarok. Férfiak. Gondoltátok, hogy a Túl a barátságon után a nagyon empatikus magyar népség ennél jobban reagál? Egyénként nem tudom, ki ez a nő, de ha még egyszer a hisztéria szót használja, megtépem. 

George Bush (2008.01.23.) módosított program
Annak ellenére, hogy nem élek Amerikában, 15 évesen elég érettnek érzem magam ahhoz, hogy George Bush politikáját elítéljem. Azonban szimpatikus volt ez a lépése:

" 28 éves ausztrál születésű színészt előző nap holtan találták manhattani lakásában. Halálát a feltételezések szerint gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták és más gyógyszerek hevertek. A Fehér Ház nem szeretné, ha George Bush fellépését bárki a fiatal színész tragikus halálához kötné - közölte Dana Perino szóvivő. "Nem szeretnénk, ha bárki azt gondolná, hogy ehhez az eseményhez kapcsolódva szólalt meg" - mondta.

Az amerikai elnök az eredeti tervek szerint szerda reggel nyilatkozott volna az országos drogellenőrzési politika legújabb televíziós kampányáról, amely a receptre kapható gyógyszerekkel való visszaélés megelőzését célozza."
stop.hu

Jack Nicholson (2008.01.22.) Ő megmondta előre
Kedden este Nicholson - aki zseniálisan alakította az örökké vigyorgó gonosztevőt Tim Burton 1989-es Batman-filmjében - az elegáns londoni The Wolesley étterem előtt összegyűlt rajongóknak utalt arra, hogy beszélt Ledgerrel Joker szerepéről, s figyelmeztette: egy ilyen erőt próbáló vállalkozásnak komoly buktatói lehetnek.
Amikor arról kérdezték, hogyan reagált Ledger tragikus halálára, csak ennyit mondott: "Én megmondtam neki." 
danubius

John Gibson (2008.01.23.) a FOX műsorvezetőjének senki sem szent
Remélem nem tudod, hogy ki az a John Gibson. Undorító, kegyetlen, gonosz, aki embertársának halálával viccelődik. "Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán.
A linken meghallgatható adásban először egy gyászinduló alá kevertek be mondatokat a színész Túl a barátságon című filmjéből, melyek közül a "nem tudom, hogy hagyhatnálak el" sorra Gibson úgy reflektált hogy "na, most már tudja, hogy kell otthagyni".A Westboro Baptista Egyház (WBC) bázisa az amerikai Kansas állam Topeka városában van. A tagok az Irakban elesett katonák temetésén is rendszeresen megjelennek és tiltakoznak, mert szerintük a háború Isten büntetése a melegek elfogadásáért.

A tuskóságnak itt még korántsem volt vége, a filmből idézett egy másik mondatot is (we're dead - halottak vagyunk), és azzal gúnyolódott egy sort, majd jött egy kolléga, és innentől kezdve már ketten este neki a Túl a barátságonban meleg cowboyt alakító Ledgernek, "biztos azért lett öngyilkos, mert a tőzsde szarban van" és belekeverték a Clinton-Obama vitát is "lehet, Edwards szenátornak drukkolt" mondták. Nem mintha a közismerten homofób John Gibsontól mást vártunk volna, de ez akkor is iszonyú nagy tuskóság volt."

Michael Stipe az R.E.M. lemezbemutatóján (2008.03.13.)

 
MÉG TÖBB KÉP erről a megjelenésről itt

Az R.E.M. frontembere legújabb CD-jük megjelenésekor emlékezett meg az elhunyt színészre azzal, hogy Until th day is done című számukat neki ajánlotta. "Ezt a dalt Heath-nek ajánlom, aki szerette ezt a számot. Viszlát Heath, szerettünk téged!"
A két sztár egyénként barátságban volt, ismerték is egymást, ez onnan is tudható, hogy a 2008-as tavaszi Mercedes divatbemutatóján szomszédos széken ültek és beszélgettek. Heath megkínálta barátját rágóval is.

Oscar-díjátadó gála (2008.02.24.)

A megemlékezést letöltheted itt, nagyon jó minőségben. Köszi Éowyn!
(04:06 min, Pro7, 34Mb, .avi)
Többször próbáltam youtube-ra feltölteni a legnagyobb filmes díjátadó búcsúját, de mivel szerzői jogok védik, ez sajnos mind sikertelen akció volt. A letöltés után megtudod, miért is titkolják annyira ezeket a perceket. Az összeállítás egyébként remek, csak Heath szerepe sikerült rövidre. Nagyon rövidre..

Zenéje: "Slow Dancing in the Big City" by Bill Conti

P. Diddy (2008.02.07.) "Ő tényleg hiányozni fog."
A Puff Daddy, majd P. Diddy néven ismert producer/rapper Sean Combs megköszönte a nemrég elhunyt Heath Ledgernek, hogy egykoron segítette első lépéseit a színészi pályán, írja a Femalefirst. Ledger és Combs a 2001-es Szörnyek keringőjében játszott együtt, aminek a forgatásán hamar összebarátkoztak. "Az első forgatási napon az első ember, akivel találkoztam Heath Ledger volt. Nem volt dolgunk aznap, úgyhogy együtt lógtunk, és összebarátkoztunk. Félrehívott, és azt mondta, lazítsak, meg adott néhány tanácsot. Ilyen ember volt ő. Mindig halkan, suttogva beszélt, és mindig jó energiát sugárzott magából. Láttam néhány héttel a halála előtt, és abban maradtunk, hogy nemsokára összefutunk. Az ilyenek mutatják meg, hogy milyen rövid az élet, de ő tényleg hiányozni fog" - mondta el a rapper.
P.Diddy-ről és Heath-ről egyedül egy 2001-es fashion weeken készült közös kép, ez is bizonyítja, hogy barátságuk hosszantartó volt:Rajongók (a halála óta)
Vannak tudatlanok, érdeklődök, olyanok, akik látták egy-két filmben, esetleg igazi fanatikusok. Az igazán nem számít, ugyanis ha statisztikát készítenénk arról, ki ismeri Heath-t és mi az első, ami beugrik róla- nehéz elképzelni, de nem a szomorú kutya szeme jutna eszükbe- hanem a halála. Ismeretlen emberek is hiányolják, mint embert, mint színészt. A tragédia mindenkit rádöbbentett arra, hogy mennyire rövid egy ember élete, mennyit élt eddig, és vajon mennyit fog még. Ezt a titkot nem tudhatjuk meg talán soha sem, viszont tanulhatunk mások hibáiból:


Robert Altman- díjátadó (2008.02.23.)

A Tavaszi Filmfesztiválon az I'm not there-ért Todd Haynes és csapata átvehette a legjobb filmnek járó díjat. Todd beszélt a munkáról Heath-szel, a színészi teljesítményről, a rendezésekről, Heath-ről, mint emberről és végül neki ajánlotta fel filmük díját.

videó itt!

SAG-díjátadó (2008.01.28.)


Daniel-Day Lewis, az ír színész emlékezett meg ausztrál társáról azzal, hogy neki ajánlotta a nyert díjat. Azt mondta róla, hogy fantasztikus színész, nagyon jól formálta meg a Szörnyek keringőjebeli karakterét, a Túl a barátságonban pedig egyszerűen tökéletes volt.

Szív alakú tetoválás 
Az a szivecske, amit Heath Terry Gilliam lányának Holly-nak írt levelére írt, mára emléktetoválássá vált. Gilliam a levelet nem sokkal később adta lányának, mint hogy Heath a gyógyszerek miatt meghalt. Verne Troyer aki lemásolta a szimbólumot és kézfejére tetováltatta, így nyilatkozott: "Sokunk lemásolta, és magára tetováltatta a szivet, ezzel emlékezve Heath-re, hiszen ez hasonló az ő saját írásához." A Mini-Me néven is ismert színész elárulta, hogy kollégái közül például így tett a levél címzettje Holly Gilliam is. (a tetoválásról pár sorral lejjebb találhatsz képet)

Tavaszi- díjátadó gála (2008.02.23.)

Cate Blanchett búcsúzott Heath-től. 

Tropfest rövidfilm fesztivál (2008.02.17.)


Heath a 2005-ös Tropfest fesztiválon

Verne Troyer megemlékezése (2008.04.07.)

I. videó- nagyon tehetséges színész volt
II. videó- együtt, mint egy család
III. videó- folytatnunk kell a filmet

Ugye tudod ki ő? Azonkívül, hogy az első hollywoodi emberke, aki nyilvánosan megsiratta Heath-t, fantasztikus színész és jó barát. Együtt forgatták a Parnassus filmet, Verne alakította benne a törpét, és ezalatt mély barátság alakult ki köztük. Köszöntetet mondott Heath-nek, hogy megismerte őt és játékát. Szerintem a legmeghatóbb egyedi megemlékezés. U.i.: Látjátok a kezén a tetoválást? Jobb kézfejét (ahol Heath-nek a levélke volt) egy szív díszíti, mely emlékezteti őt az elhunyt ausztrál kedvencünkre:


interjú itt

Westboro Baptista Egyház (elmaradt)
Egy amerikai evangélikus egyház tiltakozni fog az elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger emlékére tartott rendezvényeken - mondta a vallási csoport egyik vezetője egy ausztrál rádióállomásnak. 
A tiltakozásokat azért szervezik, mert Ledger homoszexuális cowboyt alakított a "Brokeback Mountain - Túl a barátságon" című filmben. A Westboro Baptista Egyházat (WBC) a melegek ellen intézett heves támadásaik miatt gyűlöletszító csoportként tartja számon egy amerikai jogi szervezet .
Shirley Phelps, az egyház egyik vezetője azt mondta a rádiónak, a jövő hónapban jelen lesz az Oscar-díjátadó ünnepségen is, ahol szerinte imádni fogják Ledger "élettelen, rothadó tetemét". A vörös szőnyeg mellett állva fog tiltakozni - mondta Phelps.

 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??