heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
BBM interview

Interjú a Brokeback Mountain magyar DVD-jéről- képek, az alábbi linken: http://www.heathledger.extra.hu/galeria/thumbnails.php?album=26

„Számomra ez a történet arról szól, hogy a szerelem képes átlépni minden határon. Túllép a környezeteden, ahová születtél, a téged megelőző generációk véleményén, azon, amin a családod, a szüleid, az apád táplált beléd. A szerelem erejéről szól a film, és persze arról is, hogy hogyan képes tönkretenni a szerelem egy embert. A figurámat, akit a filmben játszom, az, ahogyan, amilyen formában szeretett, a szerelmének a módja és a személy, akit szeretett, végül tönkretette.”

”Michelle Almát játssza a filmben, aki egy borzalmasan tragikus sorsú figura. Kétgyermekes családanya, aki rájön, hogy a férjének szerelmi viszonya van egy másik férfival. Rettenetes belső vívódásokon megy át, és Michelle képes volt létrehozni egy belső lelki robbanást, és ezt fenntartani és a tekintetével érzékeltetni mindezt. Elsöprő alakítást nyújt, és ezt végig megtartja a film során. Érzelmi válsága közben viszont képes megőrizni józanságát. Michelle csodálatosan alakított ebben a filmben.”

”Az én szerepemet talán az jellemzi legjobban, hogy a végletes szerelemtől a másik eltaszításáig jut. Ki akarja zárni az életéből, meg akarja védeni önmagát. Nagyon élveztem megjelenítseni ezeket az összetett érzelmeket, és bemutatni, hogy jut el Ennis a gyengéd szerelemtől annak a végletes megtagadásáig. Van néhány nagyon nehéz pillanat a film során. Az is tetszett, hogy Ennis a felesége iránti szeretetlenségtől, szeretet képtelenségtől, vagy is inkább a szeretet kifejezésének hiányától, vagy arra való képtelenségétől és a szenvedéstől, amit a felesége iránti szexuális vágy hiánya okoz számára, végül eljut az igazi szeretetig. Amikor megszületnek a gyerekei. A szeretetképtelen időszak nagyon nehéz volt számára,  de a gyerekek születése mintegy fényt hozott az életébe. Élveztem ezt a három elemet egyensúlyozni: a gyerekeit, a feleségét és a szerelmét.”

”Onnan tudtam, hogy el fogom tudni játszani ezt a szerepet, hogy Ennis, akit játszom, nagyon nehezen fogadja el saját nemi identitását. Nehezen néz szembe az érzéseivel, nehezen ismeri be önmagának is, hogy szerelmet érez Jack Twist iránt. Tudtam, hogy számomra nehéz feladat lesz eljátszani ezt, mivel nem vagyok meleg. Nyilvánvalóan nagy kihívás lesz Ennis figurája. Tudtam, hogy ezt a félelmet fel fogom tudni használni a magam előnyére ennél a szerepnél, és párhuzamba állíthatom a saját, a szereppel kapcsolatos félelmeimet Ennis félelmeivel. És ez segít majd a szerelmének hiteles megjelenítésében. Tudtam, hogy el fogom tudni játszani.”

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!