heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
osvárt andrea

Volt, akinek megadatott az a szerencsés helyzet, hogy találkozhatott vele. Elmeséli:

Osvárt Andrea és Heath Ledger

- Hogy kerültél a Csokoládé és az Árvák hercege rendezőjének, Lasse Hallströmnek az új filmjébe?

Osvárt Andrea: Egyszerűen elmentem Rómába az ott meghirdetett válogatásra. Én ugyanis tavaly február óta ott élek, abbahagytam a modellkedést, beiratkoztam egy színiiskolába, és szorgalmasan járok meghallgatásokra. Persze nem ment minden könnyen: az első hat hónapban semmire sem választottak ki, és aztán is csak kisebb televíziós feladatokat kaptam, rendőr-sorozatban, stb. Lasse Hallström Casanova-filmjéhez nyáron tartották a válogatást angol nyelven. Eredetileg egy másik szerepért versenyeztem, de végül ezt kaptam meg: egy egy napos forgatási lehetőséget a főcím előtti klipben, melyben bemutatják, hogy ki is Casanova. Ez is óriási dolog. Szeptemberben zajlottak a felvételek Velencében amerikai stábbal, Heath Ledger, Jeremy Irons, és Jude Law barátnője, Siena Miller főszereplésével.

- Mi volt a feladatod?

- Természetesen ilyenkor csak a kisebb szerepek jönnek szóba, és olyan színészeket keresnek, akik jól beszélnek angolul, és nem beazonosítható az akcentusuk. Ugyanígy be lehet kerülni néha Magyarországról is egy-egy hollywoodi produkcióba, mint ahogy én is játszhattam a Budapesten forgatott Kémjátszma című filmben, Brad Pitt és Robert Redford mellett. A Casanova esetében öt lányt kerestek, hogy a film elején flörtöljenek a főhőssel. Én voltam közülük az egyik, akivel táncolt, borozott, nevetgélt, és játszadozott egy sállal. Nagy bánatom, hogy a csókjelentünk elmaradt, pedig előző nap még szó volt róla. Ezért végül csalódottan mentem haza a forgatásról, annak ellenére, hogy láthattam élőben Jeremy Ironst, együtt forgathattam egy nagyon profi stábbal, és közös jelenetben szerepelhettem ezzel az eszméletlen kisugárzású Heath Ledgerrel. Négy órát voltam csak ott, aztán beültettek egy gondolába, hogy köszönjük szépen. Pedig én annyira maradtam volna még!

- Nagyobb élmény volt, mint Brad Pitt és Robert Redford partnerének lenni?

- Nem is tudom, mert az már négy éve volt, és alig emlékszem rá. Heath Ledger viszont még friss és nagyon intenzív élmény. Annyira sikerült átlényegülnie Casanovává, hogy mind az öt lány, akivel forgatott, teljesen megőrült érte. Pár óra alatt teljesen beleszerettünk, és én még utána is sokszor vele álmodtam. Még jó, hogy a párom nem fogja olvasni ezt az interjút. De tényleg: Heath Ledger maga volt Casanova, akiért minden lány bolondul. Volt olyan közülünk, akivel csókjelenete volt, és mindannyian köré gyűltünk, hogy kifaggassuk. Kérdeztük tőle, hogy csókol, és azt mondta: "Nyelv nélkül." Ez a lány ettől volt csalódott, pedig férje van és gyereke! Szerintem a nagy lelkesedésünkkel még Heath Ledgert is sikerült zavarba hoznunk. Én már a sminkszobában is éreztem az auráját, pedig tíz méterre ült tőlem, nekem háttal. Aztán mikor szembekerültünk egymással, és megláttam a kacér, huncut tekintetét, máris rajongtam érte.

- Hogy sikerült fényképet csinálnod kettőtökről?

- Rendkívül kellemetlen volt, úgy éreztem magam, mint egy japán turista, hogy jelmezben, sminkben ott állok a kis gépemmel, és várok egy közös fotóra. De hát istenem, tudtam, hogy ezt nem hagyhatom ki! Ráadásul zsebre sem tudtam vágni, mert korhű ruhát viseltem, tehát a kezemben volt végig, és nagyon ciki volt. Heath nem volt nagyon lelkes, de aztán egész kedvesen mosolygott a képen. Utána odamentem a rendezőhöz, aki viszont nagyon örült, mert vele senki sem akart fényképezkedni. Beszélgettünk is kb. 10 percet Magyarországról.

- A többi lány olasz volt?

- Igen, az egyikük például Ornella Muti lánya volt. Mindannyian nagyon irigyeltek a fotóért, mert nekik nem jutott eszükbe, hogy hozzanak fényképezőgépet. Én meg nem adtam oda nekik az enyémet, bevallom, kicsit szemét voltam.

 
gondolázás-a orgatás helyszínének megközelítése (A képen nincs rajta Osvárt Andrea)

|origo|

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!