heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
táblák

HÁTTÉRKÉPEK

Liza:
 

caffeine:


de-cendres:
  

kicsoda?


Ivett:
 

eowyn:
  

ate a bug:
  

BLENDEK

de-cendres:
  

lora:


kicsoda?
 

TÁBLÁK

Csiperke:

Eowyn:

Mary:
...csak 28 éves volt...
Liza:

Nola:

Kala:

kicsoda?

missy

helena:

Zsófee:


MONDD EL!

Szandi:
Heath Ledger (1979-2008)†<3

Hihetetlennek tűnik, de mégis igaz
Elhagytál minket, nincsen erre vigasz
Alkalmam már nincs, hogy talán beszéljek veled
Többször, többet nem láthatom csillogó szemed
Hányszor, hányszor gondolok rád és életedre
Lehetetlennek tartom, hogy ily hirtelen vége
Elhullajtok számtalan könnyet érted
Dermedten ülök, s közben titkon félek
Gonosz sors még mit tartogat nékem.
Ennél rosszabb már nagyon nem is történhet,
Remélem jobb neked, ahol most már felébredsz.
Isten veled Heath, nagyon szerettünk téged.

Ági:

Heath Ledger emlékére
 
        Eme sorokat, most Heath Ledger emlékére írom. Halála nagy csapásként ért engem, és még szertintem több ezer rajongót, a családjáról nem is beszélve...
Mindenesetre most szeretném elmesélni Heath Ledgerrel való „első találkozásomat“.
         Mindez kb. 4 éve történt, de azóta sem feledem e csodás embert. Egyik este unottan bámultuk a TV-t édesanyámmal, mikor kezdődött egy film. A gyávaság tollai c. film volt az, számomra nem sokat mondó névvel. Mivel más csatornákról nem ment jobb film, hát itthagytuk, mégis mi lesz belőle.. Amint megjelent a filmben, én azonnal beleszerettem. Legfőképp az a csillogó kis huncut szeme és a pártalanmosolya fogott meg. Mellesleg nagyon jól játszotta a szerepét is. Ezután mégha a film tök unalmas is lett volna, én akkoris végignéztem volna miatta. Végülis aztán nagyon izgalmas volt a film, nemcsak nekem hanem édesanyámnak is teteszett. Amint vége lett a filmnek, rögtön a filmszereplőket kezdtem el böngészni a képernyőn. És ott volt Harry Faversham, azaz Heath Ledger. Én rohantam oda a számítógéphez, hogy megtudjak róla még többet a neten. Rengeteg képet megnéztem róla, majd az életrajzát is elolvastam. Nagyon megtetszett benne az a rész, hogy április 4-én született. Tudiniilik én pedig április 1-jén szūlettem. Meg amúgy is azt tapasztaltam, hogy a kos jegy szülött emberi általában jófejek, úgyhogy kezdtem mégjobban megszeretni őt.
Később már a mobilom és a számítógépem hátterén virított a képe. Szóval ez volt az „első nagy találkozásom“ vele, ekkor fogadtam őt a kedvenc színészemmé.
További emlékezetes találkozásom vele a képernyőn keresztül, 2-3 hónappal később történt, mikor ismét egyik filmjét a műsorra tűzték, nagy örömömre. Ez a film pedig a 10 dolog amit utálok benned volt. Már a film vetítése előtt 1 héttel be voltam zsongva. Mindenhova felírtam e nagy eseményt, nehogy elfelejtsem. Még ma is emlékszem a TV képernyő sarkára os ragasztottam egy sárga cédulát, de vészhelyzet esetére még a mobilom ébresztőjét is beállítottam, hogy mindenképp belegyek biztosítva. Végülis aztán nem szalasztottam el a várva-várt filmet. Eszméletlenül jól játszotta Patrick Verona szerepét. Szóval ez a jóképű, rettenthetetlen fürtös srác magába bolondított.
Ezután elég sokáig nem adtak tőle semmi filmet, ezért muszáj volt szereznem... Ekkoriban számított új filmjének a Casanova, így há tnem is volt kérdéses, hogy nekem ez a filmje ne legyen meg. Mivel én nem értem be egy filmjével, rögtön rendeltem mellé még egy filmet, a Lovagregényt. Teltek múltak a hetek, de a DVD-k csak nem akartak megérkezni hozzám. Egyik nap megláttam a TV ajánlóba, hogy a Lovagregény-t fogják adni jövőhét szombaton. Mivel sajnos a várt DVD-im még mindig nem érkeztek meg, muszáj volt beérnem a jövőhéttel.
Elérkezett a nagy nap. Egyszercsak déltájt csengetnek. Csodák-csodájára megérkeztek a filmek. MIvel épp aznap este adták a Lovagregényt a TV-ben, így nem kellett válogatnom, hogy melyik filmet nézzem meg előbb. Így hát a Casanovát kezdtem el nézni. Nagyon jól állt neki Casanova szerepe. Nála jobb Casanovát keresve sem találhattak volna. A világ legnagyobb csábítója, az átváltozás és a humor nagymestere - azt beszélik, nincs nő a világon, aki ellen tudna állni Casanova sármjának. Hát ez nemcsak a filmbéli szerepére mondhatnám el, hanem a való életben is igaz számomra. Szerintem sok lány eljátszotta volna a filmben a meghódítottját, avagy Francescát. Persze többek közt én is...
Este pedig a Lovagregényt nézte az egész család. Én rendesen a képernyőre voltam tapadva. Ebben a filmjében álomhercegnek beillő, páncélos szőke lovagként zártam a szívembe. Az a csábos mosolya ismét megigézett...A film végén volt az egyik legjobb csókjelenet, amit valaha láttam.
Következő filmje, amit ismét először csak a TV-ben láttam, A hazafi volt. Ebben a filmben Gabriel Edward Martin bőrébe bújik, Mel Gibson fiaként. Egy makacs és önfejű fiatal srácot alakít. Sajnos a film végefelé megöli őt a gonosz William Tavington ezredes. Mikor leszúrta Heath-et a filmben, én azt hittem bemászok a TV-be és laposra verem azt a szemetet. A sírás kapkodott, de aztán végül „rájöttem“, hogy ez csak film, úgyhogy nincs is miért aggódnom.
A Grimm című filmet DVD-n láttam először. Itt jól játszotta a gagyi, és befolyásolható, de egyben melegszívű és aranyos Jacobot. Őszintén megmondva ez a film is egész jó volt, bár kicsit mást vártam, ezért annyira nem is szertettem meg, mint a többit.
A Túl a barátságon-t egyik osztálytársnőmtől kölcsönöztem, mivel dícsérték ezt a filmjét. Sokak szerint ez a film hozta meg neki a hírnevet. Engem is kiváncsivá tetettek ezek a kijelentések. Mielőtt leírnám róla a véleményem, az elején tisztázzuk, hogy én nemnagyon szeretem a filmdrámákat. A film nagyon szép volt és a színészek is jól átadták a hatást. Igaz engem csak kicsit megérintett a film, mikor először láttam nem voltam oda meg vissza a filmtől. Főleg az elején kezdtem unatkozni, mivel alig beszéltek benne. Első nézésre nekem túl hosszúnak, unalmasnak és átlagos filmnek tűnt, azzal a külömbséggel, hogy most két férfi szerelmes egymásba. De azt hiszem jövőhéten ismét megnézem, mert ahogy olvasom a filmről a véleményeket, csak dicsérteket látok.. Úgyhogy megnézem mégegyszer, hátha megváltozik a véleményem. Amúgy minden elismerésem Heath-é hogy ilyen szerepet is bevállalt. Ilyen egy színes egyéniség. Többek közt én is ezért szeretem.
Hát a Szörnyek keringője is hasonló volt számomra. Ez is olyan elgondolkodtató, drámai film, mint az előbb említett. Bánatomra rögtön az elején öngyilkosságot követ el Heath, de nem lehet minden filmjében egyforma... Maga a történet nagyon emberi, mély kérdéseket vet fel. De a filmet én alig bírtam végignézni. Untam. Nyomasztó, lassú, nyomorult élet több, mint két órában.
Legutóbb a kéz és ököl című filmet volt szerencsém megnézni. Bár eléggé lehangoló volt a film nézése, ugyanis csak interneten tudtam megnézni részletekre szétszedve és angolul. De ez sem tartott vissza attól, hogy esetleg ezt a filmjét kihagyjam. Nem tartozik az ismertebb filmjei közé, de nekem tetszett. Voltak benne jó akció jelenetek és végefelé nevettem is rajta.
Eddig sajnos a töbi filmjét nem láttam, de továbbra is igyekszem minnél többet megnézni. Nos...azt hiszem a filmjeiről tovább nem is szaporítom szót.
Külön a személyiségéről...Én nagyon bírtam őt. Igazi egyéniség volt. Nem érdekelte mások véleménye. Ezt bizonyította a Velencei Film Fesztiválon, ahol sokak szerint ízlésficamban szenvedett. Ěn vidám, jókedvű, őszinte és jópofa emberként „ismertem“. Az interneten megnézett videók és képek alapján egy mókamesterként marad meg az emlékeimben. Nekem, mint pasii s bejött. Iszonyúan jóképű. Imádtam a mosolyát! Ezt most ki is jelentem, hogy az ő mosolyánál szebbett még nem láttam. A szemeiről nem is beszélve. Egyszerűen elolvadok mikor a szemébe nézek...Persze ezek mellett nagyon tehetséges színész is volt.
Ahogy magamat ismerem, szerintem nagyon sok mindenben hasonlítottunk is, talán ezért is szerettem őt annyira!
Az íróasztalom előtti fal tele va az ő képeivel. A füzeteimről nem is beszélve. Még az alapiskolás padomba is belevéstem a nevét. Sokszor mikor az órák unalmasak voltak, csak úgy össze-vissza irogattam, firkálgattam. Így megesik, hogy pár könyvemben és lapokon az ő neve olvasható. Számítógépemben külön mappája van,amiben csak az ő képei vannak. Néha unalmamban azon szoktam gondolkodni, hogy ő vajon most mit csinálhat a világ másik felén...
Egy régi nagy álmom volt, hogy ha egyszer sikerül kijutnom Amerikába, vagy Ausztráliába, akkor tuti felkeresem őt, hogy legalább beszélhessek vele, vagy akár egy közös képet készíthessek vele és autogrammot kérhessek őle személyesen. Sajnos ez az álmom szertefoszlott. Talán majd egyszer a túlvilágon „találkozunk“...
2008. január 22-én (névnapom után 1 nappal), életem egyik legszomorúbb eseménye bekövetkezett. A hírt azonban én csak 23-án este tudtam meg.
Ěpp DVD-t néztem a szobámban, mikor édesapám benyitott, majd az íróasztalomhoz lépett és felnyitotta az asztali lámpát. Az egyik képre mutatott, és azt kérdezte: Hogy is hívják ezt a színészt? Erre én: Heath Ledger. Erre ő azt válaszolta: Akkor ő meghalt, előbb mondta be a híradó. Ěn nem akartam hinni neki, gondoltam biztos félreértett valamit. De azért nem hagyott nyugodni a gondolot, mert mivan ha mégis? Eszeveszetten lerohantam a számítógéphez, hogy megnézzem interneten, hogy mégis igaz-e a hír. Megnyitottam az egyik kereső oldalt és rögtön a ott volt a fontossabb hírek közt, hogy Heath Ledger meghalt. Nem hittem a szememnek, reméltem, hogy csak álmodom. De sajnos nem ez történt.. Rákattintottam a linkre, majd tátott szájjal, megrökönyödve olvastam a borzasztó hírt: „Keleti parti idő szerint kedd délután fél négykor Heath Ledgert holtan találták New York-i otthonában. Az ausztrál színész 28 éves volt. A szerda reggel végrehajtott boncolás során nem tudták egyértelműen megállapítani a halál okát, egyelőre csak feltételezik, hogy gyógyszertúladagolás okozta.“
Felrohantam a szobámba, magamhoz vettem a mobilom és előkerestem a képeit, majd belegondoltam, hogy többé tényleg nincs Heath Ledger! Az asztalomnál gubbasztottam a sötétben és sírtam...Később apum beszólt ismét, hogy bővebben is fognak róla beszélni a Híradóban. Míg a hazai hírek mentek, én másra se tudtam gondolni, csak rá. Azon járt az eszem: Miért pont Ő? Hogy történhetett meg ilyen, pont vele? Majd visszaemlékeztem az előző estére, mikor ő meghalt...Visszagondolva arra az estére, én nem éreztem semmi baljósat.. A hírekben még kérdéses volt mások számára, hogy öngyilkosság történt-e. Én tudtam, hogy semmi ilyenről nincs szó. Éreztem a szívem mélyén, hogy Ő nem tenne ilyet. Hiszen ő szerette és élvezte az életet. Csupán annyi az egész, hogy fáradt volt és gondjai is voltak és egy kis pihenésre vágyott. Mivel magától nem tudott elaludni, az altatókhoz nyúlt és a kelleténél sajnos többet vett be. L Rettentő látvány volt számomra, mikor a TV-ben mutatták, ahogy hordágyon tolják ki a hotelból. Rettenetesen sokkolt a hír. Alig bírtam magamhoz térni. Aznap és másnap is megsirattam őt. Egy imát is elmondtam érte. Két nappal halál után, „emléknapot“ is csináltam. Megnéztem két filmjét is DVD-n. Suliban is egyfolytában ő járt a fejemben. Nagyon megráztak a történtek. Sajnálatos ami történt. Szinte felfoghatatlan. Hiszen előtte állt még az egész élet. Mellesleg nem vagyok fanatikus, de nekem nagyona szívemhez nőtt! Mások véleménye erről pedig nem érdekel, mert az a fontos, hogy én mit érzek. Sajnálom azt, aki ezt nem érti meg...
Az internet is tele van az ő halálhírével. Bárcsak akkor írtak volna róla ennyi weboldalon, mikor még nem következett be eme szomorú eset! Mostmár nincs visszaút..
Még hagyott ránk 2 új filmet. De meghajolni a bemutatók után már csak odafentről fog. (Hosszú álmában..) Az I´m Not There-t, Magyarországon csak február végén fogják a moziba vetíteni, de én már most megfogadtam, hogy én a nézők közt leszek. A másik filmje pedig a Batman: A Sötét Lovag, amelyben Jokert alakítja majd. Ez lesz az első olyan szereplése, amelyben gonoszt játszik majd. Szerintem nem fogunk benne csalódni...
Ennek ellenére, még egy filmforgatása félbeszakadt a történtek miatt, még hozzá a The Imaginarium of Doctor Parnassus. A film befejezésére állítólag majd más szénészt fognak keresni.
           ÉN, feledni ŐT, soha nem fogom! Fájó szívvel veszek búcsút. Nyugodjon békében! Reméljük az égi "színházban" tovább játszik... Nagy tehetségtől vehet búcsút a világ! Mindörökké Heath Ledger! „Egy ember addig él, amíg emlékeznek rá.“ (Fekete István) Én mindig emlékezni fogok rá, és az emlékeimben tovább fog élni! L
 
Írta: Jónás Ágnes , 2008.január 26. 19:19

MEMORY
 
I’m sitting in my room
Thinkin’ about you
You, the perfect boy
The way you smiled for us
Your eyes were so beauteous
You, the perfect boy
 
And now, I’m asking from myself
In a deep lonliness
Why have you gone away? Why have you gone?
 
CHORUS
Now you’re just a memory
But you will always live in me
I’ll never forget you
I’ll never forget you
Now you’re just a fantasy
But you will always live in me
I’ll never forget you
I’ll never forget you
 
You were always so kind
Happy but not blind
You, the perfect boy
The way you played your part
You deserve every teardrop
What we throw for you
 
And now, I’m asking from myself
In a deep lonliness
Why have you gone away? Why have you gone?
 
CHORUS

And I still hope
That it’s just a joke
……………………

I’m scared from the truth
That one life can be so short
He was just twenty-eight
Succesful and talented
Just a minute, and he’s gone
And I’m crying alone
One smile, one look
That will never shine on you
Why?? Why has he gone?

Erdélyi Krisztina

Heath Ledger emlékére 

Hová tűntél,

E
lrepültél, végtelenben elmerültél?
Angyal létért epedeztél?
Titkon, csendben álmodtad… mégis
Hogy gondoltad, hogy ezt ilyenkor szabad? 
Látnom kellett, hogy megtetted… 
Elvetted, ami fontos lehet, önző módon nekik adtad a tested.
Dalolva fogad az angyalok kórusa,
Gábriel kísér a hosszú úton tova.
Elfogadnod hívását mégsem kellett volna,
Ráértél volna sok – sok év múlva!
 
Elmélkedem, miért rohantál?
Matildától sem búcsúztál…
Lelkem darabokban, szétzúztad elmém…
Ékes bizonyíték erre e festmény:
Kósza vonalak, s foltok a vásznon;
Épp repül egy angyal távol.
Rád hasonlít, elbódít a gondolat:
Emléked, s minden mi vagy, örökre szívünkben megmarad.

bbb9, Gömöri Anita

Anita küldte:

"Ne sírj hol sír borul fölém, nem ott vagyok, nem alszom én! Százfele fúvó szél vagyok, száz szikra mely havon ragyog! Vagyok napfény érett búzán, őszi eső mely hull puhán! Ha ébredsz majd egy csöndes reggelen, madárraj vagyok, nesztelen körökben égfelé törő! Csillagfényben rezgő eső! Ne sírj hol sír borul felém, nem ott vagyok, mert nem haltam meg én!"

"Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj ha látom könnyetek! Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, én már az ISTENNÉL vagyok!! "

Valaki elment

Valaki elment, akit szerettem.
Valaki volt a mindenem.
Búcsú nélkül itthagyott.
Utána csak üresség maradott.
Láttam őt nevetni, boldogan.
Hallottam a legszebb szavakat,
Amiket ember csak mondhatott,
De elment, s a szívem megfagyott.
Valaki meghalt, akit szerettem.
Valaki magával vitte mindenem.

------------------------

God saw you getting tired
And a cure was not to be
So He put His arms around you
And whispered 'Come with Me.'

With tearful eyes
We watched you suffer
And saw you fade away
Although we loved you dearly
We could not make you stay.

A golden heart stopped beating
Hard working hands at rest
God broke our hearts to prove
He only takes the best.

It's lonesome here without you
We miss you more each day
Life doesn't seem the same
Since you've gone away.
When days are sad and lonely
And everything goes wrong
We seem to hear you whisper
'Cheer up and carry on.'

Each time we see your picture
You seem to smile and say
'Don't cry, I'm in God's keeping
We'll meet again someday.'

fordítás:

Isten látta, egyre fáradsz
Erre gyógyír már nem lehet
Ezért az Úr átkarolt
És suttogta 'Jöjj velem'.

Könnyes szemmel
Néztük, ahogy szenvedsz
És láttuk, ahogy eltűnsz
Bár szerettünk téged nagyon
Nem tehetünk semmit azért, hogy maradj.

Arany szíved megszűnt dobogni
Dolgos kezed most már pihen
Az Úr összetörte szívünket, hogy bebizonyítsa
Neked csak a legjobbat akarja.

Magányosak vagyunk nélküled
Minden egyes nap egyre jobban hiányzol
Az élet már nem ugyanaz
Mióta elmentél.
Amikor minden szomorú és magányos
És minden rosszra fordul
Mintha hallanánk a hangod
'Fel a fejjel és lépj(etek) tovább.'

Mindig mikor képed látjuk
Mosolyogsz és azt mondod
'Ne sírj(atok) Istennél vagyok
S egy nap újra találkozunk.'

---------

Goodbye


Do not stand at my grave and weep.
I am not there. I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you awaken in the morning's hush,
I am the swift uplifting rush
of quiet birds in circling flight.
I am the soft star that shines at night.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there. I did not die.

---------
fordítás:

Isten veled

Ne állj a síromnál, ne sirass.
Nem vagyok ott. Nem alszom.
Ezer szél vagyok, ami lengedez.
Gyémántcsillogás a havon.
Napfény az érett búzán.
Őszi futózápor, nem alszom ám.

Amikor felébredsz, néma reggelen.
Én vagyok csendes madarak repülésének
Halk, sebes rohanása.
Fényes csillag, amely éjjel ragyog.
Ne állj a síromnál, ne sirass.
Nem vagyok ott. Nem haltam meg.

-----------------

He Is Not Gone 

Ease your grief, he is not gone
For in your heart he lingers on.
His smile, his laugh, his special way,
Will comfort you from day to day.

You'll feel his presence in the breeze
That dances gently through the trees.
And it's his face that you shall see
When you're in need of company.

At any time you can recall
The love you shared...you saved it all.
And really more than anything,
You'll find peace in remembering.

---------
fordítás:

Nem ment el

Enyhüljön a fájdalmad, nem ment el
A szívedben tovább él.
A mosolya, a nevetése, a különleges személye
Vigasztaljon minden egyes nap.

Érezni fogod
a szellőben
Ahogy finoman táncol a fák között.
És ez az ő arca, amit látni fogsz
Amikor szükséged lesz valakire.

Bármikor felidézheted
A szerelmet... és mindent, ami a tiétek volt.
Ez igazán több, mint bármi más
Megtalálod a békét az emlékezésben.

-------------------

"Late night, brakes lock, hear the tires squeal
Red light, can't stop so I spin the wheel
My world goes black before I feel an angel lift me up
And I open bloodshot eyes into fluorescent white
They flip the siren, hit the lights, close the doors and I am gone......."

"Késő éjjel, mikor minden csendes, kimerült sikoly hallatszik
Vörös fény, nem állhat meg a körforgás
A világ feketébe borul, mielőtt érzem, egy angyal felemel
És kinyitom a véraláfutásos szemeimben világító fehérséget
Szirénák harsognak, kiütik fényeket, becsukják az ajtókat és elvisznek......"

Lillya:

Ballada egy szerelemről

...Álmomban, egy távoli sziget partja fölött járok,
odalent egy magányos, szomorú fiatal nőt látok.

Karján szöszke gyermekét óvón, átölelve tartja,
tartásán s arcán gyásza, mély nyomokat hagy.

Ekkor légörvény támad a leskelődőre,
és visszarepül vele az időben, egy évre.

Odalent a parton, két mátkapár táncol,
de én csak a fiatal pár boldogságát látom.
Délceg, daliás az ifjú s törékeny kedvese,
Lényükből sugárzik az igaz szerelem.

Néhány hónap felhőtlen boldogság,
az Úr nekik csak ennyit adhatott,
hisz várta őket, a munka a súlyos robot.

-Kedves halk szép hangod, gyengéd mosolyod,
nap-nap után kedvesem hol hagyod?

-Ki ez a csúf ki haza jár, szívem a régiért kiált!

Kérlel, könyörög az asszony hasztalan,
a férje nem figyel, s így a vita parttalan.

Jöttek barátok az asszony hívószavára,
segíteni hátha ők tudnának, ám hiába
az ifjú még nem látta magán a változást!

Döntést, mit hoznak súlyos és végzetes,
segítség nélkül az ifjú elveszett.

Hűtlen, csapodár, léha állítják rosszakarók róla!

Magányos, megtört és szomorú, de hűséges,
mondja a család s barátok egyként,
kik az ünnepeket vele töltötték.

Jaj de, szomorú a következő hónap!

Lelkünkben a remény örökre megfagy,

míly nagy szerelem tragikus végét látjuk.

Nyugodj békében! - mind azt kívánjuk.

Álmomban a tengerparton magányos nőt látok.

Karján szöszke gyermek, ki a távolba integet.

Távolból magas, délceg férfi feléjük siet,

 majd átöleli őket,
 vigaszt egymásból így merítenek.

Áttetsző mosolya, mint lágy szelő simogat és simogat…álmomban…

 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??