heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
candy interview

-Mi csábított ehhez a filmhez?
-Eredetileg a regény, amit Luke Davies írt. Egy tragikus szerelem története, két ember között, és a kábítószer között is. A forgatókönyv is megtetszett, amit Luke Davies és Neil Armfield írtak. Szerintem nagyon jól sikerült megírniuk a regény alapján. Az is vonzott, hogy visszmehetek Ausztráliába forgatni, és végre a saját kiejtésemmel játszhatok. Ez is fontos volt, mert már 8 éve nem játszottam így. Már vágytam erre a szabadságra, hogy nem kell visszafognom a kiejtésemet, miközben játszom. És találkoztsm Neil Armfielddel, a rendezővel is, aki persze tapasztalt színházi rendező, százezer-millió darabot rendezett már színházban, de ez volt az eslő filmje, úgyhogy tudtam, hogy nagyon oda fog figyelni a színészek és a játék irányítására. Kíváncsi voltam, hogy mit tud kezdeni egy filmmel.

-Ez egy szerelmi történet?
-Tény, hogy szerelmesek… Ez egy szerelmi történet, nem a heroin körül forog. A heroin is benne van, de az a szép, hogy nem tupírozza fel, és nem dicsőíti a heroint. Nincsenek benne közeli képek a bőrbe szúródó tűről, mint egy ilyen klipszerű drogfilmben. Ez a szereleről szól, ez egy szerelem tragikus története, és szerintem a végén ahhoz, hogy fizikailag életben maradjanak, mindent megváltoztató döntéseket kell hozniuk, magukról és az életük irányvonaláról.

-Milyen volt Neil Armfielddel, a rendezővel dolgozni?
-Neillel a munka, nagyon… alapos volt, nyilván a színházi múltja miatt, megpróbált minden lehetőséget kihasználni, és nyíltan megbeszélni mindenkinek a szerepét és útját. Úgyhogy tényleg nagyon alapos volt, és a rendezése is teljesen nyílt, az egész szoba számára… szereti nyíltan megtervezni a rendezést, a stáb dolgait, szóval nem kezelte a rendezést magánügyként. Emellett nagyon jól ért a színészi játékhoz, és jó érzéke van a jelenetek ritmusához, és a mondatok ritmusához és érzelmi töltetéhez. Meg a film érzeti töltetéhez is. Hihetetlen érzékenységet vitt a filmbe, ami talán a könyvből hiányzott is. Szerintem szép munkát végzett, így első filmnek! Szóval tényleg jó volt Neillel dolgozni, pedig nem volt könnyű ezt a filmet megcsinálni. De persze azért örülök, mert csodálatos stábunk volt, és a többi színész is kitűnő volt, úgyhogy jól elvoltunk. Belevágtunk, és kész!

-Milyen volt a Candy-t alakító Abbie Cornish-sal játszani?
-Abbie hihetetlenül tehetséges, természetesen, és néha olyan, mint egy fékevesztetten száguldó vonat. Többek közt ez is nagyon vonzó benne és a játékában. Utánozhatatlan, ahogy 0-ról 100-ra gyorsul egy pillanat alatt. Nagyon sokat hagyatkozik az ösztönére és a jelenet hangulatára. Mindig valóságos amit játszik, és két lábbal a földön jár. Nagyon tehetséges, nagyon szép színésznő. Ennél jobb Candy-t nem is tudtam volna elképzelni, a szerepnek teljesen megfelelt, profin dolgozik. Egyszerűen jó volt vele együtt dolgozni.

-Milyen volt Geoffrey Rush-sal játszani, aki a filmben Caspert alakítja?
-Nagyon tetszett a munka Geoffreyvel. Szeretetteljes, dinamikus kapcsolatot alakítottunk ki a karaktereink között. Sokat nevettünk azon, hogy csak a mi két karakterünkkel milyen vicces lenne egy vígjáték-sorozatot csinálni. Tényleg jó volt! Geoffrey nagyszerű színész, óriási tehetséggel megáldva. Hálás vagyok, hogy dolgozhattam vele.

-Mi vonzott ebben a projektben?
-Örültem, hogy hazajöhetek dolgozni, és hogy ezzel támogathatom az ausztrál filmgyártást. Szeretem ezt a kiejtést, nagyon felszabadító volt, hogy végre motyoghattam a saját nyelvemen, és a saját akcentusommal lélegezhettem és rögtönözhettem. És persze hittem a filmben.

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!