heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes

oldal

A fiktív design, ami sosem került fel a honlapra. Lehet, hogy egyszer nosztalgiából felteszem:)

Nem egy szemetgyönyörködtető design, a színek pedig megint a sárgás, kékes, narancsos lilás árnyalatokból vannak. Unom. Ezért nem is tettem fel.

Az első HTML-es design


Nagyon kezdő voltam még a PSP-ben, mikor ezt csináltam. na de azért annyira nem rossz..

Heath és Michelle közös design


Az összemosás furi, mondhatni ronda, de tetszett ez a szín. nagyon sok hasonló színű dolgot csináltam.

Az első menüfejléces design /1. nagy kedvenc/


Holtversenyben 1. a kedvencek listáján a Candy-ssel. Nagyon ott van a fotózó kézXD A színek olyan édik:) Ez az első menüfejléces dizi.

Green-white design


Sokatoknak tetszett, nem mondom, hogy rossz volt, de hiányzott valami. Az biztos, hogy ezen volt a legtöbb kép (8), mégis üresnek tűnt.

Rainbow design


Hat kép, színkavalkád, túl nagy. Tetszik az a kis köszöntő box:)

A blendverseny győztese


Ezt nem én csináltam. A print screenből kimaradt a háttér, pedig az is volt. Ismeretlen képekből lassan a kedvencekhez lépnek ezek elő.

Candy design /2. nagy kedvenc/


Jajj, csodás. Nem tudok benne kivetni valót találni. A kedvenc munkám az összes közül. Na jó, egy helyen van az első menüfejlécessel.

TDK dizi


Kate-től nyertem ezt a fejlit, de mivel időm nem volt, mást nem változtattam meg. A fejli tök jó, a színek maradtak, itt ismerkedtem meg a css kódokkal.

Fotózásos dizi

Ez a dizi nem volt igazi favorit, talán túl szürke lett..
Különlegessége: ebből a képből van a heathledger.net-nek a dizije is.

Hatedizi

Jujj, ezzel nagyon nem voltam megelégedve, nem csoda hát, ha 9 napig bírta csak. A BM-ből vannak a képek.

Dicsért dizi

Azt hiszem, ezt a dizit dicsértétek a legtöbben, hogy milyen színes, és ötletes. Végülis nem volt olyan rossz.. Csak utáltam ezt a zöldet.

Sivatag dizi

A színek egy halványival lehettek volna élénkebbek, de ezek a képek, illetve az eljárás, ahogy az egész készül annyira tetszettek, hogy hasonló volt egy darabig (a megnyitáskor) az ikonrészleg dizije, valamint a szeptemberi naptár. Inspiráló. tetszik.

Sárga dizi

Jujj, ezt nagyon szerettem, mert más volt mint a többi, és ilyet még semilyen oldalon nem láttam. Sztem tök poén, nagyon nagyon jók a képek, és nem utolsó sorban, ezzel voltunk kinn a gp főoldalán.

Lila voltam

Nem tudom honnan jött ez a kedves kis bemutatkozó izé.. mármint a lila voltam. Szeretem a lilát... a képek viszont egy kissé rossz minőségűek voltak, de összességében ötletes. Még sehol nem láttam ilyet.

Rose

Olyan szomi lettem, mikor ráeszméltem, hogy nem mentettem le.. Váá.. pedig szerettem eztet. nagyon. nem vagyok rózsaszín párti, ez is, mint a tüllszoknyácska, kimaradt az életemből, de ez így volt tökéletes.

Green style

Mint minden más dizinél, itt is az volt a helyzet, hogy amíg feltettem, irtózatosan tetszet.. De múlt az idő és a végén már nem...

Piros-fekete:
 
Megtaláltam lefotózva.. XD Ez a piros nagyon vadító, a kép is tuti. Ez az egyetlen, ami egy képből áll, mégis sztem nagyon ott van.

Türkiz

Nagyon bírom ezt a színt, meg az egész dizi jól nézett ki. Kár, hogy a gp ekkor küldött figyelmeztető levelet, az illegális bannermentesítés miatt :(

Kékebb

Ezt nagyon szerettem, viszonylag hosszú ideig is maradt fenn. Egy baj volt csak vele, a linkek színe. De hát ez kit érdekel? :)

Zöld-piros

Na, ő nem bírta valami sok ideig. Mondhatni egy hétig sem.. Olyan volt, mint az előző, csak tökéletesített linkszínekkel.

Karácsonyi design

Na, hát bizony ő sem bírta sokáig. ez vol a karácsonyi dizi, hát karácsonyig végülis fenn is volt.. A fenti navig igazán egyedi, de ez nekem nem volt elég.

Fából vaskarikát

Bizony, mostanában tényleg viszonylag sokat van cserélgetve a dizi. Először is azért, mert végre van időm, másodszor pedig azért, mert nem tudok olyat produkálni, ami tetszene. Ez egy pocsék képből készült, nem vitás. Unatkoztam, rajzolgattam rá, és ez lett belőle. Nincs ötletem, hogy miért tettem fel dizinek, hiszen eredetileg blendnek készült:S

 Kedvenc állatom a bárány

Bár erről a designról soha nem ez fog eszembe jutni. Rengeteg meló volt benne, egyedi volt, és ha az icongallery-re vitted az egeret, még egy bari jelent meg. Nem akartam leváltani még jó darabig, de a kényszer nagy úr. Kedvenc színészünk eltávozott közülünk teljesen váratlanul.

Szeretünk!

Utálom, utálom. Miért kellett meghalnod? Hiányzol, tudod? Akárhányszor meglátom ezt a képet, elsírom magam. Olyan gyámoltalan, szomorú és egyedül van.

Nem lehet elhinni

Még mindig nem érem fel ésszel. Nem szeretném, hogy úgy emlékezzetek rá, mint szomorú, magányos ember. Ennek ellenére több mint 1 hétig fennmaradt ez a cseppet sem vidám kép.

Michellel

Imádtam. Édesek, aranyosak, mosolygósak voltak együtt. Rengeteg munkám volt benne, ezért kicsit tovább maradt. Majdnem 3 hétig. De valahogy mindig felvidított, téged nem?

a szivárványon ülő angyal

Nem tartottátok vidámnak, viszont rengetegen kérdeztétek a texturát. Hát igen, megint a lényegXD Nagyon szerettem. Végre nem ugyanaz a fotósorozat, hanem teljesen más képek. És ez a bús arc. szeretnivaló.

Apja lánya

Fantasztikus volt ez a design. Imádtam, egyszerűen. Ezek a képek csupa boldogságot, szeretetet árasztottak magukból és nagyon viccesek voltak a körökkel. Mtilda bájos volt, mint mindig, Heath pedig sugárzott. Nem is váltottam volna le, ha nem lesz Heath születésnapja.

Születésnap életmű

Egymés után többször csak most fordul elő először, hogy több művem is tetszik. Ezek a képek nem csak számomra fontosak, hanem Heath életében is fordulópontokat jelentettek. Fekete volt, mégis életet mutatott. Sokat gondolkoztam rajta, nem is lett bonyolult, viszont sehol nem láttam hasonlót. 

Szemüvegek

Nagyon tetszett az ötlet, hogy fából van a háttér. Illetve a piros-kék képek. Ebből született a szintén egyik kedvenc alkotás, mely csak szemüveges képekből épült fel. (tudod, piros az örök favoritom). Annyira tündéri és vidám, és szines, sajnáltam leváltani.

Golden Couple

Ó, ezt annyira szerettük: ti is meg én is. Egyszerű, finom kis lilás, és imádnivaló képek. Itt tipikusan a kevesebb néha több elv érvényesül, pedig ennek továbbfejlesztett változata is lett, a smallsquare 4. animációs verziója, ami még ennél is szebb.
Az előzőtől különbözik, hogy ismét visszatért az egérre változó menüháttér.

Csillagos-jokerized
 
Spontán ötlettől vezérelve, mert valami színesebbre vágytam, elvont és művészi akltoást készítettem, számomra nagyon új stílusban, sajátos menüszavakkal. Ám július 18-án Joker belekontárkodott a művembe, és önmagát és a jó képviselősjét, Batmant küldte a címlapra, és minden elszürkült. Szeretem. 

Animációs:

Kedvenc képekből készült a szürke háttérrel komponált színes animáció, ami majdnem 1,5 hónapig maradt fenn. Remélem ti is legalább annyira kedveltétek, mint én:)

Independent Spirit Award, 2007

Szerettem én ezt, csak a színét untam meg, és azt hiszem ti is joggal reklamáltatok, hogy "túl sok Michelle" van a képen. Hát, most jóideig nem látjátok, ha ennyire nem szeretitek őt. De szerintem Heath életének örökös részévé vált Matilda születésével.

Lila-Matilda
  
Ha október, akkor Matilda, hiszen Heath szemmel láthatóan reflektorfényt élvező kislánya ebben a hónapban ünnepli harmadik szülinapját. Imádtam ezt a dizájn a színek, a képek és az ötlet miatt is, de két hibát is vétettem készítésekor/fényképezésekor. Vezérlő nézetben fotóztam, de ennél nagyobb baj a daddies szó, ami helyesen daddy's, na de hát ez van:)

Videós

Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog nektek tetszeni ez az egyszerű Lakers-nézős fejléc. Gondolom benne volt a tetszési indexben ez a két csodás videó is, így egy darabig kinnmaradnak a megemlékezések, csak akkor cserélem le őket, ha újabb van. 

Virágos

Szerettem a színeit, de mielőtt elkészült, színesebbnek és világosabbnak hittem. Ezután ismét egy színes, lila kinézet következett.

Egy év

Heath halálának első évfordulójára készült az alábbi kinézet, ami csupa szemüveges és/vagy sapkás képet tartalmazott. Szerettem az összhatást.

Március-Május

Három hónapot bírt ki a fagylaltok színéből kevert dizájn, ami maga volt a gyönyör. Matildás képek, kedves színek, valahogy az egész magába foglalta a tavaszt.

fanlisting

2007.08.25. első kép: Candy után készült, mint a címből is kiderült, ami ugyan nyelvtanilag tök helytelen, aranyos. A design esetlen, csak egy a kép, nincs is körülvágva, egyszerű.

2007.10.04. második kép: A kép maradt, illetve duplikálta magát a sorozat egy másik tagjává. Még mindig kék, de már van körülvágás, ha rossz is. Van texture, színezés, körberajzolgatás, ami akkor nagy mániám volt, illetve kis négyzetek, amikbe bele kell bolondulni

2008.01.19. harmadik kép: Jól van na, szerettem a zöldet és a pettyeket. Olyan kis vidám volt. Ezt a photoshootot egyébként nem gyakran használom/tam, mert fekete-fehér. Itt mégis jó, szerintem.

2008.04.02. negyedik kép: Istenem, még egy fekete-fehér kép. Ez olyan szomorú, nem gondoljátok? Hiába a vicces képek, meg az az árva piros tulipintyó, az egész csak mesterkélt. Nem vicces.

2008.07.07. ötödik kép: Ez bizony aranyos. Az első, amin nem csak Heath szerepel és ami animált. Meg van a maga feelingje. Végre...

ikonbázis

2007.08.27. nulladik kép: Megnyíltunk. Ezt a pár képet is csak egyszer láthattátok az oldalon, de jó sok kiadásban: szeptemberi naptár, design és most ez. Valahogy jól mutat így, szerintem.

2007.08.30. első kép: Tök jó ez a texture szerintem. Érdekesek a színei, mégis passzolnak egymáshoz. Ez a kép pedig, tudom azt írtam ritkánhasznált, ide megfelelt. A fekete-fehér mivolta ellensúlyozta az erőteljes árnyalatokat.

2007.09.16. második kép: Honnan máshonnan, ha nem az egyik kedvenc megjelenésről, a 2007-es Velencei Filmfesztiválról, ami egyébként pont szeptemberben volt. Aktuális, színes, rossz összemosás, mégis szeretem.

2007.09.30. harmadik kép: Valószínűleg nem sok újdonság lehetett Heath-ről, ha mnden 2. héten váltogattam az ikonos desgint. Ez szinte a pontos mása, de biztosan a párja a 2007.10.04-i fanlitingnek.

2007.11.25.negyedik kép: De most komolyan? Ez honnan jött? Felejtsétek el az egészet...

2007.12.09. ötödik kép: Hát, szerencsére hamar következett ez a design, ami téli, színes, vidám. Őszi, majdnem friss képekből. Szeretem ezeket a texture-kat.

2008.03.01. hatodik kép: Hogy szerettem én ezt. Annyira aranyosak a háttérben a kis ikonkák. Az első ötletem az volt, hogy rikítóak lesznek, mint a stabilo szövegkiemelők. Aztán kifakítottam őket. Mégis sugároz magából életet. Itt volt az első ötletem, hogy az oldalnak lesz egy vicces neve. 'vicces' :) s!mall s!quare-t írtam, mert szeretem az alliterációkat, és mert végülis, ezek kis négyzetek.

***********************************************
Az előző design még 2 hónapig maradt, utána jött az ötlet, hogy iconsortoznom kellene, mert ilyen mennyiségű adatot nagyon nehéz máshogyan eltárolnom. Megtanultam, rászántam egy teljes napot, hogy mindent átköltöztessek, de mivel a kedvencem lett ez a kisnégyzet sarok, 2 nappal utána már csináltam hozzá újabb designokat, így a fanatikusok (as. én) váltogatni is tudják őket.

2008.05.03. első kép: Ne merd azt mondani, hogy nem aranyos! Meg vagyok elégedve magammal, mert ez a kék nagyon szép, a körülvágás is majdnemhogy profi, talán mert nagyfelbontású képpel volt dolgom. Egyszerű, mert nincs rajta sok kép, mégis nagyon ott van.

2008.05.05. második kép: Olyan kiszámítható vagyok. De hát kellett egy Candy-s, még a heaven korszakból. Annyira jók a pöttyök, annyira jók az átlók, fú, annyira imádom ezt a jelenetet.
harmadik kép: Nem nagyon akarok negatív lenni, ezért csak a jók jönnek: piros-kék, pöttyös, a négyzet vicces benne, aranyos képek

2008.06.15. negyedik kép: Jár valami ennek a részlegnek is, ha már gyakorolgatom az animációkat. Ha már imádom ezt a lila árnyalatot, ezt a megjelenést (Golden Globe, 2006.). És ez annyira aranyos, hogy már bánom, nem ez került fel az oldalra.


Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!