heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes

 600×400-as blendek

1.

Nincs benne összemossá, tehát jogtalanul nevezem blendnek, mondaná egy hozzáértő, vagy bárki, aki látott már blendet. A szöveg semmitmondó, nincs rajta brush, texture, semmi. Nem tetszik. Viszont fontos volt megtanulni ezt a szinezési technikát is.

2. 

Az egyszerű előző képpel ellentétben ez pontosan túlzsúfolt. Ocsmánynak tartom ezt a texture-t, a képek összeválogatása sem tetszik. A szöveggel ugyanaz a probléma, mint az esetek többségében, nem igazán fontos…


3. 

Hú, ezek a színek tetszenek. Szép az összemosás, bár tetxture és brush sincs rajta, de szerintem ezt az egyszerűség teszi széppé.

4.

Egyszerűen imádom ezeket a képeket. És a technikát, amivel dolgoztam. Olyan, mintha kinőnének a vízből, szerintem szép. Más, mint az összes többi, és a szöveg itt sem fontos. 

5.  

Két kép összemosása esetén az embernek nincs nehéz dolga, ebben mégis rontottam. Nem tetszik a betűtípus. Ez az egyetlen fekete-fehér munkám, amire írtam, de mégis olvashtatalan. Szóval ez marad az első és valószínűleg utolsó fekete-fehér blendem.

6.

Ezek a képek megnyertek. És passzolnak a színek, ami sajnos ritka. Nincs rajta nagy szöveg, ami elronthatta volna, mégsem üres. Tetszik. Ebből csináltam az oklevelek is az egyetlen versenyre, mert célnak megfelelőnek találtam.


7.

Az összemosás nem igazán tetszik, és túl homályos. De a színek szépek. A képek meg majdnemhogy a favoritjaim:)A színességből ennyi pont elég. Jó ötlet, hogy alul vannak a kis körökben fekete-fehér képek, mert javítanak az élénk színeken. Viszont túl sötétnek találom a blendet, bár találn vesztene az értékéből, ha világos lenne.


8.

Homályos, színes. Tipikus gportal blend. Nem nézném ki magamból, hogy régebben ilyet csináltam..


9.

Ezen a képen Heath és Michelle nagyon édesek. A színek szépen passzolnak, ez a piros fényfolt pedig egyedivé teszi. Pont elég így.


10.

Szivárványos időszakom1: Hú, de színes. Egyszerűen eltűnik a lényeg, nem lehet felismerni a párt a sok szín miatt. Túl sok az ember is. És az a bal alsó brush tipikus...De hát egy ilyet kellett..


11.

Szivárványos időszakom2: ..de nem kettőt. A texture miatt szinte semmi nem látszik a képből, és szerintem heath sem igazán néz ki jól rajta. Ellenben Mich-sel, aki csodaszép. Itt sem kellett volna a bal alsó sarokban a brush.


12.

Mi az a brush ott? Szívszélütést kapok, ha így folytatom.. Nem kellene ennyit használniLAz összemosás pontatlan, túl sok a kép, de másban hiányos..


13.

Az előző vonatkozik ide is.. Brush.. asszem törlés vár rá. Szépek a színek, bár csak megerősítettem, nem szineztem, és tetszik a jobb oldali hullám a képben. És az is, hogy paparazzi képekből csináltam. A többi mind hivatalosból készült.


14.

Oó, oó.. Végre közeledek a végéhez.. Ez a brush betett. A színek szépek. Tudom, hogy csak ez a 3 kép volt erről a vacsoráról, de talán csiálhattam volna más képekből..


15.

Ezt most csináltam, szóval még nem tudok rá sok kritikát mondani. A szöveg most idézet, illenek a színek, jó az összemosás, főleg a bal oldalon lévő háttér. Illik hozzá ezt a texture, és mint látható, most #1 a Candy mániám élem, #2 dp script font mániám élem..


16.

Ennek a blendnek története van: a háttér összefolyik az inggel, méghozzá az ing baloldalán, az ember szívénék. A szöveg: Van, ahová nem térhetünk vissza, de megőrízhetjük a szívünkben. A szöveg (naná, hogy dp script..) ismétlődik, halványul, mint az emlékek. De mégis jobban tetszik ez a halványodás a bal felső sarok képeivel. Tetszik ez a kép, annak ellenére, hogy jobb oldal nem tudtam klónozni a ruhát, hogy eltűnjön a szöveg.

Más blendek:

17.

Jujj, az szerintem eddig a legegyedibb munkám. uralkodik a káosz, ami az éppen aktuális hangulatomat mutatta, mégis színes, van ahol üres, és mindig van mit kibogarászni rajta. Nagyon tetszik. P.S.: 7 db Heath képet használtam fel, amiből 6-ot keress meg, az utsó csak háttérként működik:P

18.

Girbe-görbe vonalak, szabálytalanság, foltok. Jók a színek, a képek, bár a bal oldali egy kicsit furi. Tetszik.

19.

Milyen rég csináltam utoljára blendet:( Ennek a színe iszonytató, nagyon odab*sz. A kép még mindig kedvenc, a felirat pont annyi, amennyi kell. Szeretem.

20.

Ez a kép fenomenális. Megláttam és megszerettem. Blend ugyan nem lett belőle olyan jó, mint a kép, azért elmegy.

21.

Áh, ez is csak unaloműzés volt. Az egésznek semmi értelme, a színek-meg minden más olyan nyomi.

22.

Valentinos. Hát, elmegy. Annyira édes ez a mosoly. Ki fogja pótolni?

23.

Itten kreditelnem kéne a kép miatt, amit Liza tett a vk-be, de nem találtam meg a forrást:( Nekem iszonyatosan tetszik. Olyan édes ez a kép.

24.
Igazából ez a blend Lucynak készült. Szóval nincs ám ittXD "szivszaggató"-nak lett minősítve.

25.
Szintén. Amúgy ez egy kicsit szentképes..

26. 
A második Matildás blend, amit csináltam. Az első a következő, csak rossz sorrendben töltöttem fel. Igazából rajzórára készült, egy érzés ábrázolásának. Amúgy Matiról ez az egyik kedvenc képem. Tiszta apja lánya.

27.
Az első. Matilda dala van rajta, vagy legalábbis egy részlet. Szeretem ezt a texturát, remélem ti is, de mostmár tényleg visszafogom magamXD Kép címe: család

28.
Nah, ahogy ígértem, texture elvetve. Most anélkül is jó ez így. Bár elég furcsa, és nagyon szomorú:(( A kép címe egyébként: üresség. 


29. Na, kellett valami sötét lovagosat csinálnom, ami nem msn ikon, mert az már mindenkinek a háta közepén sücsül. Ezek a képek egyszerűen királyak, és annyira várom már a filmet. Azért, mert Heath utolsó kész munkája és mert a beharangozó is kikészít. Milyen lesz majd egy teljesen más szerepben látni? Kék-piros kedvenc színkompozíció. 


30. Ezezez. ez is prios-kék. Nagyon szeretem. És azt hiszem ez a kedvenc megjelenésem, díjátadóm. De mindenképpen a legvidámabb. Na jó, talán a Berlini Film Fesztiválon jobban röhögtem, de 2007-ben viszi a pálmát. (nem: oroszlánt.) Jövőre csakazért is ott leszek, hogy díjazzák a sötét lovagunkat.

Összesítés:
Sosem gondoltam, hogy jól szerkesztenék, de szeretem ezt játszani. Vagy ez nem szó, alkotni. Főleg, hogy egy-egy mű után emlékek keletkeznek, főképp az utolsó blend esetében.
Kedvenclista: 4,6,7,9,15,16,17,18,19,23,26,27,29,30Screensavers:

Candy

Háttérképek:
1.
 
Nem egy nagy wasistdas, de azért szívesen elnézegetem. Tetszik a texture, meg a kép is, erről van/volt egy dizi. Szépek a színek.

2-4.
  
Ugyanaz a texture, három különböző munka. Szép színek, még szebb fotók. Láww:)

5.

Éppen az egyszerű több énemet éltem, de azért nem is olyan rossz ez..

6.

Ez kifejezetten tetszik. Új technikával készült, szép színes, bohókás. muris az egész.Ráadásul tök ritkák a képek. Senki nem használja őket, mert rossz minőségűek.

7.
 
Cukkancs képk.. Nemtom, honnan jött ez a szó, de mindent elárul XD Tetszenek a színek. meghát, mostanában nem igazán van időm unalomból csinálgatni dolgokat, szóval nem egy megtervezett..

8.

Ezt a texture-t nagyon szeretem, annak ellenére, hogy a narancsos folt nem is illik bele. Meghát, minden korszak eljön egyszer, ez most a fekete-fehérXD

9.

Made by.. hát nem én, de irtózatosan tetszik, és hát ha megadom a forrást, ami jelen esetben a http://boundfear.deviantart.com/ , remélem nem követek el semilyen bűnt.

10.

Nem nagy szám. Tényleg. nem is szeretem..

11.

Kredit-kredit-kreditelni kéne. Tök buli ez így, sztem. Képek, betű, háttér, minden tök egyszerű, mégis pont így jó.

12.

Na, ez a másik.Szintén kredit mint állat. szeretem ezeket a paparazzi képeket, illettek ide.

13.

Két példány, ez az első darab, időhiány miatt már eddig is kész ikonokból csináltam. Most jöttem rá, hogy undorító a háttérben az a fehér virág.

14.

Itt tetszenek a virágok. Pont azért, mert ez tulképpen patch-e az előzőnek.

15.

Két fanlisting design után ezeket a tündéri képeket muszáj volt felhasználni.

16.

Oh, Candy. várható volt:) Nagyon tetszik.

17.

Ez a textura igazi különlegesség, nem tudom, hogy illik-e ehhez a képhez, de az összhatás aranyos.
18. 
Nos, hát az úgy volt.. szóval Anitának csináltam egy blendet. És akartam egy kis hasznot, ebből lett ezXD

19.
Édes kép. Egyszerű, de csodás. 

20.
Hú, ez igazán különleges-kicsit összevissza, de vidám és aranyos. Színes, még akkor is, ha a háttér fekete-fehér, mert az eygetlen képecske feldobja. Remélem egyet értetek;)

21.
Imádom a lilát, illetve ezt a képet is. Együtt jól mutatnak, főleg, hogy ez a textura nem valami színes a lilán kívül. És most komolyan: ez a kép nem olyan, mintha egy búcsú előtt készült volna?

22.
Talán kicsit tömött, túl sok rajta a kép, még msn ikonokat is használtam hozzá, szerintem jól mutatnak együtt. Vidám és sokoldalú.

23. 
Muszáj volt Matildásat is csinálnom, mert olyan eddig csak blendben volt. Szerintem a piros nagyon passzol hozzájuk, jelen esetben ez nem a szenvedély, hanem a szeretet színe. 

24.
Jajj de imádom én ezt. Olyan fantasztikus ez együtt, a szomorú, álmodzós képecske meg a színes hátterek. 

25.
Amint megláttam ezt a képet, tudtam, hogy dolgozni fogok vele. Tökéletes minőség, hq, na és a látszat: irtó szexi. Ebből szerintem nem lehet nagyon rosszat alkotni.

26.
Annyira vidámak ezeke a képek, az egyik kedvenc 10 dolog.. jelenetemből vannak, és szerintem pompásan mutatnak így együtt. Nemhiába a sok texture és szín: vidámnak született. 

27. 
Milyen rég csináltam már csak úgy egy hátteret.. A sárga és kék színek nekem nagyon bejönnek, itt nem a bonyolulutságról van szó, hanem szimplán a számora szép összhatásról. Imádom, rögtön le is cserélem a mostanimat erre:))

Képeslapok:

húsvét:   
 
Nagyon szeretem őket, ezek igazából azok a képek, amiket évekig eltudnék nézegetni. Remélem ti is, és meglepitek a Heath-fanokat eggyel.


Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!