heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Mások-róla

Azt már tudjuk, hogy MI miért szeretjük, de azt nem, hogy mások miért. Íme, egy-két vélemény:

Közvetlen környezet, család:

(Heath testvére)
Kate Ledger: "
He’s passionate about and very good at photography – also painting, drawing, poetry, anything creative really. He has fantastic movement and body flexibility."

"Szenvedélyesen és nagyon jól fényképez - fest, rajzol, verseket ír, tényleg nagyon kreatív. Fantasztikus a ledülete, és a teste is hajlékony."

   (Heath édesapja)
Kim Ledger: "Ügyes, jólelkú, önzetlen fiú volt, aki nagyon nagy hatással volt az emberekre."

"Minden szinten adakazó természetű volt a művészetekben. Igazán érzem, hogy nem adta volna a nevét bármihez, de ehhez biztosan." (Heath Ledger Színház)

"Eddig is nehéz volt a nyilvánosság. A filmje (A sötét lovag) még nyilvánosabbá tette, és így nehéz az elválás. Nehéz ez most, de mi különösen büszkék vagyunk a munkájára és ez mindig így lesz." 

   (Matilda édesanyja, Heath menyasszonya vagy felesége)
Michelle Williams: „Heath-ben a sebezhetősége volt a legérdekesebb, amit az emberek talán csak a halála után fedeztek fel benne. Mindenhez volt tehetsége, amibe csak belekezdett. Nem ismerte a határokat.”

„Mióta ismertem, problémái voltak az álmatlansággal. Túl sok erergiája volt. Az agya csak forgott, forgott és forgott - mindig csak forgott. De mindenben tehetségesnek bizonyult, amibe belefogott. Nem ismert határokat."

„Könnyű elsiklani efelett, mert annyira csodálatos, erős és férfias volt egyben.”

“Kérem, tiszteljenek meg minket, szükségünk van egy kis magányra. Összetört a szívem. A legérzőbb szívű, jókedvű, leggyönyörűbb kislány édesanyja vagyok, aki az édesapjának a pontos mása. Egyedül az éltet, hogy őbenne Heath mutatkozik meg minden egyes nap. Heath családja és én ahogy Matildára nézünk, mikor suttog a fákhoz, öleli az állatokat, járni tanul, és tudjuk, velünk van Heath matildában. A kislányt az apjához fűződő legszebb emlékek jegyében neveljük majd fel."

(Ned Kelly co-star, Heath barátnője volt)
Naomi Watts:  "It was a scene when he jumped on his horse and said goodbye to me. I suddenly felt like I was in Wuthering Heights. It was a beautiful, old-fashioned moment.”

"Az a jelenet volt, amikor felugrott a lovára és elköszönt tőlem. Hirtelen úgy éreztem, hogy az Üvöltő szelekben vagyok. Gyönyörű, régi pillanat volt."

„De azt hiszem, legbelül élvezte, hogy elismerik a tehetségét. Úgy vélem, mostanában kezdett megbékélni ezzel. Ez a legszomorúbb a történetben, már, ami a munkáját illeti. Csak most kezdte igazán élvezni”

Kollégák, barátok:

   (Candy co-star)
Abbie Cornish: "Heath egy varázslatos ember. Mindig hihetetlen, úgy viselkedik, mint egy igazi ember, mint egy művész."

"Heath-szel nincsen süketelés. Ő nagyon nyitott és jólelkű. Abban a pinnatamban, hogy meghallottam a hangját, tudtam, hogy különleges alkalom lesz vele dolgoznom."


   (Sötét lovag co-star)
Aaron Eckhart: „Heath képeket mutogatott nekem Matildáról, elmondta, hogy ezen ezt, amazon pedig azt csinál."

„Fantasztikusan alakította. Heath.. nagyon szerette ezt a karaktert.  Érdekelte őt Joker.”

   (I'm not there co-star)
Cate Blanchett: "Izgatott vagyok a jelölések miatt, de mélyebben megérint a Heath elveszítése miatt érzett szomorúság. Nagy tisztelője voltam a munkásságának és csodáltam a művészként való folyamatosan fejlődését."

   (Sötét lovag co-star)
Christian Bale: "Sok ember egész idő alatt már díjakról beszélget- kezdte Bale, aki a filmben a most éppen nem címszereplő Batmant alakítja, - miközben ez még túl korai. De ha ezt a díjat valaki megérdemli, az természetesen Heath." 

"Azt gondolom, hogy Heath egy olyan ikonikus gazembert hozott létre, és minden korban megállja a helyét. Természetes, hogy szeretném látni, hogy megkapja a díjat. Tudod, szemtanúja lehetsz a tehetségének, ünnepelheted a tehetségét ezzel a filmmel. Minden más szükségtelen. Heath olyan fenomenális munkát tett le az asztalra, hogy egyáltalán nem csodálkoznék, ha győzne!" 

"Heath alakítása kurvára fantasztikus. Akár csak a munka vele. Ismerem őt. Nagyon király csapat volt. Csodálatos ember. Fantasztikus valaki olyas valakivel dolgozni, aki annyira belemerül a dolgokba, mint ő.. belemerült.. Remélem, ezzel a filmmel megünnepelhetjük munkásságát."

"Az emberek szeretnek arról beszélni, hogy a színészek örökre benne ragadnak a karakterükben, de ez teljesen valószínűtlen 7 hónapon keresztül. Azt teszed, ami a megfelelő, ami szükséges."

"Nem az én feladatom, hogy elmondjam mindenkinek, vagy betekintést engedjek mindazokba, amit tudok. De az ösztöneim azt súgják, hogy a feltételezés, hogy Heath-t zavarta, hogy Jokert játssza, meglehetősen nevetséges.

Heath olyan valaki volt, mint én magam, beleélte magát a karakterébe. Ez nem egy szokatlan dolog. Ahogy vele dolgoztam és megismertem őt, úgy gondolom, ez számára sem volt szokatlan, egyáltalán nem."

   (rendező, Sötét lovag)
Christopher Nolan: "Ha meg akarunk tisztelni valakit, akkor azzal tehetjük a legjobban, ha tiszteljük a munkáját és minél több embernek megmutatjuk. Nagyon büszke volt erre az alakítására. Nagy felelősségnek éreztem, hogy maradéktalanul visszaadjam." 

"Még volt egy másik filmje. Hónapokat és hónapokat vett igénybe, míg minden elkészült. Volt olyan, amikor együtt vágtunk ki jeleneteket, és párszor visszanéztünk jeleneteket, de félúton voltunk a teljes szerkesztésben. Levetítettük neki A sötét lovag rövidfilmjét), és nagyon élvezte. Megérezte az ízét annak, hogy túljutott rajta (a szerepen?), 
de soha nem voltam képes neki a kész alakítást megmutatni, és ez nagyon szomorú." 

„Azok az emberek, akik ismerték őt, akiknek megvolt az a kiváltásga, hogy vele dolgozzanak, meghökkentőnek találják majd a szembeötlő különbségeket közte és az általa alakított szörny között. Látni, hogy ahogy létrehozta ezt a lényt ez a finom úriember, az maga a tehetség.”

"Teljességgel csodálatos volt Heath-szel dolgozni. Nagyon, nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek látják majd az alakítását. Azt hiszem vitt valami kedves hihetetlenséget a filmbe. Én csak nagyon, nagyon lelkes vagyok, hogy az emberek majd nézik a filmet, és élvezik."

„Amiért meghalt, az emberek sötét sztorikat akarnak róla hallani, hogy mennyire foglalkoztatta őt a karaktere, és megfertőzte, és ezért nem tudott aludni, és ilyesmik... ez egyáltalán nem így volt.”

„Ezzel szemben ül a járdaszegélyen, és nevetve mesél Matildáról, miközben elszívja a cigijét. Úgy gondolom, ő egy gyönyörű gyerek volt. Egyszerűen csak csodálatos. Igaz szeretetet éreztem iránta.”

   (azon színészek egyike, akik a Parnassusban Heath szerepét folytatják)
Colin Farrell: "Nagyon megtisztelő a felkérés, de a feladat súlyát is érzem, nem lesz könnyű helyzetünk, hiszen Heath halála mindannyiunkat megdöbbentett és fájdalmasan érintett. Az ő szerepébe bújni felemelő és lehangoló is egyben, ebben egyetértünk. Remélem, hogy a lehető legjobb formámat tudom majd hozni, és ezzel is adózni az emlékének."

   (Sötét lovag co-star)
Gary Oldman: "Én azt hiszem, ez egy hihetetlen előadás. Úgy gondolom, új etalon születik vele. Meglepne, ha nem kapná érte meg a posztomusz Oscart."

   (Sötét lovag filmzenéje, zeneszerző)
Hans Zimmer: "Egy pillanatig elgondolkodtam, hogy 'Ó, édes Istenem, az egészet, amit Jokerre írtam ki kellene dobnom és kezdeni az egészet előlről!', amit igazán rossz lett volna megtenni. A színész alakításának {Ledger
} becsületéért ragaszkodnom kellett a fegyvereimhez."

"A zenének le kell festenie az anarchiának a filozófiáját, amit Joker Batman bátorságának ellenében bemutat. Nem tudtam lágyítani a zenét vagy nem tudtam visszaadni azt a gonoszságot, amit Joker tervez, mert Heath igazán szörnyű {gonosz} előadást nyújtott. ..., ha érzelmes, szentimentális lettem volna, az igazán nem szolgálta volna Heath érdemeit."


(10 dolog, amit utálok benned co-star)
Joseph Gordon-Lewitt: "I've heard that before. I take it as a great compliment. I love Heath. He taught me everything I know, like how to hold a cigarette properly. Whoa, that's not very politically correct, is it?"

"Ezt már korábban is hallottam. (Hogy Heath öccseként emlegetik.) Ez számomra óriási bók. Szeretem Heath-t. Mindent tőle tanultam, mint mondjuk, hogyan kell illően fogni a cigarettát. Ha ez politikailag nem korrekt, akkor mi?"

(10 dolog, amit utálok benned co-star)
Julia Stiles:
"Heath's sexy, but it's not an I'm-better-than-you kind of sexy. He's so much fun to be around because he doesn't try to play it cool."

"Heath szexi, de nem olyan én-jobb-vagyok-nálad szexi. Mindig olyan mókás, azért, mert nem próbál menőn játszani."

(A hazafi co-star)
Lisa Brenner:
"He's so funny. You'd expect him to be more serious, but he isn't at all. He's hilarious. And it was cool to kiss him. He's so cute."

"Nagyon vicces. Elvárod tőle, hogy komolyabb legyen, de ő sosem az. Fantasztikusab vidám. És csodás megcsókolni. Olyan aranyos..."

"He's a total heartthrob."

"Ő olyan, aki lángra lobbantja a szíved."

   (Sötét lovag co-star)
Maggie Gyllenhaal: "Az egész Batmanban ütött az alakítása. Milyen nehéz tenni valamit egy ilyen hatalmas filmben, és mennyivel könnyebb egy tiny movie-ban. Ez az, amiért az emberek mindig nyernek az Academy Awardson. Heath bámulatos volt; és még a legjobb színésznél is szokatlan dolog, ha teljesen szabad tud lennie a szerepe betöltése alatt. És mikor ez meg van, nem lehet rosszul csinálni semmit. És ezt éreztem vele, hihetetlen volt."

(A hazafi co-star, Heath példaképe)
Mel Gibson:
"Heath possesses an unlikely combination: he has an incredible presence, yet he has no -expletive- pretensions."

"Heath egy valószínűtlen kombináció: hihetetlen a jelenléte, mégsem bízza el magát."

"Nagy reményeket fűztem hozzá ... Még épp csak elindult a pályán, és tragikus, hogy ilyen fiatalon távozott közülünk. Gondolataimban és imáimban vele és családjával vagyok."

    (színész)
Phillip Seymour Hoffman: „Ha olyasvalamiről beszélt, amit nagyon szeret, olyan lelkesen tette, mint egy igazi rajongó. Sosem volt az a típus, aki palástolni akarja lelkesedését: mindig nyíltan vállalta az érzéseit.”

(Kéz és ököl co-star)
Rose Byrne: "Heath is incredibly generous and has a huge heart. He's a real people person and fits into any situation or any group of people."

"Heath hihetelenül nagylelkű, és óriási szíve van. Igazi személyiség, aki minden szituációba és csoportba alkalmas."

"Sosem felejtem el a lekét. Heath rejtélyes, csodálatos, végtelenül nagylelkű barát és munkatárs."

"Az, hogy Heath elment, mélyen tragikus, gondolataim a családdal és barátokkal van, New Yorkban, és Perthben is."

(Kéz és ököl co-star)
Russel Crowe: "I thought it was absolutely great, very seriously, I really enjoyed it. I enjoyed Heath."

"Azt gondoltam, tökéletesen nagyszerű, komolyan, tényleg élveztem. Élveztem Heath-t. "

   (Casanova co-star)
Sienna Miller: "Egyszer Velencében voltunk Heathszel és az anyukámmal. Kint ömlött az eső, de Heath azt mondta, futkározzunk egyet a Szent Márk tér közepén. Én futás közben elcsúsztam. Miután mindannyian visszamentünk a hotelbe, nekem adta a száraz pizsamáját, hogy vigyem haza. Tavaly novemberben egyszer nálam járt és mivel azt mondta, hogy alvási problémái vannak, visszaadtam neki a ruhát, hátha segít. Miután meghalt, már sajnáltam, hogy nem tartottam meg, de az édesapja kedvesen felajánlotta nekem a kék hálóruhát" 


   (rendező, I'm not there)
Todd Haynes: "Hihetetlen tragédia. Heath igazi művész volt, egy végtelenül érzékeny ember, egy felfedező, tehetséges és korát meghazudtolóan bölcs. Nem volt nála különb."

   (rendező, Grimm, The Imaginarium Of Doctor Parnassus)
Terry Gilliam: "Meg akartuk érinteni az emberek szívét és lelkét, ahogy arra csak Heath volt képes . Hálás vagyok Johnnynak, Colinnak, Jude-nak és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy befejezzük a filmet. El vagyok ragadtatva Heath brilliáns alakításától, amelyet így megoszthatunk a világgal."

   (színész)
Val Kilmer: "Sok éve ismerem őt, és tudom, hogy milyen megfontolt volt." -kezdte Kilmer a WENN-nek. "Ez nehéz, de miközben rá, az élete tragédiájára gondolok, ahogy végetért, boldog vagyok, amiért sikerült pár szerepet eljátszania, ő számomra mindig egy olyan színésznek látszott, aki érdekes és sikeres munkát végez, de ő jobb, mint a szerepek néhánya."

   (festő)
Vincent Fantauzzo: "Nem akartam elhinni (Heath halálhírét, a szerk.). Amikor lefestesz valakit, sokat gondolkozol rajta. Amikor ez a kép készült, minden nap 10 órán át festettem Heath-t."

A Candy kapcsán adott interjúkból összevágva:

   (író, Candy)
Luke Davies Heath Ledgerről:
-Milyen volt Heath Ledgerrel együtt dolgozni, aki a filmben Dant alakítja?
-Heath olyan, mint egy csikó. Nem bír egy helyben ülni. De egy melegszívű, nagylelkű és szellemes csikó. Mikor azonban elindul a kamera, akkor mintha más világban lenne. Ilyankor nagyon összpontosít a tőle annyira különböző világra. Ő egyáltalán nem ilyen a forgatások alatt vagy a magánéletében. Ő hihetetlenül szerény, nagylelkű, lelkes és nyitott ember.
-Mit szóltál, mikor megtudtad, hogy Heath játssza Dant?
-Amikor Heath-t kiválasztották, meg kellet csípnem magam! Mert annyira tökéletesnek tűnt erre a szerepre. Érdekes volt, mert sok éven át foglalkoztam a könyv promóciója körüli teendőkkel és sok újságírónak adtam interjút magáról a regényről. Ilyenkor persze számtalanszor elmondtam, hogy ez egy regény, és ugyan vannak benne utalások a korábbi környezetemre, én első sorban a történet szerkezetére koncentráltam, nem pedig a saját életem egyes eseményeire. De amikor Heath ki lett válazstva, megint azzal jöttek, hogy „fantasztikus, Heath Ledger fogja magát játszani”! Erre aztán mi mást mondhattam: Hát igen, engem fog játszani… Szóval egy kicsit megváltoztattam a véleényemet.


   (rendező, Candy)

Neil Armfield Heath Ledgerről:
-Hogyan került Heath Ledger a filmbe?
-Régóta kerestük már a megfelelő színészt  Dan szerepére, És ez, azt hiszem.. 2003 elején történt. Luke azt javasolta, nézzem meg a Szörnyek keringőjét. Meg is néztem, végül is csak egy fél órát. Érdekelt volna még, de Heath épphogy csak feltűnt benne. Talán másfél nap alatt forgatták az ő részét. De ezt az oldalát nem ismertem, a Kéz és ökölben kitűnő volt, de a régi hollywoodi filmek jutottak róla eszembe, és mikor beajánlották, azt mondtam, ő túl hős-típus ehhez. Az ő természetes energiája egyszerűen hősies. Azt gondoltam, hogy durvább, vagy élesebb színész kellene. De amikor megláttam a Szörnyek keringőjében, azt gondoltam, csodálatos. Úgyhogy elküldtük neki a forgatókönyvet, abban az évben Londonban dolgoztam, Heath pedig a Grimmen dolgozott Prágában. Azt mondta, hogy beszélni akar velem, úghogy elrepültem Prágába, ahol együtt vacsoráztunk, és akkor azt mondta, hogy tetszik neki az egész, és szeretne benne részt venni, úgyhogy így kezdődött. Heath visszajött Ausztráliába, és így ez lett a Kéz és ököl óta az első film, amiben a saját kiejtésével játszhatott.

   (producer, Candy)
Emile Sherman Heath Ledgerről:
-Mit gondolsz Heath Ledgerről?
-A nemzetközileg elismert ausztrál színészeket, mint Heath Ledgert, mi vonzza vissza Ausztráliába? A két legfontosabb dolog a rendező és a forgatókönyv. Minden színésznek fontos ez a két dolog. A filmnek olyan forgatókönyve volt, ami itt elég jónak számít. Érdekes témát boncolgat. A szerep egy olyan egyéniségről szól, aki a végsőkig átéli mindazt, amit csak egy ember megtapasztalhat. Szóval, ez egy érdekes szerep, ami Heath számára kihívás volt. Emellett lehetőséget kapott arra, hogy Neillel dolgozhasson, aki annak ellenére, hogy még nem csinált filmet, Ausztráliában nagyon híres. Ezt Heath nylíván jól tudta. Szerinztem két dolgo miatt vállalta el a szerepet: A jó forgatókönyv miatt, és hogy együtt dolgozhasson a rendezővel.

 

Magyarok:

 

   (újságíró, riporter)
Csákvári Géza: "Amikor Heath halála kapcsán elkezdtek spekulálni, hogy kábítószeres vagy alkoholista volt, tudtam hogy egyik sem igaz. Kifejezetten dühös voltam a médiára. Életvidámnak látszott. Pozitív dolgokról és a jövőről beszélt. Megrázó élmény volt, mikor meghalt."

   (újságíró, riporter)
Návai Anikó: "Heath Ledgerrel az elmúlt négy év során öt filmje kapcsán ötször találkoztam. Ahányszor megkínoztam egy interjúval, annyiszor szerettem volna kifaggatni, hogy fiú létére nem röstelli-e törékeny virágnevét. Most már nem kérdezhetem meg tőle soha. Csak idézhetem a versből, hátha más is érti:"

"Letépem ezt a hangaszálat
már tudhatod, az ősz halott
e földön többé sose látlak,
ó idő szaga hangaszálak
és várlak téged, tudhatod."

//"L'adieu J'ai cueilli ce brin de bruyere
L'automne est morte souviens-t'en
Nous ne nous verrons plus sur terre
Odeur du temps Brin de bruyere
Et souviens-toi que je t'attends "
Guillaume Apollinaire//

válogatás Návai Anikó Heath-szel készített interjúi közül
ITT 

   (modell, színésznő, Casanova co-star)
Osvárt Andrea: "Heath Ledger még friss és nagyon intenzív élmény. Annyira sikerült átlényegülnie Casanovává, hogy mind az öt lány, akivel forgatott, teljesen megőrült érte. Pár óra alatt teljesen beleszerettünk, és én még utána is sokszor vele álmodtam. Még jó, hogy a párom nem fogja olvasni ezt az interjút. De tényleg: Heath Ledger maga volt Casanova, akiért minden lány bolondul. Volt olyan közülünk, akivel csókjelenete volt, és mindannyian köré gyűltünk, hogy kifaggassuk. Kérdeztük tőle, hogy csókol, és azt mondta: "Nyelv nélkül." Ez a lány ettől volt csalódott, pedig férje van és gyereke! Szerintem a nagy lelkesedésünkkel még Heath Ledgert is sikerült zavarba hoznunk. Én már a sminkszobában is éreztem az auráját, pedig tíz méterre ült tőlem, nekem háttal. Aztán mikor szembekerültünk egymással, és megláttam a kacér, huncut tekintetét, máris rajongtam érte."

"Akkoriban mindenki mosolygott, amikor Heath Ledgerről szó volt vagy Heath Ledger a közelben volt, vagy egyáltalán létezett. Most ugyanannyira sír mindenki: siratja a szakma és siratják a laikus emberek is. Biztos vagyok benne, hogy Heath Ledger minden filmjével nyomot hagyott maga után, és nyomot hagyott az emberekben."

HOT! interjú Andreával:
ELSŐ oldal MÁSODIK oldal

 

Mások:

 

   (Ausztrália miniszterelnöke)
Kevin Rudd:  "Tragikus, hogy nemzetünk egyik legkiválóbb színészét élete delén kellett elveszítenünk."

   (Ausztrália nyugati kormányzója)
Alan Carpenter: "Heath Ledger teljesen a munkájának szentelte életét, annak, hogy színész volt, és ez tette őt sikeressé. Úgy gondolom, hogy ezzel a színházzal még több fiatal tehetségnek van esélye bekerülni a szakmába, kipróbálni a színészetet, a filmezést."

 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??