heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Friss hírek
Friss hírek : Terry Gilliam Heath-t magasztalja

Terry Gilliam Heath-t magasztalja

  2009.09.23. 21:17


Terry Gilliamtől már Hollywood is megszokta a vad, fantáziadús filmeket. Misztikus drámája, a The Imaginarium Of Doctor Parnassus a 12. alkotása. Sokkal fontosabb, hogy Heath Ledgernek az utolsó.
"Végtelen volt a tehetsége," mondja Gilliam.
"Ez az a film, amit Heath és én eldöntöttünk, hogy megcsinálunk.."

Heath Ledger halott. Egy londoni hídról lóg le. Terry Gilliam akasztotta fel.
      Ez volt az a forgatáskor 27 éves színész legutolsó jelenete a vásznakon, a film Cannes-i bemutatóján ennek lejátszásakor hűlt meg a levegő.
     Természetesen, Ledger sokkal élőbb volt a jelenet forgatásakor, mint Parnassus maga. De mikor Heath hirtelen, sokkolóan és tragikusan távozott, úgy tűnt, ez a legkegyetlenebb, ami egy filmkészítővel történhet, aki vad képzeleteinek egészét képernyőre kívánja vinni. A színész Gilliam legközelebbi barátjainak egyike volt. Egy fájdalmas pillanatra úgy tűnt, mindhármukat akkor látjuk utoljára: Ledgert, Parnassust és Gilliamet.
      Hihetetlen, de mindhárman bebizonyították, hogy erősebbek a halálnál. Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell villámgyorsan léptek. Heath karakterét totálisan újraformálták.
Gilliam Cannes-ban debütált a Parnassusszal, ahol álló ovációval köszöntötték. Mint ahogy kiderül, ő ezt nem annyira élvezte.

Képes vagy Heath-ről beszélni?
Igen... Csak kicsit kimerült vagyok, ahhoz, hogy elmondjam, mekkora fájdalmat okozott a halála. De: Heath különleges volt. És erről nehéz.. Tudod, olyan, mintha egy családtagomat vesztettem volna el.

Mit gondolsz, mi történt?
Nagyon furcsa. A legtöbb cikk új James Deanként akarja őt beállítani. James Dean egy nyugtalan srác volt, túl gyorsan vezetett, ezért nekiütközött egy fának. Heath annyira nyugodt volt, szolid. Mindent együttvéve.. korlátlan lehetőségei voltak.

Azért volt, mert elvállata Joker sötét szerepét?
Ez a munka közbeni nyomás. Bocs.

Mert negyon fontos tudni az igazat erről..
Oh, tudom, tudom. De ez hülyeség! Élte az életét, míg Jokert alakította. Amikor csináltuk a filmet, néhány napi Sötét lovag forgatás után odajött hozzám, és azt mondta: "Nem tudom elhinni, hogy megszöktem azzal, aki vagyok. Nem tudják, mit csináljanak velem!"

Boldog volt?
Olyan emberekkel dolgozott együtt, mint Gary Oldman, akiért rajongott és akit példaképének tartott. Olyan volt: "Ott ültem. És bármit csinálhatott velem! Megüthetett- és én nem éreztem semmit." Egész idő alatt kacarászott, mint egy gyerek. És ez az, amiért az egész teória nagy hülyeség és felidegesít.

Néhány ember szerint drogproblémái voltak.
Az összes ilyen sztori: "Heath drogos volt", mind ŐRÜLT.SÉG. Nem volt metodista színész, akinek az életének is rémálomnak kellett volna lenni, hogy olyan karaktert játsszon el. Játék volt, nem gyötrelem. Amit csinált, az játék volt. Olyan valaki volt, aki mindig egyensúlyban lévőnek és megfontoltnak tűnt.

Milyen volt a Doctor Parnassus forgatása Heath-szel?
Csodálatos. Állandó meglepetés. Nem uralta a jelenetetk, nem lopta el másoktól, csak azért, hogy ő jobb legyen, ahogy sok más srác teszi.

Segített kiemelni Parnassust a gödörből.
Pontosan. De ennek ellenére nem vihettünk bele annyi pénzt, hogy Marikában vegyük fel. Mondtam is az összes Hollywoodon kívüli embernek: "Értitek? 2008 nyarán a világ legnagyobb szátrja Heath Ledger lesz." Hülyeség. Előrelátás hiánya. Ez az, amiért szeretek Hollywoodba menni, teljesen megzavarodom. De ha megnézitek Heath és a én korábbi filmjeimet: megcsináltam a Tidelandot, ami nem hozott pénzt. Ő megcsinálta a Candyt, ami még annál is kevesebb pénzt hozott a konyhára. Szóval, miért dolgoznának két olyan szerencsétlennel, mint mi?

Mikor Heath meghalt, gondolta, hogy a filmnek annyi?
Az első héten igen. Mert még csak be sem akartam fejezni. Aztán a környékemen mindenki azt hajtogatta, hogy nem hagyhatom annyiban, ez Heathért van. Most úgy gondolom, ez az egyik lejobb dolog, amit valaha tettem. Van valami igazán mágikus a film körül.

Aztán Johnny Depp, Colin Farell és Jude Law felkerestek?
Nem. Kopogtatnom kellett. Először nem tudtuk, mit csináljunk. Kezdetnek Johnnyt hívtam. zt válaszolta, bármit megtesz, csak, hogy segítsen. A probléma az volt, hogy ezek a fiúk mind dolgoztak éppen. Különleges volt, amit mi itt összehordtunk. Nem tudtam, hogy az ötleteink közül az egyik működni fog. A srácokat nem volt sok időnk felkészíteni. Csak fejest ugrottunk a munkába. Michael Mann filmje (Közellenségek) után megkaptuk Johnnyt is.

Igaz, hog Tom Cruise felajánlotta, hogy eljátssza Heath egyik alteregóját?
Igen. Bár nem tudom biztosan, ő volt-e vagy az ügynöke. Emlékszem, volt egy időszak, mikor Tom ügynökei nagyon érdeklődtek. De az az igazság, hogy csak olyan emberek jöhettek szóba, akik Heath barátai voltak. Ennyi az egész. Családon belül akartam tartani.

Mennyire tér el a film az eredeti elképzelésedtől?
Ez az a film, amit Heath és én eldöntöttünk, hogy megcsinálunk. Olyan egyszerű volt, ahogy meg volt írva. Néhány jelenetet nem tudtunk megcsinálni, mert Heath nem volt ott. Olyan volt, mintha a tanuló csinálta volna a filmet, ő mondta meg, mit csinálhatok és mit nem. Ezek miatta f im jobb lett. Ez az, ami miatt a fim társ-rendezőjének felkértem.

Gondolod, hogy ezen a filmen a Terry Gilliam-átok ül?
Nem, nem igazán. Ez egy jó történet, asszem. És én szeretem a jó történeteket.

De nem ütöttek el, miután befejeztétek a filmet?
Igen.. Heath halott. A producer halott. Egyértelműen azt gondoltuk, eztán a rendező következik. Londonban a Polan utcában jöttek belém. Nem mondom meg az autó márkáját. Eltörtem a gerincemet. Még mindig nem vagyok jól. de.. elhibázta! Haha! Tehát hogy lehetne ez átok? Szerencsés ember vagyok.

Milyennek találtad a Cannes-i rekaciókat?
A legfurcsább, legkínosabb dolog az álló ováció volt a végén. Ami azt hiszem, eltartott vagy 13 percig. Csak annyit akartam volna, hogy megköszönöm a figyelmet és elmegyek. Igazából ez a producerek versenye, azt nézik, ki kap hosszabb tapsot. Mit mondhatnék? Nem lyan filmet csináltam, ait a vakok is láthatnak. 30 mp épp elég lett volna.

TOTAL FILM, 2009. OKTÓBER

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!