heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Friss hírek
Friss hírek : Vanity Fair 2009. augusztus - Utolsó Heath

Vanity Fair 2009. augusztus - Utolsó Heath

  2009.07.02. 19:39


Miért volt Heath olyan felemás a saját sztárságát illetően és mik történtek élete utolsó napjaiban? A Vainty Fair szerkesztője, Peter Biskind új irányból világítja meg a dolgokat, és eddig megválaszolatlan kérdésekre keresi a választ a tehetséges ausztrál színész életével és váratlan halálával kapcsolatban az Utolsó Heath c. cikkében.


 

Az írásban Biskind feltárja Heath Hollywooddal való kapcsolatát, az utolsó filmszerepét, kislánya iránti végtelen rajongását, a haláláig vezető álmatlanságot, tüdőgyulladást, kimerültséget, a bizonytalan harcokat. Íme néhány részlet a történetből:

Hogyan hozta létre a műveit:
Nicola Pecorini, aki együtt dolgozott Heath-szel a The Imaginarium Of Doctor Parnassus forgatásán, a következőket mondja róla: "Valószínűleg az amerikaiak fele rendszeresen szív marihuánát. De Heath tiszta volt. "
Gerry Grennell, A sötét lovag készítése során dolgozott és élt együtt a színésszel, hozzátette:
"Ráadásul Heath leszokott az ivásról. Szívesen ment bárokba, meghívta a barátait egy körre, aztán rendelt magának ásványvizet vagy juice-t, de egyszer sem alkoholt."

A krónikus álmatlanság a hálálát okozhatta:
Aziránt, hogy Ledger bevett-e pirulákat, hogy küzdjön az álmatlanság ellen, Grennell már sokkal több érdeklődést mutat.
"Azt mondtam ha képes vagy rá, hogy kibírd gyógyszer nélkül, tedd azt, mert azok a szerek nem tűnnek jónak. Egyetértett. Szörnyen nehéz elképzelnem, milyen közel volt hozzá, hogy ne vegye be őket."
Ledger éjjelről éjjelre állandóan felébredt, és próbálta lekötni magát különféle dolgokkal, hogy teljen az idő. Például bárhol is lakott pillanatnyilag, átrendezte a bútorokat. Grennell edzette őt Alexander Technique-kel, hogy segítsen kifárasztani, de még így is küzdött az éberséggel.
"Mindenkinek más a a véleménye arról, hogy hogyan távozott közülünk- mondta Grennell Biskindnek. Az én nézetem szerint, és jól ismertem ki volt, sokat voltam mellette, ez a kimerültségnek, az altatóknak és a tüdőgyulladásnak utóreakcióinak a kombináiója volt. Úgy hiszem, a teste csak nem lélegzett többet."

Miért romlott meg a kapcsolata:
Terry Gilliam, Heath barája, mentora, a Grimm és a Doctor Parnassus rendezője egyetértett Pecorinivel, miszerint Ledger és Michelle Williams kapcsolata az Oscar szezon idején kezdett felbomlani. "A gépezet kezdett felnőni körülöttük. Ez volt az a pillanat, mikor a dolgok megváltoztak és rájött, hogy o-ó, máshogy észleljük a világot. Őt nem érdekelték az ilyen dolgok, mint egy díjátadó." -mesélte Gilliam.
Pecorini szerint "Heath állandóan magát hibáztatta a kapcsolat félresikerülése miatt. És kérdezte, mit csinált rosszul."
Gilliam hozzátette "Mivel ő sokkal kedvesebb, mint én, komolyan azt gondolta, hogy tud helyesen cselekedni. Tisztességes és bájos próbált lenni, mindent megadni, amit Michelle akart, a házat és minden kibaszott dolgot. De egyszer elindultak a lejtőn, és gyorsan gurultak lefelé. Elárasztották őt az ügyvédek, egyre több és több lett, mintha szaporodnának. Azt mondtam neki, a picsába, Heath, fejezd be. Szállj ki! Csak sétálj ki belőle. De kötötte az ebet a karóhoz, egyikünkre sem hallgatott."

"Ahogy Ledger kapcsolata felbomlott Williamsszel, aés elkezdődtek az ügyvéddel a tárgyalások, Heath szétesett- folytatta Gilliam. "A dolog, amiért Heath robbant, a kislánya, Matilda utáni törvényes vágyakozás volt. Azt mondta 'Basszátok meg mindannyian, nem adok Michelle-nek semmit!'. "
Egy másik forrás is heves érzelmektől fűtött beszélgetésekről számolt be, mikor Matilda elhelyezése került szóba. (Heath ügyvédje megtagadta, hogy bárminemű információt szolgáltasson a válásról.)

Munkája iránti rajongása:
Heath személyes életében való harcok egybeestek Gilliam filmjének forgatásával, de ahelyett, hogy ez összezavarta volna a munkában, segített kézben tartani a dolgokat. -tette hozzá Terry. Egyik alkalommal Heath "világos, hogy rohadt betegen" jelent meg a forgatáson, az orvos kezdetleges tüdőgyulladást diagnosztizált nála, hazaküldte aludni és pihenni. Heath azt mondta, "Semmiképp. Nem megyek haza, mert ha otthon lennék, nem tudnék aludni és csak a szituáción gondolkodnék. Inkább ittmaradok és dolgozom." 
"Noha reggel teljesen letörten érkezett, a nap végére csillogott, sugárzott belőle az energia. Mintha mindent beletett volna a munkába, mert ez örömet szerzett neki, mert imádta ezt csinálni. Kifogytam a szavakból. Mintha terelt volna."

Ledger sztárság iránti közönye
Steven Alexander, Heath barátja és ügynöke elmondta Biskindnek, hogy "Heath mindig habozott, ha nyári blockbustert kínáltak fel neki, főként a babák, akció figurák és hasonló velejárók miatt. Félt, hogy beskatulyáznák és később csökkenének a választási lehetőségei." Az egyik ok, amiért Heath elfogadta A sötét lovag szerepét, a különösen hosszú forgatás, ami mentséget adott neki, hogy más ajánlatokat visszautasítson.
Alexander elmondása szerint Heath számára A sötét lovag egy játék volt, amely során fizetést kap, és kénye kedvére formálhatja Joker karakterét. Pecorini szerint
Ledger remélte, hogy az alakítása annyira merész lesz, hogy a kirúgása után egy hosszú fizetett vakáció haszonélvezőjévé válik.
"Heath készen állt arra, hogy kimenjen egy kapun, és elinduljon. De nem akart rálépni a gázra, mert nem akart valaki olyanná válni, aki nem akart lenni: matinébálvánnyá-
mesélte Steve Alexander. -Olyan ember volt, aki nem akarta megosztani az életét a sajtóval. Az élet nem megvásárlásra való. Ez volt a kezdeti ok, amiért karrierje elején annyira száguldott. Nem motiválta a pénz vagy a sztárság, ellenben az emberekben kivívott tisztelettel, illetve azzal, mikor egy előadás után kivonulás közben elismerően -váó, igazán eltűnt abban a karakterben mondatokat hallott. Arra törekedett, hogy bűvész legyen- illuzionista, ahogy ő hívta- és olyan karaktereket hozzon létre, akik nem voltak ott. "

A cikk írója még 2000-ben készített interjúja (hamarosan olvasható a fordítása) mellé exkluzív fotósorozat is készült. Itt vannak a képek:
   
   
   
  személyes kedvenc 
 

 

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha