heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Életrajza

Adatlap:
Név: Heathcliff Andrew Ledger
Születés: 1979. április 4. Perth, Nyugat-Ausztrália
Halál: 2008. január 22. Manhattan, New York- USA
Csillagjegy: kos
Magasság: 6' 1" (184 cm)
Hajszín: világos barna
Szemszín: barna
Szülők: Kim Ledger és Sally Bell, mostohaanyja Emma Brown
Testvérek: Kate, Ashleigh Bell (1/2) és Olivia Ledger (1/2)
Vérvonal: 1/2 skót, 1/2 ír
Percing: 1-1 a fülében
Hobbi: fényképezés. gördeszka, művészetek, írás, olvasás, szörf, gyephoki, autóversenyzés (utóbbi kettő a gyerekkorából megmaradt szenvedélyek)
Ahol élt: Brooklyn (New York), Los Angeles, Sydney


Oktatás: Guildford Grammer School
Társas kapcsolat: házasság, Michelle Williams
Kisállatok: Yorkshire terrier, neve: Bob (Bob Dylanről elnevezve) és Cocker spaniel, neve: Ned
1999-ben Pint a ?spicc?
2001-ben egy máltai selyemkutyus
Gyerekek: Matilda Rose Ledger, született: New York, 2005.10.28. 17:00

Autogram címe:
Heath Ledger
c/o Bloom, Hergott, Cook, Deimer & Klein
150 South Rodeo Drive, 3rd Floor
Beverly Hills, CA  90212
USA

Heath Ledger
c/o Creative Artists Agency (CAA)
9830 Wilshire Boulevard
Beverly Hills,  CA  90212
USA

Heath Ledger
8383 Wilshire Boulevard
Suite 530
Beverly Hills,  CA  90211
USA

Heath Ledger
c/o Shanahan's Management
PO Box 478
Kings Cross NSW 1340
Australia


Életrajz:

A Perthben élő, skót és ír felmenőkkel rendelkező házaspárnak már volt egy lánya, Catherine, amikor 1979. április 4-én világra jött fiuk, Heathcliff. A szülők kedvelték Emily Bronte Üvöltő szelek című regényét, ezért a csemetéknek is abból választottak nevet. A kis Heath már óvodás korában megpróbálkozott a színészettel, először juhot játszott, majd egy karácsonyi darabban szamarat alakított. Tízéves volt, amikor a szülei elváltak, de később mindketten új házasságot kötöttek, így Heathnak lett két húga is, Ashleigh és Olivia. Egyelőre azonban csak családi körben foglalkozott a lányokkal, mert nemigen maradt ideje rájuk a tanulás mellett, inkább gitározott, jéghokizott, mozgékonyabb iskolatársai közül csoportot verbuvált, amely a vezetésével megnyerte a Rock Eisteddfod táncversenyt.

Kalandok Sydneyben

Szörnyek keringője
A Guilford középiskolában egyre jobban kedvet kapott a színészethez, szerepelt a többek között Hamlet és a Pán Péter iskolai előadásain. 17 évesen úgy döntött, hogy legjobb barátjával Sydneyben próbál szerencsét. Ahogy fogyott az útravalóul kapott pénze, először autómosóként dolgozott, majd a sokadik próbafelvételen végre megfelelt, és 1997-ben epizódszerepet kapott a Blackrock című filmben. Ezután a Sweat című tévésorozat meghallgatása következett: Heath két szerep közül választhatott az olimpiai reménységekről szóló szériában: egy úszó és egy meleg biciklista. Ledger az utóbbi mellett döntött, mivel úgy vélte, egy szokatlan figurával jobban fel tudja hívni magára a figyelmet. Ez így is történt, de a Sweat nem volt hosszú életű, így az ifjú színésznek új lehetőség után kellett néznie. Feltűnt a Home and Awayban, és a Tappancsokban, majd átruccant Amerikába. A Fox tévésorozatában, a Conor, a keltában kapott szerepet, amely azonban csupán egy évadot élt meg, viszont beleszeretett partnerébe, Liza Zane-be. A filmstúdió azonban nem adott neki több lehetőséget, bár próbafelvétel készült vele a Roswell tévésorozatban Max szerepére, ám az végül Jason Behrnek jutott.

Apa-fiú viszony Mel Gibsonnal

Lovagregény
Heathnek elege lett az Egyesült Államokból, hazatért Ausztráliába, és Bryan Brown mellett máris kamera elé állhatott a Kéz és ökölben. Egy sztriptízbárban dolgozó volt utcakölyköt játszott, aki bankrablásba keveredik.
A Home and Away című tévésorozat következett, amelyben feltűnt egy szép szőke színésznő is, Naomi Watts, de Ledger szíve ekkor éppen nem volt szabad, ezúttal Heather Grahamért dobogott. Aztán megint amerikai produkcióban szerepelt, a Tíz dolog, amit utálok benned című vígjáték, amely Shakespeare Makrancos hölgyének modern és laza átdolgozása, Heath Julia Stiles Katja mellett Patrick Veronát játszotta.
A jóképű színész azonban megunta, hogy csupa szívtiprót kell alakítania, ezért örömmel fogadta Roland Emmerich felkérését, A hazafi című filmben Mel Gibson fiát alakította, és a hírek szerint a forgatás közben Ledger és Gibson között igazi apa-fiú viszony alakult ki. Majd Brian Helgeland Lovagregény című, a középkorban játszódó filmjének főszereplője volt, a rockzenével dúsított szokatlan történet után ledobta a lovagi páncélt, és a Szörnyek keringőjében Billy Bob Thornton fiát játszotta.

Gilliam hívására a Grimmben

Matt Damonnal a Grimmben
Ezután A gyávaság tollai című remake következett, majd Ned Kelly bőrébe bújt. Ausztrália leghíresebb banditájának életét Gregor Jordan vitte filmre - a rendező a Kéz és ökölben már dolgozott Ledgerrel, és őt látta legmegfelelőbbnek a szerepre. Bár a moziban Heath mellett Orlando Bloom és Geoffrey Rush is mindent megtett a sikerért, a Ned Kelly nem lett siker, sőt a forgalmazók azon is eltűnődtek, vajon érdemes-e bemutatni Ausztrálián kívül…
A kudarc persze letörte Ledgert, de szerencsére a filmben szintén szereplő Naomi Watts sikeresen megvigasztalta az éppen barátnő nélkül tengődő fiatalembert, aki A gyávaság tollai 3 millió dolláros gázsija után ezúttal kénytelen volt megelégedni potom ötvenezer dollárral.
De hamarosan újabb felkérés érkezett: Brian Helgeland, a Lovagregény rendezője saját forgatókönyvéből készült filmet forgatni: A bűn rendjében Heath papot alakított, a Dogtown uraiban gördeszkázott, és - bár az ohiói filmkritikusok az év színészének választották, úgy érezte, sosem kaphat már komolyabb szerepet, Terry Gilliam hívta fel, és Grimm című filmjében az álmodozó Jacob szerepét ajánlotta fel neki. Testvérét, Wilhelmet Matt Damon játszotta, és az ohiói filmkritikusok megint kitüntették.

Túl a barátságon: szerelem a forgatáson

Jake Gyllenhaallal: Túl a barátságon
De az is kitüntetést jelentett számára, hogy Ang Lee, az Oscar-díjas rendező úgy döntött, elvállalja azt a filmet, amelynek forgatókönyve 1997 óta hevert a fiókban. A Túl a barátságon ugyanis két cowboy szerelméről szól, és nem akadtak olyan színészek, akik elvállalták volna a főszerepeket. Jake Gyllenhaal mellett Heath is megkockáztatta, hogy rajongóik esetleg megkérdőjelezik szexuális irányultságukat, de remélték, hogy a film nem befolyásolja negatív irányba művészi pályafutásukat. És igazuk lett, a Túl a barátságon Golden Globe-ot és Velencében Arany Oroszlánt nyert, a filmkritikusok díjazták Ledgert, sőt Oscar-jelölést is kapott.

Esküvő Michelle Williamsszel: itt még a filmben...
A forgatás során azonban más is történt vele: beleszeretett a feleségét alakító Michelle Williamsbe. Eljegyezték egymást, és 2005 októberében megszületett a lányuk, Matilda Rose. Házasságukról a sajtó többször cikkezett, de ők nem hagyták jóvá a hírt, mindennél fontosabbnak tartották magánéletüket.
Heath azonban egy interjúban elmondta, hogyha összeházasodnak, hordanak majd jegygyűrűt. 2007 januárjától kezdve szinte nem született olyan candid kép, amin nem lett volna bal gyűrűsujjokon ékszer.

Bár Heath szeretett volna  több időt tölteni a családjával, és két kutyájával, Bobbal, a yorkshire terrierrel, és Neddel, a cocker spániellel, még elvállalta Lasse Hallström Casanovájának címszerepét, amelyre a rendező már korábban felkérte, de nem jutott rá ideje. Hallström azonban türelmesen várt rá, mivel szerinte Ledger tökéletes szívtipró tud lenni a filmvásznon, ám a Casanovában épp egy olyan nővel találkozik Velencében, akire nem hat a varázsa, így Casanovának meg kell küzdenie egy nő kegyeiért, és meg kell tanulnia, mi is valójában a szerelem. 

Család

A Túl a barátságon egyik ausztrál premierjén a színész kisebb incidensbe keveredett az őt vízipisztollyal lövöldöző paparazzival, ezért úgy döntött, sydney-i ingatlanját mihamarabb eladja, családjával Brooklynba költözik. Élete hátralévő 2 évét New Yorkban töltötte, hogy kislánya emberséges világban nőhessen fel. 
2007 februárjában az ifjú ausztrál tehetség, Grace Woodroofe felkarolásáért létrehozta barátaival a Masses Companyt, a zenei vállalatát, rövid időalatt átkerült a kamera túloldalára.
Felhőtlen boldogsága azonban nem tartott sokáig, mert Michelle Williamsszel való kapcsolata a nő édasapja forrása alapján végetért. A szeptemberben kitudódott hírt egyikük sem véleményezte, így azt sem tudni, ha tényleg szétváltak útjaik, akkor annak mi oka lehetett. 
Természetesen az ilyenkor szokásos pletykák már szeptember első pár napján előkerültek, és a színész felelőtlen, bulizós, drogos életmódját hozták fel indítéknak. Elfeledkeztek azonban arról, hogy az állítólag hódítási kísérleteiről híres apukának élete legfontosabbja Matilda volt, és kifejezetten hosszú kapcsolatai voltak. Arról meg ne is beszéljünk, hogy 2006-ban a TIFF-en bevallotta, hogy egyetlen szenvedély van, a cigaretta.

Tragikus halál

2008. január derekán jött a tragikus hír: január 22-én holtan találták a színészt New Yorkban, manhattani otthonában. Vélhetően altató-túladagolásban hunyt el. 2007-ben Bob Dylan egyik inkarnációját játszotta el az I'm Not There-ben, nemrég fejezte be a Batman folytatását, a The Dark Knightot, amelyben Jokert keltette életre. Éppen forgatott Terry Gilliam The Imaginarium of Doctor Parnassus című fantasy kalandfilmjében, amelyet már nem tud befejezni. 
Egy fiatal tehetség értelmetlen halálát gyászolja a filmvilág, a média pedig megpróbál minél többet keresni rajta. Halála óta előkerült egy hollywoodi drogparti videó, amiért a People magazin újságírónője már régóta perben van. Ám távozását sem éppen a legjóindulatúbb hírek övezték, mindenképpen öngyilkosságra gyanakodtak, ami miatt a biztosító nem is akarta kifizetni a színész halála után járó milliókat. Ledgerék ügyvédje a dolgot jogi útra terelte, ám egyelőre nincs információnk, hogy Matilda megkapta-e hagyatékát, amivel a leggazdagabb lány lenne belőle. 
Biztos, hogy Heath nem akarná a hercehurcát, de lányáról egyre többet írnak a lapok. Felmerült, hogy édesapja szándékosan hagyta ki 2003-as végrendeletéből szeme fényét, de a hazugságok itt még nem álltak meg. 
A színész nagybátyja be akarta bizonyítani, hogy Heath-nek van egy törvénytelen gyereke is, de az állítólagos anyuka gyorsan megcáfolta a híreket. A nagybácsi azóta már körözött bűnöző, akárcsak Michelle édesapja. Mindkettőjük pere 2008 decemberében várható, ami várhatóan felbolygatja majd a sajtót, az amúgy is halmozott figyelmet megsokszorozza Williamsen és kislányán. És hogy mi lesz majd akkor, ha Jokerünk megkapja ismét az Oscar jelölést, netán a díjat is? Ez csak a jövő zenéje, de biztos, hogy előbb vagy utóbb mindenre fény derül.

forrás: premierpark a család részen és az adatokon kívül, család és tragikus halál kiegészítve

 

 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??