heath.addict {a magyar heath ledger függők holnapja}

OLDALKEZELÉS

navigation
Türelemeteket kérem a *-gal jelölt menüpontokhoz, ugyanis új szolgáltatót kell keresnem, ez pedig eltarthat egy darabig. Köszönöm.

a magyar HL oldal twittere -kövess!
follow us! follow us!
follow us!

welcome u!
Üdvözöllek Magyarország egyetlen (nem hivatalos) Heath Ledger oldalán. A honlap nem áll kapcsolatban senkivel a Ledger családból, pusztán tiszteletből készült . Kérlek tartsd be a lap normáit, vagyis ne lopj és kritikáid, mind velünk, mind Heath-szel kapcsolatban megfelelő hangnemben hangozzanak el! 
 
F.A.Q.S.

site sisters
heath

HEATHHEATHENS
CHALSEAGRIN
HEATHLEDGER.NET
HEATH LEDGER BRASIL
HEATHLEDGER.COM
HEATHBABY.COM
THE HEATH GALLERY
MYSPACE- MEMORIAM
SIMPLY HEATH
H-LEDGER.COM
HEATH NAME
ADORING HEATH
michelle
LUCY'S SITE-ENGLISH
PARADIZ MICH-FRENCH
gemma
I LOVE GEMMA WARD

chatbox

network

personals
http:// 
Doró
http:// Énke

http:// 
Filmes dolgok
http:// 
Mara 
http:// 
Mary
http:// Trixi

fansites
http:// Állatok
http:// 
Antonio Banderas
http:// 
Avril Lavigne
http:// Ben Barnes

http:// Bódi Bernadett
http:// Brandon Lee
http:// Christina Aguilera
http:// Doktor House
http:// Ewan McGregor
http:// Grey's anatomy
http:// Holló
http:// James McAvoy
http:// Joaquin Phoenix 
http:// Nick Jonas

http:// Rupert Grint
http:// Szupersztárok

http:// Völgyzugoly

 
guestbook

 

A SZERKESZTŐ-LÁNYRÓL

neve: fannilány
kora: 17
helyszín: Bp. III.
közelébenaktuális
elkezdett könyvek: LOTR
filmek: Up in the Air

étel: feketeerdős torta és narancsoscsokis-karamellás parfétorta. (mindkettő házikészítésű!)
ital: tea
gondolat:<3
mindenem: Jupim

kis kép galéria, legalul a legújabbak:

egy karácsony (2004?)
Brill cukorfalatommal (2005)
osztályban, bal (2006)
csoportfotó (2007)
messzi földön, bal (2006)
osztálykirándulás Telkibányára (2007.)
művértől csöpögve (2007)
húvéti nyuszi, Albi (2007)
karácsonyi fotózkodás (2007.)
új szemüveg mánia (2008)
bekötve (2008)
jellemző (2008)
kisebbik öccsével (2008)
2008.06.24. INT premier előtt
karácsony 2008. Csenge, Kriszti, Kata, én
karácsony 2009. Orsival

farsang 2009. gótikus punk a vécében
2009. márciusi kirándulás
Markó utcában, Viktor, Sztusi, mentősbácsi és én
serényen irogatunk
OEV 2009. bronzérmesek (Viktor+Sztusi+én=Óbudai Fan)
2009. augusztus, Csodák palotája szélfúvócskás játéka mellett
2009. szeptember, Tropicarium
Petimnek. {sikerült.}
én meg a karácsoniy barika búhócskázunk, 2009. dec.
enmegamikroszkopc3663.png
mikroszkópon bámulok egy levélkeresztmetszetet; 2009. dec.

h.l. in ur tv 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

LÁTOGATÓK

Indulás: 2006-07-25
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

                                                               

CSS Codes
Vendégkönyv
[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

2010.08.31. 13:19 Idézet
Panni

Szia Lorena!

Kicsit el vagyok maradva a februári hozzászólásotoktól, de úgy gondolom, sosincs késő.:) Hát igen...szerintem mindannyian, akik látogatjuk az oldalt, nézzük a filmjeit, kicsit azért teszünk a magunk módján, hogy ne merüljön feledésbe a neve. Egyfelől én már örülök, hogy lecsengettt  hisztéria, főleg, ami a halála körül alakult ki, és mindenkinek csak ártott, persze neki a legjobban, másfelől viszont jó lenne, ha a munkái, a filmjei miatt számon tartanák minél tovább. Belegondoltam, hogy basszus, ha lesznek gyerekeim, nekik már valószínűleg semmit nem fog mondani a neve. Aztán rájöttem, hogy ha tudatosan megmutogatom a filmjeit, felhívom rájuk a figyelmet, nemcsak a majdani gyerekeimnek, hanem barátaimnak, rokonaimnak is, akkor ez mégse lesz így. Csak ugye, benne van az emberben ez a 'mi lehetett volna, ha..', és ezt nagyon nehéz helyretenni.

Mindenesetre ez a legtöbb, amit megtehetünk érte-és szerintem látja, és reméljük örül is neki.:)


2010.02.19. 20:44 Idézet
Lillya

Szia Lorena. Üdvözöllek az oldalon s üdv a klubban. Vagyunk néhányan akik átéltük, éljük azt amiről Te írtál, s örülök, hogy ránk találtál. Remélem sokáig maradsz "nálunk".
üdvözlettel egy látogató.


2010.02.16. 22:09 Idézet
lorena

Heath nekem sokat jelentett, nagyon szeretettem és szeretem a mai napig! Mikor meghalt még nem tudatosult bennem, hogy atyaég, meghalt az egyik legnagyaszerűbb színész, de pontosan rá 9 hónappal megnéztem a Sötét lovagot és vége lett mindennek, sírva jöttem ki a moziból,végig sírtam hazaáig, nem érdekelt ki lát, mit gondol, azt hiszem egy sokkos állapotba kerülhettem. Utána minden napomat vele töltöttem, ha lehet így fogalmazni. Minden nap hozzá imádkoztam, érte, a kislányáért Matildáért, és a családjáért, az emberekért. Most már más, mert elfogadtam, hogy meghalt, nincs több, de nagyon nehezen ment, mintha egy család tagomat veszítettem volna el. Borzaszótan hiányzott, de már minden más, mert megtaláltam vele a kapcsolatot, és tudok vele beszélgetni, ez fura lehet, pedig működik:) Ezt így még soha senkinek nem írtam le, erre az oldalra is véletlen találtam rá, örülök hogy létezik. 


2010.01.24. 20:24 Idézet

Sziasztok!

Nos, hát én most jöttem haza a Parnassusról és gondoltam írok róla pár gondolatot.

Amióta várom ezt a filmet, folyton az járt a fejemben(főleg az utóbbi napokban), hogy milyen lesz úgy végigülni (ki fogom-e bírni),hogy tudom, hogy most látom Heatht utoljára a vásznon. Mikor elkezdődött a film rámtört a szorongás. Gilliam már az elején megadja a hangulatát a filmnek, mint a valós, mint a képzelt világ szintjén.Megismerjük a szereplőket (Parnassust,Percyt,Antont és Valentinát) és bepillantást nyerünk egy kicsit a tükör mögötti világba. A 10-105. percnél érkezünk a hidas jelenethez, ekkor látjuk először Heath-t a filmben, méghozzá épp felakasztva. Na ez volt az a rész, amit - bevallom őszintén- megkönnyeztem. Látni holtan,a földön fekve.... Aztán persze kiderül, hogy Tony él és az ébredést követő jelenetben ezt Heath be is bizonyítja.  

A sztoriról igazából nem sokat akarok írni,egyrészt mert a lényeget mindenki ismeri, plusz a poénokat sem akarom nagyon lelőni. A jelenetek nagy részében Heath szerepel. Johnny Depp-nek jutott a legkisebb Tony-szerep, őt tényleg csak pár percig látjuk, ám ő hasonlít a legjobban Heath-re, mind játékilag, mind kinézetileg. Depp természetesen hozza a formáját, elbűvölő mint mindig, és övé a film (számomra) egyik legemlékezetesebb mondata: "Nothing's permanent, not even death." A következő képzelt világban Jude Lawt látjuk, aki szintén remekül játszott. És végül ott volt Colin Farell, aki szintén fantasztikus volt. Tom aits, vagyis maga az Ördög, tényleg sátáni volt. Imádtam a játékát, akárcsak Christopher Plummer-ét, vagyis Parnyt, akit olyan hihetően megfiatalítottak kétszer is hgy csak úgy néztem. Lily Cole, sztem tehetséges, legalábbis ebben a szerepben nekem tetszett. Én csak drukkolni tudok neki, ha folytatni szeretné a színészkedést. Andrew Garfield, azaz Anton, aki fülig bele van zúgva Valentinába, nagyon jópofa volt. Szimpatikus volt , csak így tovább! Verne Troyeren lehetett a legtöbbet nevetni, ő is nagyon jó volt.

És végül Heath. Tony alakját sztem azért is szerethette annyira, emrt - egyrészt akárcsak a Brokeback után a Casanova, így a TDK Jokere után ez is egy könyedebb szerep volt. Bár nyilvánvalóan erősebb, mint Casanova. Ez egy remek karakter és egy remek színész találkozása volt. Ragyogó volt a játéka, imádtam, mikor csak úgy félvállról beszélt Parnyhoz, vagy mikor ráakarta venni őt a végén a meditációra.

Nem tudom, h nézhetett ki az erdeti forgatókönyv és mennyi lett változtatva a kész filmhez képest, de a 3 beugrós megoldás kitűnően kiegészítette a filmet. Bár természetesen jobban örülnék ha végig Heath-t láthattam volna a vásznon, így viszont az a plusz,amit a 3 színész egyenként hozzátett a filmhez,valóban csodálatossá tette a filmet.

A látvány világ fantasztikus, ahogy azt már a trailerekben is láttuk. A zene is nagyon tetszett (youtubeon már kerestem, de sajna nem találtam).Gyönyörűek a jelmezek, a maszkok. Egy-egy jelenetnél szószerint tátva maradt a szám, olyan szép, ill. félelmetes képek voltak. Gilliam valóban zseni, őrűlt zseni.Hihetetlen elképzelni, hogy hogyan pattanhat ki egy ilyen sztori valakinek a fejéből (pl. mikor a női rendőrnek öltözött férfiak énekelnek).

Egy dolog zavart talán, ami végülis nem is baj, hisz épp az adta sztem a film pikantériáját: a mai modern világ, a tükör mögötti világ és Parnassusék kocsijának, életének a keveredése. Furcsa volt látni a szupermarket előtt egy évaszázadokkal ezelőtti cirkusz kocsit és az úgyanúgy felöltözött embereket. Furcsa volt, de ugyanakkor érdekes, és pont ez teszi érdekessé a filmet.

És persze a gondolatok és tanulságok, amik elhangzanak benne.(pl. a fentebb már említett Johnny-Tony mondat). Elgondolkodtat, és ez az amit egy jó filmnek tennie kell.

Ahogy legördült a függöny kiírták, hogy: A film form Heath Ledger and his friends. Ez volt a másik pillanat amikor összerándult a gyomrom, hogy ennyi volt. Vége. És, jut eszembe, a film vége felé látjuk heath-t aztán átugrunk a másik világba, és többé nem látjuk már őt. Mikor a végén ez tudatusult benne, rögtön visszapörgettem a fejembe a filmet, oda ahol utoljára látjuk őt, kapaszkodtam bele percekig,hogy nem, még nem mehet el. De akkor már késő volt. Miután kiírták a szereplők neveit, feljön az "In memory of" szöveg, ahol nemcsak Heathről, hanem még valakiről, aki szintén a forgatások alatt hunyt el. (Tudom, hogy itt is volt róla szó,d e már nem emlékszem ki is volt ő.)

Összességében tetszett a film, ám nyilvánvalóan nem ez lesz a kedvenc Heath filmem(és nemcsak, amiatt, mert ekkor halt meg Heath), bár mindenképp emlékezetes marad. Ez a film valóban nem lett volna blockbuster, akkor sem ha Heath végig forgatja. Gilliam olyan világot teremtett,ami nem mindenkinek nyeri el az ízlését, és megértem.Sztem ez a film méltó Heath-hez és a munkásságához, köszönettel tartozunk Gilliamnak és az egész stábnak, hogy megcsinálták, elérték, hogy le tudják forgatni, forgalmazót is találtak és így mindenkinek lehetősége lett elbúcsúzni Heath-től utoljára.

 Nekem tetszett és ajánlom mindenkinek,hogy menjen el és nézze meg és emlékezzen meg korunk egyik legtehetségesebb színészéről!

Most hirtelen ennyi, de sztem biztos van amit kihagytam,sebaj, majd később pótolom.


2010.01.22. 20:07 Idézet

Nehéz választani a sok-sok emlékezetes, kedves fotóból, most ezeket mutatnám:

Ez most csak ilyen kicsiben találtam:

Mivel az előző hozzászólásban, már belett rakva az egyik kedvencem, ezért egy másik fotó abból a sorozatból:

És végül a N°1:

És két emlékezetes és vicces videó:

SAG Awards 2006: http://www.youtube.com/watch?v=I9a2yJpYzxc&feature=related

Ellen DeGeneres Show: http://www.youtube.com/watch?v=TUvjEecjnvQ

Hiányzol Heath!

 

 


2010.01.22. 19:43 Idézet
Judi

Én így emlékszem rá...Fanni, köszönöm amit teszel érte/az emlékében az utóbbi időszakban. Nagyszerű színész volt....


2010.01.22. 17:20 Idézet
roxi

Nekem ez az egyik kedvenc képem Heathről... R.I.P. (L)  :'(
http://i50.tinypic.com/5z1r9k.jpg


2009.12.31. 15:14 Idézet
eddie

hihetetlen hogy még mindig milyen jó ez az oldal *.* benne vagy valamilyen cserében? :) ^^


2009.12.28. 09:15 Idézet
lillya

Olvasói vélemény

Janet Fife-Ywlomans: Heath Ledger élete című könyvről/ Lillya

Azt hiszem elöszőr is azt kell mondjam, az igazi életrajzra még várnunk kell. Ez a történet mellyet volt szerencsém elolvasni kb 50% igazság a többi a már jól megismert, vegyük a bulvársajtót és írásait műfalyba tartozó íromány. 
 Talán egyetlen olyan erénye van a könyvnek, amely valóban Heatről szól, az a korai családtörténetben elmondottak, a családi hagyományok és a családon belől uralkodó patriárkális szellem jellemzéséről ad képet. Azt hogy a fiatal szinész hogyan nevelkedett, hogyan fejlödött a személyisége, és lett zárkozott teljeséggel érthetővé  teszi a nagybácsi/keresztapa által elmnondott családtörténet rész, ennyi a hiteles réssze a könyvnek. A vagyonkörüli herce hurca kirobbanásától már csupán a valosághoz  itt ott közeli képet kapunk, s ami egyáltalán nem elhanyagolható a könyv hátra lévő 80%-ban végig kitalációk, részigazságok gyüjteménye. Az író talán még egy pozitívummal említhető s az talán az, hogy a szinész jellemrajzát egész találóan rajzolja meg, ám ez már nem volt ismeretlen előttünk.  A könyv idővonala főleg 2006- 2007 évben zavaros pontatlan, követhetetlen, és a mi egy életrajzi könyv esetében nem elfogadható, nem is törekszik a valóság megközelítésére sem, kitalációknak ad teret, pontatlan tákolt az egész.
Magyarázatott az írónő maga ad, a közeli barátok és a család, egyáltalán nem beszélnek, örzik védik Heath életét, és emlékét, az Ő szellemiségében. Talán majd ha egyszer, már a fájdalom enyhűl, és a sok kitalációtól kellőképen feldühödik  valamelyikük, olvashatunk végre egy könyvet, mely valóban Heath Ledger élete cimmal jelenhet meg.
Addig a csalódások növekszenek bennünk tovább.


2009.11.05. 11:04 Idézet


Mindenszentek és halottak napja

 

   Ne zokogj a síromnál,
 hisz nem vagyok ott.

Én nem alszom ott.

Ezer szélként szalaldok,
hogy gyémántként ragyogok,
szőlőfürtön fény vagyok.

  Lettem szelíd Őszi zápor,
pirkadat, mely lágyan táncol,
gyors madár az égen távol.

Ne zokogj síromnál,
hisz nem vagyok ott.

Nem vagyok halott."

 

 

 

Fájdalmas látni milyen könnyű felejteni. pedig 1 éve még milyen sok vers idézet volt még...

 


2009.09.21. 08:08 Idézet
lillya

Ez is átment!  Nem lehet igaz!  Akkor ezt a korrábbi tapasztalatok alalpján intőjelként értelmezve, újra begépelem , ám most emailbe. Rádbízom mi lessz a sorsa.  Üdv mindenkinek Lillya


2009.09.21. 08:05 Idézet
lillya

Ez egyszerűen nem lehet igaz! Több órán át írtam nektek, ide a vk-ba, majd ahogy kell a két szót begépelve elküldtema z írásomat, és megint nem ment át! Ez már dűhítő! Fanni mi az oka az ilyen baleseteknek. A tartalom nagyságától függ, vagy a szövegtartalma? Nem tudom. Én csak azt  tudom érdekes módon nekünk valmilyen furcsa oknál fogva mondig volt, van mondani valónk, ha Heath élete, a munkássága a tragédiája  a téma. Nem értem Michelle mikor unja meg ezt az álszent nem tudok mit mondani, önsajnálat gyanus, hösiesnek beállított, szerény és értelmetlen mentegetőzést. Ez az utóbbi fotózásokkal tarkított cikk azt hiszem az összes eddigi, megnyílvánulásánál, szánalmasabbra sikerdett. Viszont ahogy telik az idő, és ahogy egyre több feltételezett tény kerűl napvilágra, annál errősebben alakúl a kép, ami szerint: Heath tragédiájáért, nem csak Ő saját maga, hanem Michelle, az orvosok, és igen a média is felelős. Felelősséget eddig senki semmiért nem válalt.Miért tennék, Marcsinak igaza van Ő az egyetlen aki nem kapot esélyt, a többiek, így Michelle is újlehetőséget kapot, csak kérdem ő milyet? No erre már ő is sejtheti a választ. Emlékszel Fanni, tavaj julius-augusztus, az első Spikal készült képek láttán, mikor alapjaiban rendült meg a hitünk az egymés iránt érzett szeretetük mélységéről, mit mondtunk? Ot van mellette egy árnyék, ő soha nem lesz egyedül, hisz a neve a személye összefonódik Egy Legenda nevével, és eltlehet soksok magányos év, de többé Ő sem szabadúl. Előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a tettei következményével, azzal hogy mi módon és mennyire árúlta el azt a szerelmet, azt a férfit aki őt nagyon mindekinél jobban szeretett. A lánya lesz az első aki itélkezik, majd akkor amikor átél valamit, valami hasonlót, amit a szülei átéltek. Az ő itélete lesz a valós és egyben a legfálydalmasabb is. A miénk nem számít. Csak a kollegák, barátok és mi tisztelők tudnk mit mondani? Érdekes, pedig nekünk hiányzik a személyes tapasztalat .Is.


2009.09.21. 02:07 Idézet
Lillya

Sziasztok! Kíváncsi vagyok vajon most át megy e, a bejegyzés. hm Na próba..

 


2009.07.19. 17:52 Idézet

Tegnap végre megnéztem a Gyávaság tollait (The Four Feathers).Bár már több mint fél éve itt van a polcomon a dvd, valahogy csak most jutottam el odáig, hogy meg is nézzem. És hát mint Heath többi filmjében, ebben sem kellett csalódnom.(vagy legalábbis nem olyan nagyot).

Már maga a sztori is érdekes, nagyon jó filmalapanyag. Az 1800-as évek végén Anglia továbbra is gyarmatosít és most épp Szudánban van ellenállás, így odaküldik a frissen kiképzett, fiatal katonákat. Legtöbbjüknek minden vágya, hogy harcolhasson, ám Harry-nek (Heath) teljesen más elképzelései vannaka jövőéről. Feleségül készül venni Ethne-t (Kate Hudson), ezért inkább kilép a seregből,hogy semmiképp ne kelljen Szudánba mennie. Ám emiatt barátai (Jack (Wes Bentley) kivételével) gyávának tartják és ezért fehér tollat küldenek neki, ami a gyávaság szimbóluma. Végül Ethne-től is kap egy tollat, ami miatt teljesen összeomlik. Beakarja bizonyítani, hogy ő egyáltalán nem gyáva, így magánúton elmegy Szudánba, hogy segítse bajtársait. Nagyjából ez az alap felállása a történetnek.

A forgatókönyv szerintem jó volt, a párbeszédek is tetszettek. Ám a legjobban talán a látvány fogott meg. Csodálatos képekkel van tele a film, és itt nemcsak a sivatagi részekre gondolok, hanem például már az elején a bálteremben, amikor felülről veszik a táncosokat. De persze azokon a csodás sivatagi dűnéken való "rohangálás" is gyönyörű. Ami még nagyon jó volt az a valóban gyönyörű illetve a borzalmasan nyomasztó képek váltakozása. Például a börtön jelenetek, amikor a foglyok tömege hullámzik a sötétségben a nyomorban...

A sivatagi harcos jelentek is profik voltak, bár a film közepén lévő csata, ami ha jól emlékszem közel fél óra, nos a végére nekem már sok volt, de még kibírható.

Igazából 2 dolog nem tetszett a filmben: egyrészt szerintem túl sok volt a lassított felvételekből. A végére már nagyon untam, hogy mindent 100szor lassabban mutatnak. Másrészt nem tetszett az "ugrások" a helyszínek között. Egyszer még itt vagyok Angliában, aztán hopp, már Szudánban tevegelek. Aztán lelőnek, de hopp, már megint Angliában találom magam. Ezeknél a részeknél kicsit olyan volt, mintha kivágtak volna pár jelenetet belőle, összekötő részeket, melyek nélkül nekem hiányos volt a film. Jó, oké, gondolom nem akarták baromi hosszúra hagyni a dolgot (így is 126 perces), de én még azért egy 20 percet elviseltem volna, hogy legalább összeálljona  dolog.

A színészek mindannyian hoztákazt ami ehhez a filmhez kellett. Heath-nek nagyon jól állt,amikor arabnak kellett tettetnie magát és bevolt bugyolálva és tiszta fekete volt a kosztól az arca. :) De az alakítása is kiváló volt. Remekül hozta a szerelmes figurát, a hős bajtársat, és a szenvedő foglyot is. Egyik kedvenc részem amikor ételért könyörög az egyik fogvatartójánál. És persze a barlangi jelenet is felejthetetlen, amikor feketebőrű segítőjével nevetnek.:) Persze, egyértelmű, hogy nem ez Heath legjobb alakítása hisz, koránt sem volt a karakternek akkora szabadsága, vagy olyan lehetőségei, mint a BBm-ben, Candyben, vagy a TDK-ban. De azért tényleg hihetetlen, hogy 22-23 évesen ilyen dolgokat képes eljátszani a vásznon!

Wes Bentley-t én nem ismertem előtte, vagy legalábbis így névről nem ugrik be, mindenesetre e film alapján azt kell mondanom, hogyigazán remek színész! Kate Hudson-t, eddig csak vígjátékokban láttam, amikben eprsze remekül játszott, úgyhogy számomra furcsa volt ebben a komolyabb szerepben látni. Talán ezért, vagy azért mert kevés szerepe volt, nem érezte az alakítását annyira szupernek. És még mindenképp ki kell emelni  Djimon Hounsou nagyszerű alakítását, aki Abou-t, Harry segítőjét játszotta!

Ami még mindenképp magával ragadott a filmben a látványon kívűl az a zene volt! Gyönyörű zenéje van a filmnek érdemes meghallgatni! ;)

A végére pedig annyit, hogy le a kalappal az egész stáb előtt, mert nem lehetett könnyű a sivatagban forgatni, főleg a csatajelenteket! Bzitos megterhelő napok voltak, de azért nagy élmény lehetett ilyen helyen forgatni!

Szóval, aki még nem látta, vagy épp rég látta a filmet, annak ajánlom, hogy szerezze be valahol 8ha még nincs meg) és nézze meg a szabad nyári estén, mert azért igazán szórakoztató 2 óra volt ez! ;)

Ja és hogy 10-ből hány pont? Nos, ha mint sima filmet nézem, akkor olyan 7, és ha Heath filmjeit nézem... akkor is 10/7-7,5. ;) 


2009.05.01. 10:27 Idézet
That's Not My Name

R.I.PHeath! :(:(


2009.04.10. 23:07 Idézet

Drága Fanni,

A megemlékezésed abszolút méltó Heath szellemiségéhez. Szinte valamennyi ponttal                                                                              

egyetértek. Nekem is nagyon fájt. hogy egy sort sem írtak róla sehol.

A lényeg, hogy a szívünkben kívántunk neki "Happy Birthday"-t. 30 éves lenne ...

Elképesztő. Valami olyasmi tűnt el vele, ami korábban nem volt.  Most sincs..

Talán nem is lesz. RIP.

Mindenesetre az elkötelezett hívei bárhol legyenek is, összetartoznak.

Ez olyan, mint egy vallás.

Köszi, Fanni!

Edit

 


2009.04.06. 14:48 Idézet

Szia, Fannilány, annyira jó megemlékezést írtál.

Én azonnali induló videót tettem ki a hotdog magazinba. Szavakba nem tudtam önteni a gondolataim.

Nem tudtam, mert csak néztem és néztem az összevágott videórészleteket...........................................................................................

Nekem 2005. november 28-án született a harmadik kislányom és ez kereken egy hónap külömbség Matilda és Henim között. Kislányomról sokat eszembe jut Matilda is . Heath filmjeit nézem a héten. Mindig felfedezek valami ujdonságot. Heath minden filmjébe belevarázsolt nekünk valamit:)


2009.04.04. 06:59 Idézet
SZÉP VOLT ÉS IFJU, MINT A HAJNAL. S ÁBRÁNDOS, MINT AZ ALKONYAT. EGY ANGYALTÓL A MAGYAS ÉGBEN. NEM KÜLÖNBÖZHETETT SOKAT!!

2009.03.08. 11:36 Idézet
Eva

Kedves Fannilány!

Én már akkor itt voltam, amikor még ez az oldal Loráé volt.. Ő nem tudott elég figyelmet fordítani rá, így átadta neked a stafétabotot. Jól tette! Te olyan szépen felhoztad a színvonalat, és annyira szeretted, olyan sok munkádat fektetted bele, hogyha valaki, akkor te biztosan megérdemled a   díjat. Kérlek, fogadd el! A szabályokat a képre kattintva elolvashatod, nincs más dolgod, csak kitenni a díjat, és továbbadni azoknak, akik szerinted hasonlóan kreatívak.

Szeretettel: Eva


2009.02.08. 14:18 Idézet
adree

Szia
  Nagyon szép az oldalad ^^
Benne lennél egy buttoncserében? Márha van az oldaladon buttoncsere :))
A válaszod a Vk -mbe várom ^^
AdReE


[272-253] [252-233] [232-213] [212-193] [192-173] [172-153] [152-133] [132-113] [112-93] [92-73] [72-53] [52-33] [32-13] [12-1] [Archívum]

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!